PRIMA PAGINĂ Finzoom.ro Lanseaza Calculatorul pentru Depozite Resurse WEB Parteneri Despre Noi Publicitate
Navigare
Noutati FinZoom

Cauta in Stiri si Sfaturi

Raiffeisen Bank si HVB Tiriac - Credite Online

Adauga comentariu
Notare: Notari totale: 3 Numar total afisari: 7429
postat pe 31.10.2006

NOU pe Finzoom.ro - Aplica online pentru credite de la Raiffeisen Bank si HVB Tiriac

Finzoom.ro continua seria parteneriatelor pentru aplicatii online, dand posibilitatea consumatorilor sa aplice gratuit pentru toate tipurile de credite apartinand bancilor Raiffeisen Bank si HVB Tiriac. Acestea, alaturi de Piraeus Bank, Unicredit si ABN-AMRO, sunt cele cinci banci care au facut primul pas catre o noua “era” a solutiilor de comunicare in timp real. Astfel, va repunem in drepturi asupra propriului timp care va fi disponibil acum pentru lucrurile cu adevarat importante.

Prin implementarea acestei solutii va oferim posibilitatea de a va informa complet asupra tuturor conditiilor de creditare, de a accesa si completa documentatia necesara obtinerii creditului pe care l-ati ales. Mai mult decat atat, creditul poate fi obtinut de acasa prin intermediul internetului, rapid si comod.

La ora actuala, aceste canale alternative de acces la produsele si serviciile bancare si nebancare reprezinta un avantaj competitiv extrem de important pe piata din Romania.

Cum aplic online?

In tabelul care compara oferta completa de creditare disponibila pe piata bancara si nebancara din Romania, in dreptul fiecarui tip de credit apartinand acestor banci este afisat butonul APLICA, care, odata accesat, va deschide un scurt formular securizat de solicitare credit. Datele de contact pe care le introduceti in acest formular, impreuna cu tipul creditului si suma dorita, vor fi trimise automat catre banca.

Ce se intampla dupa ce am aplicat online:

Completarea aplicatiei online nu presupune niciun fel de obligatie fata de banca respectiva.

Dupa completarea aplicatiei online, veti fi contactat telefonic de catre un reprezentant al bancii pentru a va face un prescoring si a va da o preaprobare pentru creditul dorit. Tot acesta va va face o programare la cea mai apropiata sucursala a bancii alese de Dvs., unde se va depune dosarul.

Toate documentele necesare completarii unui dosar de credit se vor descarca in mod gratuit de pe FinZoom.ro

Particularitati:

In cazul HVB Tiriac si ABN-AMRO, un reprezentant al bancii va veni la adresa indicata de Dvs. sa ridice toate documentele necesare realizarii dosarului si obtinerii creditului.

Avantaje:

Pe scurt: FinZoom.ro va protejeaza nervii, timpul si banii.

Pe larg:

In primul rand, comparand toata oferta de credite de pe piata, FinZoom.ro va va ajuta sa luati intr-adevar cea mai buna decizie, in deplina cunostinta de cauza. Calculul dinamic care determina DAE (Dobanda Anuala Efectiva) pentru fiecare oferta va asigura protectia impotriva pierderilor ulterioare unei decizii neavantajoase. Timpul pe care l-ati fi petrecut mergand la toate bancile pentru a va face o idee asupra optiunilor pe care le aveti la dispozitie (intampinand nenumarate greutati in a obtine informatii complete, exacte si obiective) va putea fi redirectionat catre prioritatile Dvs. Mai mult decat atat, FinZoom.ro nu este afiliat niciunei banci. Astfel garanteaza obiectivitatea consultantei financiare acordate online prin generarea automata de criterii comune de evaluare din sistemul de informatii colectate de la toate institutiile bancare si nebancare din Romania si actualizate zilnic de catre echipa FinZoom.ro. Toate aceste avantaje va sunt oferite gratuit si sunt disponibile online 24h/24 – 7zile/7.

FinZoom Financial Network (www.finzoom.com) administreaza portaluri financiare de succes in Bulgaria (www.moitepari.bg si www.creditland.bg) si Turcia (www.finzoom.com.tr). In urmatoarele luni FinZoom.ro – Compara. Decide. Aplica va compara noi categorii de produse: carduri, depozite, fonduri de investitii, credite pentru IMM-uri, asigurari samd.


Comentarii si Raspunsuri
postat din   spataru florin
Notare: Notari totale: 0
postat pe   29.10.2008
As dori sa stiu ce posibilitati am pentru a mi se acorda un credit deoarece sunt dat rau platnic. Mentionez ca am avut intarzieri maxim 10 zile, un card care nu am stiut ca trebuia inchis dupa ce a fost achitat la Bancpost deoarece intreprinderea unde lucrez ne-a facut card la Raiffeisen Bank, din lipsa de informatii nu ma-m gandit ca se ajunge aici.
postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   29.10.2008
Majoritatea bancilor ofera credite solicitantilor cu incidente de plata minore, intarzieri de pana la 60 de zile in achitarea datoriilor de pana la 100 RON. Se acorda derogari si de la aceste reguli in functie de politica fiecarei banci in parte.

