PRIMA PAGINĂ Finzoom.ro Lanseaza Calculatorul pentru Depozite Resurse WEB Parteneri Despre Noi Publicitate
Navigare
Intreaba Expertul

Cauta in Stiri si Sfaturi

Banci care Acorda Imprumuturi pentru Rau-Platnici

Adauga comentariu
Notare: Notari totale: 58 Numar total afisari: 74739
postat pe 11.07.2008
Categorii complementare
Tag-uri relevante
Vezi

Daca figurez in baza de date a Biroului de Credit, de la ce banci mai pot solicita imprumuturi? Stiu ca sunt banci care acorda imprumuturi chiar daca esti inscris ca rau platnic la Biroul de Credit.

Comentarii si Raspunsuri
postat din   FinZoom / Diana Tarus
Notare: Notari totale: 10
postat pe   11.07.2008

Ceea ce va pot spune este ca majoritatea bancilor ofera credite solicitantilor cu incidente de plata minore, intarzieri de pana la 60 de zile in achitarea datoriilor de pana la 100 RON. Se acorda derogari si de la aceste reguli in functie de politica fiecarei banci in parte. Nu exista conditii speciale de creditare in situatia in care sunteti inregistrat ca rau platnic. Practic, dumneavoastra in acest moment, prezentanti un anumit grad de risc pe care bancile sunt dispuse sa si-l asume sau nu.

 

Acest grad de risc il puteti vedea daca obtineti raportul de la Biroul de Credit unde vi se prezinta exact categoria in care ati fost incadrat. In functie de acest grad bancile acorda sau nu credite.

 

In ceea ce priveste inregistrarea, fiecare institutie financiara in parte are o anumita procedura de acordare in care va puteti incadra sau nu in functie de: valoarea restantei, perioada existentei acesteia, achitarea sa, momentul la care a fost creata si achitata etc.

 

Daca aveti documentele care atesta faptul ca dumneavoastra nu mai aveti datorii puteti incerca sa obtineti un credit de la orice banca posibilitatea contractarii acestuia ramanand. Verificarea facuta la Biroul de Credit reprezinta numai o etapa a procesului de creditare care nu mai este una eliminatorie. Ofiterii de credite analizeaza situatia personala a fiecarui client urmand sa se pronunte in functie de mai multi factori.

postat din   eugen
Notare: Notari totale: 9
postat pe   12.07.2008
Eu figurez in Biroul de Credit iar sotia mea ar vrea un credit de la o banca. Ii mai acorda cineva vreun credit? Ea a mai avut credit la Reiffaisen Bank si atunci cand l-a avut a platit lunar fara vreo intarziere toate ratele si chiar l-a achitat integral inainte de termen.
postat din   FinZoom / Maria Muresan
Notare: Notari totale: 5
postat pe   12.07.2008

In momentul in care sotia dumneavoastra incearca sa contracteze un credit, banca verifica atat situatia sotiei cat si situatia dumneavoastra. Puteti aplica online de pe site-ul nostru la banca dorita si astfel sa aflati daca vi-l acorda sau nu. In cazul in care sunteti refuzat, puteti apela si la Piraeus Bank, aceasta fiind singura care nu verifica decat inregistrarile persoanei solicitante, in cazul de fata - numai inregistrarile sotiei dumneavoastra.

postat din   tinca daniel
Notare: Notari totale: 10
postat pe   13.07.2008
Am credit la mai multe banci si nu mai pot tine pasul cu datoriile, ajungand deja rau platnic m-ar interesa daca as putea gasi o modalitate de cumulare a creditelor ca sa le platesc?
postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 10
postat pe   13.07.2008

Multe institutii financiare au o serie de proceduri destinate clientilor care se afla in imposibilitatea de a-si achita ratele. Astfel le sunt oferite optiuni cum ar fi reducerea ratelor si extinderea perioadei de rambursare sau refinantarea creditelor in conditii mai avantajoase.

 

Puteti refinanta oricand unul dintre creditele detinute si contracta un credit mai avantajos pentru dumneavoastra. In sistemul bancar romanesc, majoritatea bancilor ofera refinantare, fie prin produse specifice de refinantare, fie prin adaptarea produselor clasice de creditare.

 

 Sfatul nostru este ca, in cazul in care doriti refinantarea creditelor, sa va informati asupra tuturor costurilor presupuse de aceasta operatiune care la prima vedere poate reprezenta o optiune dar care, de cele mai multe ori, ii poate costa pe clienti mai mult decat castigul previzionat.

