PRIMA PAGINĂ Finzoom.ro Lanseaza Calculatorul pentru Depozite Resurse WEB Parteneri Despre Noi Publicitate
Navigare
Promotii Financiare

Cauta in Stiri si Sfaturi

Garanti Bank Dubleaza Suma Maxima Acordata la Creditele pentru Nevoi Personale

Adauga comentariu
Notare: Notari totale: 2 Numar total afisari: 3442
postat pe 31.07.2008

GarantiBank a majorat suma maxima care poate fi acordata la contractarea unui credit de nevoi personale fara garantii de la 15.000 EUR la 30.000 EUR (sau echivalent in RON/USD/CHF). Creditul pentru nevoi personale este acordat in RON, EUR, CHF sau USD, pe o perioada de pana la 10 ani.

Pentru a contracta un astfel de credit, clientii GarantiBank nu trebuie sa prezinte garantii sau giranti. Dobanda este de 8,94% la EUR (DAE 13,5% calculata pentru suma maxima de 30.000 EUR si perioada maxima de 10 ani) si de 12,72% la lei (DAE 17,89%).

"Creditul pentru nevoi personale este unul dintre cele mai atractive produse de creditare pentru persoane fizice. Acesta se adreseaza persoanelor dinamice care au nevoie sa obtina un credit rapid, fara a fi necesar sa prezinte la banca prea multa documentatie sau garantii. Acum oferim acestor clienti posibilitatea sa obtina si mai multi bani, pe care ii pot utiliza asa cum isi doresc ei: fie pentru a reamenaja locuinta, fie pentru a refinanta alte credite de consum sau pur si simplu pentru a pleca in vacanta sau la studii", a declarat Okan Yurtsever, Director Retail Banking, GarantiBank.

Comentarii si Raspunsuri
postat din   cibotariu elena
Notare: Notari totale: 0
postat pe   04.10.2008
Sunt pensionara, pot lua un credit de nevoi personale de la dumneavoastra?
postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   04.10.2008
FinZoom.ro este Ghidul Financiar lider in Romania, care are ca obiectiv informarea consumatorilor in legatura cu intreaga oferta financiara de pe piata si usurarea eforturilor acestora de cautare a celor mai bune produse financiare, in functie de propriile necesitati. FinZoom.ro colecteaza informatii complete cu privire la produsele bancilor si institutiilor financiare si compara toate produsele impartial, dupa mai multe criterii relevante pentru consumator.

 

Ceea ce putem face pentru dumneavoastra este sa va ajutam sa alegeti un credit cat mai avantajos prin intermediul aplicatiei online.

 

La majoritatea bancilor, varsta maxima la data stabilita pentru rambursarea creditului este de 65 sau de 70 de ani, in functie de creditul solicitat. CEC Bank ofera credite de nevoi personale pentru pensionari, varsta maxima admisa fiind de 80 de ani. O alta banca la care varsta maxima admisa ajunge la 75 de ani este CitiFinancial.

 

Pentru a compara oferta de credite de nevoi personale, accesati site-ul www.FinZoom.ro, secdtiunea “Credite Consum” si completati criteriile de cautare cu suma si perioada dorita. In urma filtrarii, va vor fi afisate cele mai avantajoase oferte, ordonate crescator, in functie de dobanda anuala efectiva. De asemenea, in dreptul fiecarui produs puteti vedea rata lunara pe care ar trebui sa o platiti.

postat din   stanciu ionut catalin
Notare: Notari totale: 0
postat pe   23.05.2009
As dori o refinantare si nu gasesc nimic. Sau o descoperire de card.
postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   26.05.2009
www.FinZoom.ro va ofera posibilitatea de a compara si aplica pentru un credit de refinantare cat mai avantajos. Accesati una din sectiunile “Credite Locuinta”, sau “Credite Consum”, in functie de creditul pe care doriti sa-l refinantati, completati criteriile de cautare, iar la campul “Destinatia”, alegeti “Refinantare”. In urma filtrarii, va vor fi afisate cele mai avantajoase credite, ordonate crescator in functie de dobanda anuala efectiva.

Sunteti invitatul nostru sa adaugati intrebarile si comentariile dvs iar expertii FinZoom va vor raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Scurt ghid de utilizare:
  • verificati daca raspunsul la intrebarile dvs nu se regaseste deja pe www.FinZoom.ro;
  • folositi formularul de mai jos pentru a adauga intrebarile, comentariile dvs sau noi teme de informare;
  • moderatorul FinZoom va evalua daca intrebarile/ comentariile dvs sunt de interes general, caz in care acestea vor fi postate pe www.FinZoom.ro impreuna cu raspunsurile solicitate;
  • daca aveti nevoie de calcule de eligibilitate (prescoring) va rugam sa aplicati online pentru oricare dintre partenerii FinZoom si reprezentantii bancii va vor contacta fara nici o obligatie.
Nume:   
Adresa de e-mail:   
Numarul de telefon:   
Judet:   
(adresa ta de e-mail si numarul de telefon sunt confidentiale si nu vor fi publicate pe site)
Adauga o Noua Intrebare aici:Platforma competitiva de e-commerce la FinZoom.

Proiect finantat prin Programul Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice" Axa prioritara III – “Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor pentru sectoarele privat si public”

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro . Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.

Abonare Newsletter Introduceti adresa de e-mail:
08/07/2015 EUR/RON : 4.481 USD/RON : 4.0816 CHF/RON : 4.3113 HUF/RON : 0.01419
Prima Pagina Contact Publicitate Resurse WEB Parteneri Harta Site Confidentialitate FAQ Dictionar Financiar English 
FINZOOM © 2006 - 2014 - Toate Drepturile Rezervate  ::  Reteaua Finzoom Financial Guide Bulgaria TurkeyInvest in Bulgaria
www.fonduri-ue.ro Oferta Reduceri Regim Hotelier
Cora-Imobiliare.roImobiliare BucurestiAnuntulimobiliar.roProiectCasa.roimobConstruct.roModele caseApartamente noi