 

Daca aveti documentele care atesta faptul ca dumneavoastra v-ati achitat datoriile, puteti incerca sa obtineti un credit de la orice banca posibilitatea contractarii acestuia ramanand. Verificarile facute la Biroul de Credit si Centrala Riscurilor Bancare reprezinta numai o etapa a procesului de creditare care nu mai este una eliminatorie.

postat din   josiman alin catalin
Notare: Notari totale: 0
postat pe   17.02.2009
Am nevoie de un credit de nevoi personale de 10.000 EUR si nu gasesc nici o banca care sa imi acorde. Ce pot sa fac?
postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   17.02.2009
Aprobarea unei cereri de credit, are la baza analiza solicitantului in functie de urmatoarele criteri de eligibilitate:

 

 • Venitul net obtinut
 • Numarul persoanlor aflate in intretinere (pentru fiecare persoana aflata in intretinere si pentru solicitantul creditului se vor scadea cheltuielile de subzistenta aproximativ 250 lei/persoana);
 • Existenta altor obligatii financiare (rate credit, leasing, card de credit, card de debit cu overdraft etc.);
 • Valoarea evaluata a imobilului ( in general se acorda 85% din valoarea de evaluare a imobilului ce urmeaza a fi achizitionat).
 • Istoricul de creditare;
 • Varsta solicitantului si a codebitorilor ( perioada pe care se poate intinde un credit influenteaza direct suma ce poate fi obtinuta varsta maxima este de 75 ani).

Pentru a alege un credit cat mai avantajos , puteti accesa site-ul  www.FinZoom.ro, unde puteti compara intreaga oferta de produse si alege produsul care se potriveste cel mai bine nevoii dumneavoastra.

 

Alegeti sectiunea “Credit de Consum”, completati criteriile de cautare si va vor fi afisate cele mai avantajoase oferte, ordonate crescator in functie de dobanda anuala efectiva. In cazul in care sunteti interesat de contractarea unui credit ipotecar, accesati sectiunea “Credite de Locuinta”.

 

Accesand sectiunea “Calculatoare”, puteti calcula suma maxima pe care o puteti obtine in functie de veniturile pe care le detineti.

 

www.FinZoom.ro va poate ajuta in obtinerea creditului necesar prin intermediul aplicatiei online catre bancile partenere. In partea dreapta a fiecarui produs, se gaseste butonul Aplica, accesarea caruia va deschide formularul de aplicatie online.

 

In 24 de ore lucratoare de la trimiterea aplicatiei veti fi contactat de un reprezentant al bancii care va va raspunde la toate intrebarile si va fixa o intalnire la sucursala.  Aceasta aplicatie nu va obliga in nici un fel pe mai departe, fiind insa cea mai eficienta modalitate de a intra in contact cu reprezentantii bancilor partenere din zona dumneavoastra.

postat din   helera mihai
Notare: Notari totale: 0
postat pe   21.02.2009
Vreau un credit pentru masina, am un venit de 700 EUR.
postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   21.02.2009
Pentru a alege un credit cat mai avantajos si a va decide in privinta bancii, accesati site-ul www.FinZoom.ro , sectiunea “ Credite Imobiliare”, completati criteriile de cautare si in urma filtrarii va vor fi afisate cele mai avantajoase oferte, in functie de dobanda anuala efectiva. In partea dreapta a fiecarui produs, se gaseste butonul Aplica, accesarea caruia va deschide formularul de aplicatie online.

 

Aici, dupa completarea tuturor campurilor, puteti trimite aplicatia care va ajunge la consultantii bancii alese.

In 24 de ore lucratoare de la trimiterea aplicatiei veti fi contactata de un reprezentant al institutiei care va va raspunde la toate intrebarile, va face un prescorring si dupa caz, va fixa o intalnire la sucursala.

 

Mentionam faptul ca aceasta aplicatie nu va obliga in nici un fel pe mai departe, fiind insa cea mai eficienta modalitate de a intra in contact cu reprezentantii bancilor partenere din zona dumneavoastra.

postat din   ROBERT
Notare: Notari totale: 0
postat pe   29.07.2009
Sunt stabilit in Anglia si vreau sa iau un credit din tara. Este posibil?

postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   29.07.2009
Prezenta persoanei in tara nu este neaparat necesara, aceasta putand imputernici o alta persoana (un prieten, o ruda, etc.), insa procura trebuie sa nominalizeze fiecare act pe care aceasta persoana il poate semna in numele beneficiarului.