 

 Pentru a afla mai multe detalii despre costurile refinantarii si pasii pe care trebuie sa-i urmati, va rugam sa accesati urmatoarele 2 link-uriCLICK AICI sau CLICK AICI.

postat din   mazilu
Notare: Notari totale: 5
postat pe   17.07.2008
As dori sa stiu de la ce banca pot lua imprumut daca sunt rau platnic. Am intarziat la Raiffeisen Bank 3 luni dupa care nu au mai vrut sa-mi primeasca in rate si mi s-a cerut toata suma. Pot face o refinantare?
postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 3
postat pe   17.07.2008

Puteti incerca o refinantare la banca la care deja detineti creditul sau la o alta banca. Este alegerea fiecarei banci daca va acorda sau nu un nou credit. Dumneavoastra, in functie de istoricul de creditare, prezentati un anumit grad de risc pe care bancile sunt dispuse sa si-l asume sau nu. Bancile analizeaza fiecare dosar de credit si in functie de capacitate dumneavoastra de a rambursa creditul fara probleme, decid daca va pot acorda acel credit.

 

Majoritatea bancilor ofera credite solicitantilor cu incidente de plata minore, intarzieri de pana la 60 de zile in achitarea datoriilor de pana la 100 RON. Se acorda derogari si de la aceste reguli in functie de politica fiecarei banci in parte.

postat din   ciora maria
Notare: Notari totale: 6
postat pe   18.07.2008
Care sunt cu exactitate bancile care ofera credite persoanelor trecute in Biroul de Credit?
postat din   FinZoom / Maria Muresan
Notare: Notari totale: 3
postat pe   18.07.2008
In momentul in care dumneavoastra doriti sa contractati un credit, banca verifica, in primul rand, daca indepliniti criteriile impuse de aceasta si, in al doilea rand, inregistrarea dumneavoastra la Biroul de Credit. In functie de aceasta inregistrare (care poate fi atat pozitiva, cat si negativa) dumneavoastra prezentati un risc pe care banca hotaraste sa si-l asume sau nu.

Nu va putem spune care sunt acele banci care accepta si persoanele cu intarzieri de plata, deoarece acestea nu fac public acest lucru.
In prezent, majoritatea bancilor acorda credite persoanelor cu restante mai mici de 100 RON si cu o intarziere pe o perioada mai mica de 60 de zile.
postat din   nicoleta balan
Notare: Notari totale: 3
postat pe   15.08.2008
Am credit la bana de 10.000 de EUR. Am platit timp de 2 ani la zi, dar de cateva luni am fost in imposibilitate de plata. Acum nu mai figurez cu datorie la banca, ci m-a preluat firma de recuperare,care ma someaza sa achit toata suma.Mai pot contracta un credit de la alta banca pentru a-mi achita datoria catre firma de recuperare si in ce conditii?
postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 1
postat pe   15.08.2008

Este alegerea fiecarei banci daca va acorda sau nu credit. Dumneavoastra, in functie de istoricul de creditare, prezentati un anumit grad de risc pe care bancile sunt dispuse sa si-l asume sau nu. Bancile analizeaza fiecare dosar de credit si in functie de capacitate dumneavoastra de a rambursa creditul fara probleme, decid daca va pot acorda acel credit.

 

Ceea ce va pot spune este ca majoritatea bancilor ofera credite solicitantilor cu incidente de plata minore, intarzieri de pana la 60 de zile in achitarea datoriilor de pana la 100 RON. Se acorda derogari si de la aceste reguli in functie de politica fiecarei banci in parte.

postat din   chiricioiucarmen
Notare: Notari totale: 1
postat pe   22.08.2008
As dori sa aflu si eu daca sunt inscrisa in baza de date ca rau platnic la Biroul de Credit. Am fost la mai multe banci si nimeni nu mi-a spus. Vreau sa fac credit imobiliar si nu stiu daca am sansa. As vrea sa stiu acest lucru sa stiu daca ma apuc de acte.
postat din   FinZoom / Maria Muresan
Notare: Notari totale: 1
postat pe   22.08.2008
Posibilitatea de a contracta un credit depinde de mai multi factori cum ar fi: venitul net obtinut, numarul persoanelor aflate in intretinere, existenta altor obligatii financiare ( rate credit, leasing, card de credit, card de debit cu overdraft), valoarea evaluata a imobilului (in general se acorda 85% din valoarea de evaluare a imobilului ce urmeaza a fi achizitionat), istoricul de creditare, varsta dumneavoastra si a codebitorilor.


