PRIMA PAGINĂ Finzoom.ro Lanseaza Calculatorul pentru Depozite Resurse WEB Parteneri Despre Noi Publicitate
Navigare
Stiri Financiare

Cauta in Stiri si Sfaturi

Volksbank Romania Acorda din Iunie Credite de Nevoi Personale fara Ipoteca doar in RON

Adauga comentariu
Notare: Notari totale: 2 Numar total afisari: 3128
postat pe 11.06.2008

Volksbank Romania acorda, din luna iunie, credite de nevoi personale fara ipoteca doar in moneda nationala, a informat, miercuri, institutia de credit.

"Incepand cu luna iunie, Volksbank Romania ofera ca alternativa de finantare a nevoilor personale doar credite in moneda nationala. Astfel, Volksbank Romania sprijina politica Bancii Nationale a Romaniei de limitare a creditului de consum in valuta", se arata intr-un comunicat al bancii.

Volksbank dispune astfel de un credit fara garantii materiale care poate fi acordat pe o perioada de pana la cinci ani, valoarea maxima a creditarii fiind de 36.000 de lei.

Imprumutul poate fi acordat persoanelor fizice cu varsta cuprinsa intre 18 si 70 de ani, cu venituri nete lunare de peste 200 de euro, in echivalent lei, pe solicitant.

Dobanda este de 12% pe an, iar singurul comision perceput de banca este cel de risc de 0,59% pe luna, aplicat lunar la soldul creditului. Dobanda anuala efectiva este de 21% pe an.  Volksbank Romania Acorda din iunie Credite de Nevoi Personale fara Ipoteca doar in Lei.

Noul produs de creditare este disponibil in toate cele 156 de unitati proprii ale Volksbank si in cele 100 de unitati deschise in sistem franciza.

Volksbank Romania avea la sfarsitul anului trecut active de 3,5 miliarde euro, peste nivelul de trei miliarde euro estimat anterior si depasind dublul valorii din 2006, tinta pentru acest an fiind o valoare de 5,2 miliarde euro.
 

Sursa: www.mediafax.biz


Comentarii si Raspunsuri
postat din   chifan florin
Notare: Notari totale: 0
postat pe   22.09.2008
Pot face un credit cu salariu de 1.600 RON?
postat din   FinZoom / Maria Muresan
Notare: Notari totale: 0
postat pe   22.09.2008
Puteti face un credit, dar acest lucru depinde de mai multi factori. Suma pe care o puteti obtine depinde nu numai de venitul dumneavoastra, ci si de istoricul de creditare, de numarul persoanelor aflate in intretinere, de gradul de indatorare, de valoarea cheltuielilor de subzistenta. Pentru fiecare persoana aflata in intretinere si pentru solictant se scad din veniturile totale cheltuielile de subzistenta (aproximativ 250 RON/persoana). Sumei ramase i se aplica gradul de indatorare si in functie de rezultatul obtinut, banca stabileste suma pe care o poate oferi. De asemenea, acest lucru depinde si de perioada de creditare aleasa de dumneavoastra, de tipul creditului, de existenta unui codebitor/coplatitor etc.
postat din   mirela docan
Notare: Notari totale: 0
postat pe   29.11.2008
Vreau sa obtin un credit de 5.000 RON, dar am si alte imprumuturi. Salariul meu este de 600 RON. Exista vreun credit care nu tine cont de celelalte rate ale mele?
postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   29.11.2008
Atunci cand solicitati un credit, fiecare banca verifica istoricul dumneavoastra de creditare si daca mai aveti alte credite contractate. Acordarea unui nou credit depinde de gardul de indatorare pe care il permite venitul dumneavoastra. Gradul de indatorare, reprezinta procentul din veniturile lunare pe care institutia financiara considera ca il poate aloca platii unei rate pentru  credit. Calculul acestuia se face in felul urmator: din veniturile nete se scad cheltuielile de subzistenta (aproximativ 250 RON  de persoana), se aplica acest procent iar apoi, dupa caz, se scad celelalte rate aferente unor alte credite/carduri de credit. Rezultatul il reprezinta rata lunara maxima pe care o puteti sustine. Avand un venit de 600 RON si alte obligatii financiare, este posibil sa nu va incadrati pentru un nou imprumut.
postat din   pescaru
Notare: Notari totale: 0
postat pe   27.05.2009
Lucrez in Ministerul de Interne am un salariu de 2.000 RON. As dori sa iau credit pentru nevoi personale de 5.000EUR, dar din cate stiu acum 5 ani de zile am scos un calc ptr cineva in rate si nu s-a platit cateva luni desi acum e platit tot. Am inteles ca pot aparea ca rau platnic. E adevarat si e vreo sansa sa pot scoate creditul chiar daca e platit tot doara din cauza unor probleme de sanatate s-a intarziat atunci.
postat din   FinZoom / Aleexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   28.05.2009
cerere Biroul de Credit.pdf
Orice intarziere mai mare de 30 de zile este raportata la Biroul de Credit.

