PRIMA PAGINĂ Finzoom.ro Lanseaza Calculatorul pentru Depozite Resurse WEB Parteneri Despre Noi Publicitate
Navigare
Promotii Financiare

Cauta in Stiri si Sfaturi

OTP Asset Management Romania, Performerul Anului 2012

Adauga comentariu
Notare: Notari totale: 0 Numar total afisari: 1013
postat pe 06.02.2013

  • Lider la trei categorii, in 2012, prin fondurile OTP Obligatiuni, OTP ComodisRO si OTP Euro Bond
OTP Asset Management Romania a inregistrat in 2012 cele mai bune rezultate prin fondurile de investitii administrate, obtinand pozitia de lider la trei categorii.

Astfel, fondurile deschise cu o politica de investitii orientata catre instrumente cu venit fix (obligatiuni si piata monetara) OTP Obligatiuni, OTP ComodisRO si OTP Euro Bond s-au situat in topul clasamentului categoriilor corespondente.

Cu un procent de 6,98%, fondul deschis de investitii OTP ComodisRO a oferit cel mai mare randament al anului 2012, pe parcursul anului situandu-se constant pe primele trei locuri ale clasamentului.


*Sursa: Ziarul Financiar, Sectiunea Fonduri mutuale

OTP Obligatiuni este performerul anului la categoria sa, fondul de obligatiuni in lei inregistrand un randament de 7,60%. Pe durata anului 2012, fondul s-a situat constant in primele doua pozitii ale clasamentului, dupa ce in 2011 acesta a fost declarat performerul pietei, cu un randament de 14,4%.


*Sursa: Ziarul Financiar, Sectiunea Fonduri mutuale

Fondul de obligatiuni in Euro, OTP Euro Bond, a fost liderul categoriei sale, cu o performanta de 5,86%. Pozitia de top din 2011 a fost consolidata, fondul adjudecandu-si in 2012 primul loc in clasamentul fondurilor de obligatiuni in euro.


*Sursa: Ziarul Financiar, Sectiunea Fonduri mutuale

"Anul 2012 a fost un an dificil pentru toate segmentele de business, dar stabilitatea si solutiile potrivite au fost aspectele care au facut diferenta. Rezultatele obtinute de catre cele trei fonduri administrate de OTP Asset Management Romania sunt inca o dovada a increderii clientilor si o recunoastere a profesionalismului serviciilor noastre. Ne propunem ca si pe viitor sa aducem pe piata oferte financiare sustenabile, eficiente, care raspund nevoilor clientilor." a declarat Catalin Iancu, Presedinte si Director General, OTP Asset Management Romania.

OTP Asset Management Romania SAI S.A. este parte a OTP Group, unul dintre cele mai importante grupuri financiare din Europa Centrala si de Est, ce ofera servicii de investitii caracterizate prin rentabilitate, profesionalism, accesibilitate, transparenta si lichiditate, in diferite tari din regiune.

OTP Bank Romania este subsidiara a OTP Bank, cel mai mare grup bancar independent din Europa Centrala si de Est. OTP Bank ofera servicii universale in Ungaria, Romania, Muntenegru, Croatia, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Slovacia si Serbia, pentru mai mult de 13 milioane de clienti, prin intermediul unei retele teritoriale de aproape 1.500 de unitati, prin intermediul retelei de ATM-uri si prin sistemul de canale electronice.

Sursa: Comunicat de Presa OTP Asset Management Romania

Comentarii si Raspunsuri

Sunteti invitatul nostru sa adaugati intrebarile si comentariile dvs iar expertii FinZoom va vor raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Scurt ghid de utilizare:
  • verificati daca raspunsul la intrebarile dvs nu se regaseste deja pe www.FinZoom.ro;
  • folositi formularul de mai jos pentru a adauga intrebarile, comentariile dvs sau noi teme de informare;
  • moderatorul FinZoom va evalua daca intrebarile/ comentariile dvs sunt de interes general, caz in care acestea vor fi postate pe www.FinZoom.ro impreuna cu raspunsurile solicitate;
  • daca aveti nevoie de calcule de eligibilitate (prescoring) va rugam sa aplicati online pentru oricare dintre partenerii FinZoom si reprezentantii bancii va vor contacta fara nici o obligatie.
Nume:   
Adresa de e-mail:   
Numarul de telefon:   
Judet:   
(adresa ta de e-mail si numarul de telefon sunt confidentiale si nu vor fi publicate pe site)
Adauga o Noua Intrebare aici:Platforma competitiva de e-commerce la FinZoom.

Proiect finantat prin Programul Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice" Axa prioritara III – “Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor pentru sectoarele privat si public”

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro . Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.

Abonare Newsletter Introduceti adresa de e-mail:
05/07/2015 EUR/RON : 4.4819 USD/RON : 4.0321 CHF/RON : 4.2825 HUF/RON : 0.01424
Prima Pagina Contact Publicitate Resurse WEB Parteneri Harta Site Confidentialitate FAQ Dictionar Financiar English 
FINZOOM © 2006 - 2014 - Toate Drepturile Rezervate  ::  Reteaua Finzoom Financial Guide Bulgaria TurkeyInvest in Bulgaria
www.fonduri-ue.ro Oferta Reduceri Regim Hotelier
Cora-Imobiliare.roImobiliare BucurestiAnuntulimobiliar.roProiectCasa.roimobConstruct.roModele caseApartamente noi