Daca doriti sa aflati care este situatia dumneavoastra la Biroul de Credit, trebuie sa adresati in scris catre aceasta institutie o cerere datata si semnata, impreuna cu o copie lizibila dupa actul de identitate (buletin sau carte de identitate) si, dupa caz, dovada platii serviciului solicitat. Puteti trimite aceasta cerere, insotita de actul de identitate si daca este cazul de documentul de plata (scanate daca se trimit prin e-mail), la adresa postala (S.C. Biroul de Credit S.A., Adresa: Calea Victoriei, nr.15, cod 030 023, sector 3, Bucuresti, Romania, Tel:  04 021 315 1017; 04 021 311 0267) sau la adresa de e-mail: situatie@birouldecredit.ro. De asemenea o puteti completa si depune personal la cutia postala amplasata la sediul Biroului de Credit la aceeasi adresa de mai sus.

Mai jos v-am atasat cererea necesara:
cerere Biroul de Credit.pdf

postat din   SEFLEA CATALIN EMIL
Notare: Notari totale: 2
postat pe   23.09.2008
Doresc sa stiu perioada (an/zile) care am depasit-o, mai precis cat am intarziere si daca mai pot face un imprumut si in ce grad de risc sunt in momentul de fata?
postat din   FinZoom / Maria Muresan
Notare: Notari totale: 0
postat pe   23.09.2008
Pentru a afla sumele si perioadele cu care ati intarziat la plata unor credite detinute sau a unor carduri de credit, puteti trimite o cerere data si semnata la Biroul de Credit alaturi de o copie a actului de identitate. Adresa Biroului de Credit este: S.C. Biroul de Credit S.A. Calea Victoriei nr. 15, cod 030 023, sector 3, Bucuresti. Aceste doua documente pot fi trimise si, dupa scanare, la adresa de mail situatie@birouldecredit.ro . Mentionez faptul ca doar prima solicitare a acestui serviciu este gratuit, incepand cu cea de-a doua, acesta va fi comisionat cu suma de 6 RON.
Mai jos v-am atasat cererea necesara:
cerere Biroul de Credit.pdf
postat din   madia
Notare: Notari totale: 0
postat pe   28.09.2008
Am avut un card de debit la Raiffeisen Bank si am intraziat 3 luni cu plata cheltuielior de administrare a cardului in valoare de 10 RON. Dorind sa-mi fac un card de credit la Piraeus Bank am aflat cu uimire ca sunt inscrisa in baza de date a Birolui de Credit ca rau platnic. Ofiterul de credite m-a trimit la Raiffeisen sa iau o foaia de lichidare a cardului respetiv prin care sa demonstrez ca nu mai am card la ei. Ajungand cu foaia de lichidare mi se spune ca nu-i valabila ca, de fapt, imi trebuie o adresa din partea Raiffeisen prin care sa se vada ca nu mai am cont la ei, am luat si aceasta adresa (in care se specifica ca nu mai am niciun cont curent la Raiffeisen), spunandu-mi-se ca, de fapt, nici aia nu-i buna pentru ca in baza de date nu se vede la ce banca sunt inregistrata ca rau platic. Stiind ca Piraeus Bank e una din bancile care acorda cel mai usor credit, ma intreb daca as mai putea sa-mi fac la o alta banca un card de credit.
postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   28.09.2008

Este alegerea fiecarei banci daca va acorda sau nu un card de credit. Dumneavoastra, in functie de istoricul de creditare, prezentati un anumit grad de risc pe care bancile sunt dispuse sa si-l asume sau nu. Bancile analizeaza fiecare dosar de credit si in functie de capacitate dumneavoastra de a rambursa creditul fara probleme, decid daca va pot acorda acel credit.

 

Ceea ce va pot spune este ca majoritatea bancilor ofera credite solicitantilor cu incidente de plata minore, intarzieri de pana la 60 de zile in achitarea datoriilor de pana la 100 RON. Se acorda derogari si de la aceste reguli in functie de politica fiecarei banci in parte.

 

Daca aveti documentele care atesta faptul ca dumneavoastra v-ati achitat datoriile, puteti incerca sa obtineti cardul necesar de la orice banca posibilitatea contractarii acestuia ramanand. Verificarile facute la Biroul de Credit si Centrala Riscurilor Bancare reprezinta numai o etapa a procesului de creditare care nu mai este una eliminatorie.

postat din   anda
Notare: Notari totale: 2
postat pe   06.12.2008
Am credite ale caror rate lunare insumeaza 400 RON, din motive personale, am ramas restanta mai mult de 3 luni. Datorita venitului mic nu pot solicita o refinantare. Solicitarea unui credit in numele persoanei juridice a carei administrator sunt este o solutie?
postat din   FinZoom/ Cristina Ungureanu
Notare: Notari totale: 0
postat pe   08.12.2008

