PRIMA PAGINĂ Finzoom.ro Lanseaza Calculatorul pentru Depozite Resurse WEB Parteneri Despre Noi Publicitate
Navigare
Stiri Financiare

Cauta in Stiri si Sfaturi

Impozit pe Antecontractul de Vanzare Cumparare al unui Apartament

Adauga comentariu
Notare: Notari totale: 0 Numar total afisari: 3435
postat pe 27.10.2008
Categorii complementare
Vezi

O persoana a incheiat un antecontract de vanzare-cumparare a unui apartament. Pe langa taxele notariale, acesteia i s-a solicitat sa achite un impozit de 2%, pentru suma data in avans.

In opinia acestei persoane, este vorba de o "promisiune" si nu de un "transfer al dreptului de proprietate", deci nu ar trebui impozitat acest antecontract. Insa, notarul a considerat ca avansul este parte din pretul de vanzare/cumparare.

Sursa: Avocat.net
Alte articole pe aceeasi tema


Comentarii si Raspunsuri
postat din   sturza lacramioara
Notare: Notari totale: 1
postat pe   13.09.2009
Sotul meu a mostenit luna aceasta un apartament de la bunici si ar dori sa il vanda. Daca il vindem acum ce impozit se va plati la buget tinand cont ca aprtamentul acum este dobandit prin MOSTENIRE? ( 58000 EUR) Se va plati impozit ca si cum l-am cumparat mai devreme de 3 ani?

postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   13.09.2009
FinZoom.ro este Ghidul Financiar lider in Romania, care are ca obiectiv informarea consumatorilor in legatura cu intreaga oferta financiara de pe piata si usurarea eforturilor acestora de cautare a celor mai bune produse financiare, in functie de propriile necesitati. FinZoom.ro colecteaza informatii complete cu privire la produsele bancilor si institutiilor financiare si compara toate produsele impartial, dupa mai multe criterii relevante pentru consumator. Serviciul nostru de consultanta se bazeaza, in principal pe intrebari referitoare la credite, depozite, carduri de credite, leasing. Nu va putem raspunde la intrebare deoarece nu tine de domeniul nostru de activitate.

postat din   sturza lacramioara
Notare: Notari totale: 0
postat pe   17.09.2009
Fiul meu a contractat un credit la CEC in anul 2006 pentru un coleg al sau , dar acel credit nu a fost achitat si a fost achitat de societatea de asigurare. Acum apare in Biroul de Credit. Cand va mai putea contracta un alt credit sau cand va iesi din baza de date a Biroului de Credit?
postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   17.09.2009
Majoritatea bancilor ofera credite solicitantilor cu incidente de plata minore, intarzieri de pana la 60 de zile in achitarea datoriilor de pana la 100 RON. Se acorda derogari si de la aceste reguli in functie de politica fiecarei banci in parte.

La 4 ani de la achitarea ultimei datorii, inregistrarea dumneavoastra se va sterge in mod automat din Biroul de Credit.


Sunteti invitatul nostru sa adaugati intrebarile si comentariile dvs iar expertii FinZoom va vor raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Scurt ghid de utilizare:
  • verificati daca raspunsul la intrebarile dvs nu se regaseste deja pe www.FinZoom.ro;
  • folositi formularul de mai jos pentru a adauga intrebarile, comentariile dvs sau noi teme de informare;
  • moderatorul FinZoom va evalua daca intrebarile/ comentariile dvs sunt de interes general, caz in care acestea vor fi postate pe www.FinZoom.ro impreuna cu raspunsurile solicitate;
  • daca aveti nevoie de calcule de eligibilitate (prescoring) va rugam sa aplicati online pentru oricare dintre partenerii FinZoom si reprezentantii bancii va vor contacta fara nici o obligatie.
Nume:   
Adresa de e-mail:   
Numarul de telefon:   
Judet:   
(adresa ta de e-mail si numarul de telefon sunt confidentiale si nu vor fi publicate pe site)
Adauga o Noua Intrebare aici:Platforma competitiva de e-commerce la FinZoom.

Proiect finantat prin Programul Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice" Axa prioritara III – “Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor pentru sectoarele privat si public”

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro . Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.

Abonare Newsletter Introduceti adresa de e-mail:
30/06/2015 EUR/RON : 4.4931 USD/RON : 4.0469 CHF/RON : 4.3251 HUF/RON : 0.01431
Prima Pagina Contact Publicitate Resurse WEB Parteneri Harta Site Confidentialitate FAQ Dictionar Financiar English 
FINZOOM © 2006 - 2014 - Toate Drepturile Rezervate  ::  Reteaua Finzoom Financial Guide Bulgaria TurkeyInvest in Bulgaria
www.fonduri-ue.ro Oferta Reduceri Regim Hotelier
Cora-Imobiliare.roImobiliare BucurestiAnuntulimobiliar.roProiectCasa.roimobConstruct.roModele caseApartamente noi