 

Pentru a afla informatiile din Biroul de Credit,  trebuie adresata in scris catre Biroul de Credit o cerere – al carei formular il gasiti atasat – datata si semnata, la care sa anexati o copie lizibila dupa actul de identitate (buletin sau carte de identitate) si, dupa caz, dovada platii serviciului solicitat. Puteti trimite aceasta cerere, insotita de actul de identitate si daca este cazul de documentul de plata (scanate daca se trimit prin e-mail), la adresa postala (S.C. Biroul de Credit S.A., Adresa: Calea Victoriei, nr.15, cod 030 023, sector 3, Bucuresti, Romania, Tel:  04 021 315 1017; 04 021 311 0267) sau la adresa de e-mail: situatie@birouldecredit.ro. De asemenea o puteti completa si depune personal la cutia postala amplasata la sediul Biroului de Credit la aceeasi adresa de mai sus.

 

Prima solicitare adresata Biroului de Credit pe parcursul aceluiasi an calendaristic este gratuita. Incepand cu a 2-a cerere inclusiv, serviciul solicitat va fi comisionat cu suma de 6 RON, dovada platii urmand sa o trimiteti impreuna cu cererea. Plata se va face la orice unitate a Bancii Comerciale Romane S.A., folosind urmatoarele instructiuni: 

  • suma: 6 RON
  • beneficiar: S.C. Biroul de Credit S.A. (cod fiscal R 16140132)
  • cont: RO93 RNCB 0090 0005 8898 0001
  • deschis la banca: BCR Lipscani.

Majoritatea bancilor ofera credite solicitantilor cu incidente de plata minore, intarzieri de pana la 60 de zile in achitarea datoriilor de pana la 100 RON. Se acorda derogari si de la aceste reguli in functie de politica fiecarei banci in parte.

 

Daca aveti documentele care atesta faptul ca dumneavoastra v-ati achitat datoriile, puteti incerca sa obtineti un credit de la orice banca posibilitatea contractarii acestuia ramanand. Verificarile facute la Biroul de Credit si Centrala Riscurilor Bancare reprezinta numai o etapa a procesului de creditare care nu mai este una eliminatorie.


Sunteti invitatul nostru sa adaugati intrebarile si comentariile dvs iar expertii FinZoom va vor raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Scurt ghid de utilizare:
  • verificati daca raspunsul la intrebarile dvs nu se regaseste deja pe www.FinZoom.ro;
  • folositi formularul de mai jos pentru a adauga intrebarile, comentariile dvs sau noi teme de informare;
  • moderatorul FinZoom va evalua daca intrebarile/ comentariile dvs sunt de interes general, caz in care acestea vor fi postate pe www.FinZoom.ro impreuna cu raspunsurile solicitate;
  • daca aveti nevoie de calcule de eligibilitate (prescoring) va rugam sa aplicati online pentru oricare dintre partenerii FinZoom si reprezentantii bancii va vor contacta fara nici o obligatie.
Nume:   
Adresa de e-mail:   
Numarul de telefon:   
Judet:   
(adresa ta de e-mail si numarul de telefon sunt confidentiale si nu vor fi publicate pe site)
Adauga o Noua Intrebare aici:Platforma competitiva de e-commerce la FinZoom.

Proiect finantat prin Programul Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice" Axa prioritara III – “Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor pentru sectoarele privat si public”

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro . Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.

Abonare Newsletter Introduceti adresa de e-mail:
26/05/2015 EUR/RON : 4.463 USD/RON : 4.0924 CHF/RON : 4.319 HUF/RON : 0.01445
Prima Pagina Contact Publicitate Resurse WEB Parteneri Harta Site Confidentialitate FAQ Dictionar Financiar English 
FINZOOM © 2006 - 2014 - Toate Drepturile Rezervate  ::  Reteaua Finzoom Financial Guide Bulgaria TurkeyInvest in Bulgaria
www.fonduri-ue.ro Oferta Reduceri Regim Hotelier
Cora-Imobiliare.roImobiliare BucurestiAnuntulimobiliar.roProiectCasa.roimobConstruct.roModele caseApartamente noi