In momentul in care o persoana juridical prin reprezentantii acesteia solicita un credit acesta poate avea urmatoarele destinatii: investitii – pentru acest tip de credit se solicita precizarea destinatiei banilor, linie de credit – pentru care nu se solicita precizarea destinatiei banilor. Pe parcursul verificarii dosarului de credit administratorul si actionarii societatii comerciale vor fi verificati in ceea ce priveste istoricul personal de creditare. Avand in vedere ca dumneavostra aveti deja intarzieri, ca pesoana fizica, care depasasesc 90 de zile este foarte posibil ca cererea dumneavostra de creditare a persoanei juridice sa fie respinsa.

postat din   daniela
Notare: Notari totale: 0
postat pe   16.12.2008
As dori sa stiu daca mai pot solicita un imprumut daca am inregistrat restanta mai mare de 90 de zile din motive foarte bine definite si daca trebuie sa mai astept un timp sa pot face un imprumut.
postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   16.12.2008
Nu exista conditii speciale de creditare in situatia in care sunteti inregistrat ca rau platnic. Dumneavoastra, in functie de situatia creditului si a restantelor, prezentanti un anumit grad de risc pe care bancile sunt dispuse sa si-l asume sau nu.

Este alegerea bancii daca va acorda sau nu credit, insa practica a demonstrat ca, pana in momentul achitarii datoriei si stergerii inregistrarilor din Biroul de Credit si/sau Centrala Riscurilor Bancare (in cazul in care ati fost inregistrata si in aceasta baza de date) este dificil sa va acorde un imprumut, mai ales datorita intarzierii mari, de 90 de zile.

 

Majoritatea bancilor ofera credite solicitantilor cu incidente de plata minore, intarzieri de pana la 60 de zile in achitarea datoriilor de pana la 100 RON. Se acorda derogari si de la aceste reguli in functie de politica fiecarei banci in parte.

 

In ceea ce priveste inregistrarea dumneavoastra in Biroul de Credit, la 4 ani de la achitarea ultimei datorii, aceasta se va sterge in mod automat.

 

Daca aveti documentele care atesta faptul ca dumneavoastra v-ati achitat datoriile, puteti incerca sa obtineti un credit de la orice banca posibilitatea contractarii acestuia ramanand. Verificarile facute la Biroul de Credit si Centrala Riscurilor Bancare reprezinta numai o etapa a procesului de creditare care nu mai este una eliminatorie.

postat din   CHIRICIOIU CARMEN
Notare: Notari totale: 0
postat pe   16.01.2009
As dori sa stiu daca noua lege a creditelor ipotecare este valbila si pentru cei aflati in baza de date?
postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   16.01.2009
Legile sunt valabile pentru toata lumea, indiferent de istoricul de creditare, deci si dumneavoastra puteti beneficia de prevederile acestei legi.
postat din   CHIRICIOIU CARMEN
Notare: Notari totale: 0
postat pe   24.01.2009
As dori sa aflu daca cu noile schimbari referitoare la credite ipotecare s-a schimbat ceva si pentru cei care sunt in baza de date.
postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   24.01.2009
Momentan nu s-a facut nicio schimbare in ceea ce priveste reglementarile pentru cei inscrisi in baza de date a Biroului de Credit.
postat din   carmebn
Notare: Notari totale: 1
postat pe   24.01.2009
Am credite la care de cateva luni am ramas in urma cu ratele din motive financiare. As vrea sa pot face credit ipotecar ca sa scap de toate ratele. Ce banca acorda acest credit, am incercat la multe banci dar nimeni nu-mi da un raspuns.
postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   24.01.2009
Nu exista conditii speciale de creditare in situatia in care sunteti inregistrat in Biroul de Credit. Dumneavoastra, in functie de situatia creditului si a restantelor, prezentanti un anumit grad de risc pe care bancile sunt dispuse sa si-l asume sau nu.

 

Majoritatea bancilor ofera credite solicitantilor cu incidente de plata minore, intarzieri de pana la 60 de zile in achitarea datoriilor de pana la 100 RON. Se acorda derogari si de la aceste reguli in functie de politica fiecarei banci in parte.