Alte conditii ce trebuiesc indeplinite tin de ipoteca (care trebuie sa fie instituita pentru o proprietate de pe teritoriul Romaniei), unele banci pot cere existenta unui co-debitor angajat in tara, avansul minim cerut de banca poate fi mai mare decat cel solicitat persoanelor angajate in tara asa cum cheltuielile de subzistenta pot fi diferite de cele aplicate angajatilor din tara. De asemenea veniturile minime solicitate de banci pentru a lua in calcul dosarul clientului angajat peste hotare pot fi mai mari decat cele necesare personelor angajate in tara si conteaza marimea companiei angajatoare si numarul de salariati ai acesteia.

Urmatoarele documente sunt necesare pentru contractarea unui credit cu venituri din strainatate (traduse, legalizate si apostilate):

 • contract de munca  
 • carte de identitate
 • certificat de casatorie ( daca este cazul )
 • permis de sedere emis de autoritatile competente din tara respectiva ( daca permisul este temporar, ambele tipuri de credite pot fi contractate, in caz contrar doar creditul imobiliar putand fi accesat )
 • permis de munca emis de autoritatile competente din tara respectiva (acesta trebuie sa fie pe o perioada nedeterminata de minim 6-12 luni, caz contrar, contractul de munca trebuind reinnoit cel putin odata)
 • vechime in campul muncii de minim 1 an iar la angajator minim 3 luni adeverinta de salariu
 • extras de cont / fluturas de salariu in original
 • dovada platirii impozitelor si taxelor sociale
 • fisa fiscala
postat din   nick
Notare: Notari totale: 0
postat pe   05.02.2010
Am contractat un credit in CHF acum 3 ani cu o dobanda de 5,9, revizuibila. Ulterior s-a marit la 7,0 iar acum este 7,5. Vreau sa aflu in functie de ce indicatori financiari de referinta se calculeaza dobanda Raiffeisen.In contractul de credit se spune ca dobanda se modifica in functie de evolutia pietei financiare, si atat.

postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   05.02.2010
La creditele cu dobanda variabila in functie de evolutia pietei clientul nu poate urmari modificarile dobanzii in timp deoarece in general acestea nu sunt facute publice. In cazul acestor credite pentru care nu sunt oferite informatii despre modul de calcul al dobanzii, riscurile la care se supun cumparatorii unui astfel de credit pot fi destul de insemnate, mai ales in contextul unei economii mai putin stabile.
postat din   muresan
Notare: Notari totale: 0
postat pe   01.04.2010
Sunt in concediu pentru ingrijirea copilului si as dori sa obtin un credit de 10.000 RON. Am lucrat in invatamant pe perioada determinata. Cui sa ma adresez?

postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   01.04.2010
Majoritatea institutiilor financiare iau in considerare veniturile provenite din indemnizatia de crestere copil.

Acordarea acestui credit depinde de factori precum: varsta, venit, situatie familiala, vechime in munca, istoric de creditare.

In momentul in care solicitati acest credit, vi se face un  scoring in urma caruia se va stabili daca sunteti eligibila pentru acest credit.


Sunteti invitatul nostru sa adaugati intrebarile si comentariile dvs iar expertii FinZoom va vor raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Scurt ghid de utilizare:
 • verificati daca raspunsul la intrebarile dvs nu se regaseste deja pe www.FinZoom.ro;
 • folositi formularul de mai jos pentru a adauga intrebarile, comentariile dvs sau noi teme de informare;
 • moderatorul FinZoom va evalua daca intrebarile/ comentariile dvs sunt de interes general, caz in care acestea vor fi postate pe www.FinZoom.ro impreuna cu raspunsurile solicitate;
 • daca aveti nevoie de calcule de eligibilitate (prescoring) va rugam sa aplicati online pentru oricare dintre partenerii FinZoom si reprezentantii bancii va vor contacta fara nici o obligatie.
Nume:   
Adresa de e-mail:   
Numarul de telefon:   
Judet:   
(adresa ta de e-mail si numarul de telefon sunt confidentiale si nu vor fi publicate pe site)
Adauga o Noua Intrebare aici:Platforma competitiva de e-commerce la FinZoom.

Proiect finantat prin Programul Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice" Axa prioritara III – “Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor pentru sectoarele privat si public”

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro . Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.

Abonare Newsletter Introduceti adresa de e-mail:
25/05/2015 EUR/RON : 4.4483 USD/RON : 3.9765 CHF/RON : 4.2731 HUF/RON : 0.01448
Prima Pagina Contact Publicitate Resurse WEB Parteneri Harta Site Confidentialitate FAQ Dictionar Financiar English 
FINZOOM © 2006 - 2014 - Toate Drepturile Rezervate  ::  Reteaua Finzoom Financial Guide Bulgaria TurkeyInvest in Bulgaria
www.fonduri-ue.ro Oferta Reduceri Regim Hotelier
Cora-Imobiliare.roImobiliare BucurestiAnuntulimobiliar.roProiectCasa.roimobConstruct.roModele caseApartamente noi