PRIMA PAGINĂ Finzoom.ro Lanseaza Calculatorul pentru Depozite Resurse WEB Parteneri Despre Noi Publicitate
Navigare
Promotii Financiare

Cauta in Stiri si Sfaturi

GE Garanti Bank Ofera Bonus la Cumparaturile Efectuate cu Cardul de Debit

Adauga comentariu
Notare: Notari totale: 0 Numar total afisari: 2549
postat pe 15.09.2010

Bucuresti, 15 septembrie 2010 – GE Garanti Bank ofera clientilor sai o noua facilitate atasata cardului de debit GarantiBank24: posibilitatea de a acumula bonus la tranzactiile realizate la comercianti. Astfel, pentru toate cumparaturile achitate cu cardul de debit emis de GE Garanti Bank la orice comerciant din Romania sau din strainatate, posesorii acestuia vor primi automat un bonus din valoarea tranzactiilor efectuate.

Pana la sfarsitul anului cei care vor utiliza cardul de debit pentru cumparaturi vor primi un bonus special de 0,5% din valoarea cumparaturilor. Bonusul acumulat in urma cumparaturilor platite cu cardul de debit GarantiBank24 va putea fi cheltuit ulterior, pentru cumparaturi gratuite, in reteaua de peste 4,000 de magazine partenere Bonus Card din toata tara, lista completa putand fi vizualizata pe www.bonuscard.ro.

„Lansam astazi o noua facilitate pentru clientii nostri care utilizeaza cardul de debit GarantiBank24: acumularea de bonus, pana acum aceasta facilitate fiind specifica doar cardurilor de credit, precum si posibilitatea folosirii bonusului pentru cumparaturi gratuite la toate magazinele partenere Bonus Card. Continuam astfel sa fim o banca inovatoare, cu produse si servicii care se remarca prin beneficii multiple si facilitati unice. Prin aceasta initiativa dorim sa incurajam folosirea cardului de debit ca mijloc de plata direct, generand pentru posesorii de card un castig suplimentar, si anume bonusul. Acesta poate fi folosit pentru orice fel de cumparaturi la restaurante, in magazine de produse electronice si electrocasnice, mobila si decoratiuni interioare, articole de imbracaminte, accesorii, si multe altele, acoperind practic intreaga sfera de interes a clientilor nostri. In viitorul apropiat avem si alte planuri importante de dezvoltare a produsului GarantiBank24, pentru a asigura servicii complete menite sa raspunda celor mai exigente cerinte ale clientilor nostri.” a declarat Ilgaz Kaya, Director Carduri, GE Garanti Bank.

1 bonus valoreaza 1 RON, iar bonusul castigat este disponibil pe toata perioada de valabilitate a cardului. Detinatorul de card va putea afla pe loc, in magazinele partenere Bonus Card, cat bonus a acumulat, daca solicita vanzatorului sa ii comunice informatiile existente pe cardul sau de debit, ce pot fi citite prin intermediul POS-ului.

Cardul de debit GarantiBank24, emis sub sigla Maestro, a fost lansat pe piata bancara romaneasca in octombrie 2007 si numara in prezent peste 70.000 de utilizatori. Acest card este atasat contului curent si aduce posesorilor o serie de beneficii din punct de vedere al costurilor: zero taxa de emitere sau reinnoire, zero comision de administrare card, zero comision la cumparaturi in tara si in strainatate.

Sursa: Comunicat de Presa GE Garanti Bank

Comentarii si Raspunsuri

Sunteti invitatul nostru sa adaugati intrebarile si comentariile dvs iar expertii FinZoom va vor raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Scurt ghid de utilizare:
  • verificati daca raspunsul la intrebarile dvs nu se regaseste deja pe www.FinZoom.ro;
  • folositi formularul de mai jos pentru a adauga intrebarile, comentariile dvs sau noi teme de informare;
  • moderatorul FinZoom va evalua daca intrebarile/ comentariile dvs sunt de interes general, caz in care acestea vor fi postate pe www.FinZoom.ro impreuna cu raspunsurile solicitate;
  • daca aveti nevoie de calcule de eligibilitate (prescoring) va rugam sa aplicati online pentru oricare dintre partenerii FinZoom si reprezentantii bancii va vor contacta fara nici o obligatie.
Nume:   
Adresa de e-mail:   
Numarul de telefon:   
Judet:   
(adresa ta de e-mail si numarul de telefon sunt confidentiale si nu vor fi publicate pe site)
Adauga o Noua Intrebare aici:Platforma competitiva de e-commerce la FinZoom.

Proiect finantat prin Programul Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice" Axa prioritara III – “Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor pentru sectoarele privat si public”

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro . Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.

Abonare Newsletter Introduceti adresa de e-mail:
01/07/2015 EUR/RON : 4.4735 USD/RON : 3.9969 CHF/RON : 4.3021 HUF/RON : 0.0142
Prima Pagina Contact Publicitate Resurse WEB Parteneri Harta Site Confidentialitate FAQ Dictionar Financiar English 
FINZOOM © 2006 - 2014 - Toate Drepturile Rezervate  ::  Reteaua Finzoom Financial Guide Bulgaria TurkeyInvest in Bulgaria
www.fonduri-ue.ro Oferta Reduceri Regim Hotelier
Cora-Imobiliare.roImobiliare BucurestiAnuntulimobiliar.roProiectCasa.roimobConstruct.roModele caseApartamente noi