 

Daca aveti documentele care atesta faptul ca dumneavoastra v-ati achitat datoriile, puteti incerca sa obtineti un credit de la orice banca posibilitatea contractarii acestuia ramanand. Verificarile facute la Biroul de Credit si Centrala Riscurilor Bancare reprezinta numai o etapa a procesului de creditare care nu mai este una eliminatorie.

postat din   lazea simona mirela
Notare: Notari totale: 0
postat pe   26.01.2009
Am facut un credit pe numele meu pentru mama,cu conditia ca acesta sa achite ratele lunar.Acest lucru nu s-a intamplat si sunt in biroul de credit,insa nu aceasta este problema m-a contactat un recuperator bancar.Ce se poate intampla?
postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 1
postat pe   26.01.2009
Daca asigurarea nu acopera riscul de neplata integral sau nu exista o asigurare incheiata pentru creditul contractat, banca apeleaza direct la o societate de recuperari creante. Companiile de recuperari creante percep penalizari de neplata ridicate, deci din start, cresterea considerabila a datoriei. In cazul in care nu se ajunge la o intelegere intre rau platnic si compania de recuperari, aceasta din urma actioneaza in judecata pe debitor si in ultim caz, rau platnicul poate fi executat silit in baza unui ordin judecatoresc.
postat din   NELUTU
Notare: Notari totale: 1
postat pe   30.01.2009
Am avut o descoperire de card de acum 5 ani. Nu am reusit sa achit suma respectiva, de 1.200 RON. Cum as reusi sa rezolv aceea problema? Daca m-ar interesa un credit in valoare de 1.500 EUR care ar fi pasi pe care mi i-ati recomanada sa ii fac pt ai obtine? Si de la ce banca as reusi sa ii obtin?
postat din   FinZoom /Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   30.01.2009
Nu exista conditii speciale de creditare in situatia in care sunteti inregistrat ca rau platnic. Dumneavoastra, in functie de situatia creditului si a restantelor, prezentanti un anumit grad de risc pe care bancile sunt dispuse sa si-l asume sau nu.

Majoritatea bancilor ofera credite solicitantilor cu incidente de plata minore, intarzieri de pana la 60 de zile in achitarea datoriilor de pana la 100 RON. Se acorda derogari si de la aceste reguli in functie de politica fiecarei banci in parte.

 

Daca aveti documentele care atesta faptul ca dumneavoastra v-ati achitat datoriile, puteti incerca sa obtineti un credit de la orice banca posibilitatea contractarii acestuia ramanand.

postat din   carmen1
Notare: Notari totale: 1
postat pe   01.02.2009
Am credite si de cateva luni nu mai fac fata cu ratele, sunt in intarziere peste 90 de zile. Vreau sa fac credit ipotecar, dar nu stiu daca pot obtine de la vreo banca.
postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 1
postat pe   01.02.2009
Nu exista conditii speciale de creditare in situatia in care sunteti inregistrat ca rau platnic. Dumneavoastra, in functie de situatia creditului si a restantelor, prezentanti un anumit grad de risc pe care bancile sunt dispuse sa si-l asume sau nu.

Majoritatea bancilor ofera credite solicitantilor cu incidente de plata minore, intarzieri de pana la 60 de zile in achitarea datoriilor de pana la 100 RON. Se acorda derogari si de la aceste reguli in functie de politica fiecarei banci in parte.

 

Daca aveti documentele care atesta faptul ca dumneavoastra v-ati achitat datoriile, puteti incerca sa obtineti un credit de la orice banca posibilitatea contractarii acestuia ramanand.

postat din   grosu ionut felician
Notare: Notari totale: 0
postat pe   05.02.2009
Sunt in urma cu ratele de 5 luni si sunt in imposibilitatea de a plati. Este vreo banca care sa ma refinanteze sau care sa-mi acorde un credit nou pentru a-mi putea platii restantele? Mentionez ca am un numar de 3 rate la care sunt restant.
postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   05.02.2009
Multe institutii financiare au o serie de proceduri destinate clientilor care se afla in imposibilitatea de a-si achita ratele. Astfel le sunt oferite optiuni cum ar fi reducerea ratelor si extinderea perioadei de rambursare. Astfel, sfatul nostru este sa vorbiti cu cei de la banca si sa solicitati reesalonarea ratelor creditului, astfel incat sa le puteti plati.

 

In ceea ce priveste refinantarea, in functie de situatia creditului si a restantelor, prezentanti un anumit grad de risc pe care bancile sunt dispuse sa si-l asume sau nu.

Majoritatea bancilor ofera credite solicitantilor cu incidente de plata minore, intarzieri de pana la 60 de zile in achitarea datoriilor de pana la 100 RON. Se acorda derogari si de la aceste reguli in functie de politica fiecarei banci in parte.

 

Daca aveti documentele care atesta faptul ca dumneavoastra v-ati achitat datoriile, puteti incerca sa obtineti un credit de la orice banca posibilitatea contractarii acestuia ramanand.

postat din   Paduraru Paula
Notare: Notari totale: 0
postat pe   04.03.2009
Am salarul net de 550 RON, pe cartea de munca dar neoficial am mai mult deoarece lucrez la propia firma. La ce banca as putea apela pentru un credit de nevoi personale mentionez ca nu am nici un credit dar sunt casatorita si am un copil, venitul sotului nu poate fi luat in considerare.
postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   04.03.2009
In acordarea unui credit, bancile urmaresc ca solicitantul creditului sa aiba un venit fix, cu caracter de permanenta, pentru ca sa nu existe probleme in rambursarea creditului. Chiar daca aveti un venit mai mare, in acordarea creditului va fi luat venitul care este inscris in cartea de munca.

 

Pentru a putea obtine creditul necesar, sfatul nostru este sa aduceti in completarea veniturilor dumneavoastre, veniturile unor codebitori, in principal: rude si afini pana la gradul II. Astfel, cumuland venitul dumneavoastra cu veniturile acestora, veti avea sanse mai mari sa puteti contracta creditul necesar.

 

Pentru a alege un credit cat mai avantajos si a va decide in privinta bancii, accesati site-ul www.FinZoom.ro , sectiunea “ Credite Consum”, completati criteriile de cautare si in urma filtrarii va vor fi afisate cele mai avantajoase oferte, in functie de dobanda anuala efectiva. In partea dreapta a fiecarui produs, se gaseste butonul Aplica, accesarea caruia va deschide formularul de aplicatie online.

 

Aici, dupa completarea tuturor campurilor, puteti trimite aplicatia care va ajunge la consultantii bancii alese.

In 24 de ore lucratoare de la trimiterea aplicatiei veti fi contactata de un reprezentant al institutiei care va va raspunde la toate intrebarile, va face un prescorring si dupa caz, va fixa o intalnire la sucursala.

postat din   carmen1
Notare: Notari totale: 0
postat pe   05.03.2009
As vrea sa stiu daca se aproba la banci creditele ipotecare pentru rau platnici.
postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 1
postat pe   05.03.2009
Nu exista conditii speciale de creditare in situatia in care sunteti inregistrat ca rau platnic. Dumneavoastra, in functie de situatia creditului si a restantelor, prezentati un anumit grad de risc pe care bancile sunt dispuse sa si-l asume sau nu.

Majoritatea bancilor ofera credite solicitantilor cu incidente de plata minore, intarzieri de pana la 60 de zile in achitarea datoriilor de pana la 100 RON. Se acorda derogari si de la aceste reguli in functie de politica fiecarei banci in parte.

 

Daca aveti documentele care atesta faptul ca dumneavoastra v-ati achitat datoriile, puteti incerca sa obtineti un credit de la orice banca posibilitatea contractarii acestuia ramanand. Verificarile facute la Biroul de Credit si Centrala Riscurilor Bancare reprezinta numai o etapa a procesului de creditare care nu mai este una eliminatorie.

postat din   Marius
Notare: Notari totale: 0
postat pe   17.03.2009
Sunt intr-o situatie neplacuta: am contractat credite de nevoi personale la mai multe banci acum 1 an. Intre timp au intervenit niste probleme si a trebuit sa imi dau demisia de la locul de munca. Evident am intrat in imposibilitate de plata. Intentia mea este de a plati creditele in continuare insa am intarzieri mari si ma ameninta ca ma dau in judecata. Ce riscuri am avand in vedere sa nu am nimic pe numele meu (deci executarea silita nu ar rezolva problemele)? Creditele nu au fost girate de nimeni, datoria de poate rasfrange asupra parintilor de exemplu?
postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   17.03.2009
Parintii dumneavoastra nu vor fi trasi la raspundere pentru nerambursarea creditelor conform contractului de credit. Masurile care se impun vor fi stabilite in instanta de catre un judecator.
postat din   marius
Notare: Notari totale: 0
postat pe   17.03.2009
Nu as vrea sa ajung in instanta, totusi daca nu mai pot amana problema cu bancile, ce pot risca?
postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   17.03.2009
Pentru a nu ajunge in instanta, sfatul nostru este sa incercati sa ajungeti la o intelegere cu bancile astfel incat sa puteti plati ratele. Masurile se stabilesc in instanta, in functie de fiecare caz in parte. Pentru a afla mai multe informatii despre ceea ce se poate intampla puteti sa consultati un avocat.
postat din   Nedelcea ghiorghita
Notare: Notari totale: 1
postat pe   23.03.2009
Am un credit la o alta banca, am intarziat aproximativ doua luni. Din cauza intarzieri, nu mai pot face credit, vreau sa scap de plata acestuia si imi trebuie un credit, de 1.000 EUR, sa imi si ramana ceva , la banca respectiva mai am aproximativ, 2000 RON, am un salariu de 1.600 RON si cred ca imi pot plati cu siguranta, creditul acordat. Cum procedez ca sunt inscris in baza de date, dar sincer sa va spun nu sunt un rau platnic.
postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   23.03.2009
Nu exista conditii speciale de creditare in situatia in care sunteti inregistrat ca rau platnic. Dumneavoastra, in functie de situatia creditului si a restantelor, prezentati un anumit grad de risc pe care bancile sunt dispuse sa si-l asume sau nu.

Majoritatea bancilor ofera credite solicitantilor cu incidente de plata minore, intarzieri de pana la 60 de zile in achitarea datoriilor de pana la 100 RON. Se acorda derogari si de la aceste reguli in functie de politica fiecarei banci in parte.

 

Daca aveti documentele care atesta faptul ca dumneavoastra v-ati achitat datoriile, puteti incerca sa obtineti un credit de la orice banca posibilitatea contractarii acestuia ramanand. Verificarile facute la Biroul de Credit si Centrala Riscurilor Bancare reprezinta numai o etapa a procesului de creditare care nu mai este una eliminatorie.

postat din   stanciu silvia genioara
Notare: Notari totale: 0
postat pe   05.05.2009
Am intarziat cu plata retelor la banca Raiffeisen din motive personale. In momentul de fata platesc, mai am cateva rate. Mai pot scoate credit de la aceasta banca? Sau figurez ca rau platnic?
postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   06.05.2009
Daca ati avut intarzieri mai mari de 30 de zile, banca v-a raportat la Biroul de Credit.

In momentul in care dumneavoastra solicitati un credit, fiecare banca verifica istoricul dumneavoastra de creditare, acesta fiind unul din factorii care stau la baza deciziei de creditare.

 

 Nu exista conditii speciale de creditare in situatia in care sunteti inregistrat ca rau platnic. Dumneavoastra, in functie de situatia creditului si a restantelor, prezentanti un anumit grad de risc pe care bancile sunt dispuse sa si-l asume sau nu. Fiecare banca va analiza cu atentie cererea dumneavoastra de credit si in urma unui scoring poate decide daca va acorda creditul necesar.

Majoritatea bancilor ofera credite solicitantilor cu incidente de plata minore, intarzieri de pana la 60 de zile in achitarea datoriilor de pana la 100 RON. Se acorda derogari si de la aceste reguli in functie de politica fiecarei banci in parte.

postat din   gabriela
Notare: Notari totale: 0
postat pe   02.06.2009
Am intarziat cu plata ratelor si din aceasta cauza mi s-a reziliat contractul ramanand de plata 25.000 EUR. Mentionez ca sunt in imposibilitatea de a plati intreaga suma asa ca am ajuns la un acord cu executorul de a o plati in 6 linii in rate egale. Am platit prima rata de 4.300 iar acum trebuiesc platite celelalte dar nu pot. Exista vreo banca care sa-mi acorde vreo refinantare. Ce as putea pati? Mentionez ca nu am nimic pe numele meu, stau cu socrii iar intentia mea este de a plati.
postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   02.06.2009
Este alegerea bancii daca va acorda sau nu credit de refinantare, insa practica a demonstrat ca, pana in momentul achitarii datoriei si stergerii inregistrarilor din Biroul de Credit si/sau Centrala Riscurilor Bancare, este dificil sa va acorde un imprumut, mai ales datorita faptului ca s-a ajuns la executarea silita.

 

Companiile de recuperari creante percep penalizari de neplata ridicate, deci din start, cresterea considerabila a datoriei. In cazul in care nu se ajunge la o intelegere intre rau platnic si compania de recuperari, aceasta din urma actioneaza in judecata pe debitor si in ultim caz, rau platnicul poate fi executat silit in baza unui ordin judecatoresc. Masurile care se impun vor fi stabilite in instanta.

postat din   Anne
Notare: Notari totale: 0
postat pe   30.06.2009
Am credite la banca si sunt in baza de date ca rau platnic. Ce posibilitati am pentru un imprumut la institutii nebancare pentru plata restantelor cumulate la banca . Unde si la ce institutii nebancare se poaote trimite solicitare pentru un mprumut.
postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   02.07.2009
IFN-urile sunt mai permisive in ceea ce priveste acordarea de credite persoanelor care sunt inscrise in Biroul de Credit sau in Centrala Riscurilor Bancare.

 

Printre institutiile financiare nebancare care acorda astfel de credite se numara: Cofidis, Provident Financial Romania, Cetelem, TBI Credit, Profi Credit, Credex.

Pe www.FinZoom.ro puteti gasi oferta completa a produselor de creditare. www.FinZoom.ro va poate ajuta in obtinerea creditului necesar prin intermediul aplicatiei online catre institutia financiara nebancara aleasa. In partea dreapta a fiecarui produs, se gaseste butonul “Aplica”, accesarea caruia va deschide formularul de aplicatie online.

Pentru a alege un credit cat mai avantajos si a va decide in privinta institutiei financiare nebancare, accesati site-ul
www.FinZoom.ro , sectiunea “ Finantare” si apoi “Credite Rapide”. Aici, dupa completarea tuturor campurilor, puteti trimite aplicatia care va ajunge la consultantii bancii alese.

In 24 de ore lucratoare de la trimiterea aplicatiei veti fi contactata de un reprezentant al institutiei care va va raspunde la toate intrebarile, va face un prescorring si dupa caz, va fixa o intalnire la sucursala.

Mentionam faptul ca aceasta aplicatie nu va obliga in nici un fel pe mai departe, fiind insa cea mai eficienta modalitate de a intra in contact cu reprezentantii partenerilor din zona dumneavoastra.

postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   20.07.2009
Nu exista conditii speciale de creditare in situatia in care sunteti inregistrat ca rau platnic. Dumneavoastra, in functie de situatia creditului si a restantelor, prezentanti un anumit grad de risc pe care bancile sunt dispuse sa si-l asume sau nu.

Majoritatea bancilor ofera credite solicitantilor cu incidente de plata minore, intarzieri de pana la 60 de zile in achitarea datoriilor de pana la 100 RON. Se acorda derogari si de la aceste reguli in functie de politica fiecarei banci in parte.

Daca aveti documentele care atesta faptul ca dumneavoastra v-ati achitat datoriile, puteti incerca sa obtineti un credit de la orice banca posibilitatea contractarii acestuia ramanand. Verificarile facute la Biroul de Credit si Centrala Riscurilor Bancare reprezinta numai o etapa a procesului de creditare care nu mai este una eliminatorie.

postat din   bianca
Notare: Notari totale: 0
postat pe   20.07.2009
Daca sint inregistrata ca rau platnic nu inteleg de ce bancile nu mai acorda o sansa si acestei categorii chiar daca ar aplica o dobanda putin mai mare.Sunt persoane care au falimentat banci cu miliarde de lei si nu au patit nimic ba mai mult fac in continuare credite si nu au nici o piedica.
postat din   Surleac Eugen
Notare: Notari totale: 0
postat pe   23.07.2009
Am avut un card de cumparaturi cu poprire pe salariu dar au fost facute popririle dupa doua luni am primit avertizare din partea bancii, am achitat suma integrala dar am fost introdus in baza de date siacum nu pot face alt credit. Asta s-a intamplat in 01.06 2006 pentru un imprumut de 1.500 RON am platit 3400 RON. Ce pot sa fac pentru a obtine un credit de nevoi personale?

postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   23.07.2009
Nu exista conditii speciale de creditare in situatia in care sunteti inregistrat ca rau platnic. Dumneavoastra, in functie de situatia creditului si a restantelor, prezentanti un anumit grad de risc pe care bancile sunt dispuse sa si-l asume sau nu.

Majoritatea bancilor ofera credite solicitantilor cu incidente de plata minore, intarzieri de pana la 60 de zile in achitarea datoriilor de pana la 100 RON. Se acorda derogari si de la aceste reguli in functie de politica fiecarei banci in parte.

Daca aveti documentele care atesta faptul ca dumneavoastra v-ati achitat datoriile, puteti incerca sa obtineti un credit de la orice banca posibilitatea contractarii acestuia ramanand. Verificarile facute la Biroul de Credit si Centrala Riscurilor Bancare reprezinta numai o etapa a procesului de creditare care nu mai este una eliminatorie

postat din   teleptean
Notare: Notari totale: 0
postat pe   17.08.2009
Sunt restantiera de 5 luni iar banca mi-a trimis somatie de executare silita.Eu mentionez ca nu am locuinta si nu am girat cu nici un bun doar am locuit cu chirie la sora mea in perioada imprumutului.Vreau sa stiu daca o sa o afecteze pe sora mea cu ceva tinand cont ca adresa din buletinul meu corespunde cu a sa.Banca ma obliga sa restitui toata suma in 2 zile integrala?Ce ar putea sa se intample cu mine?

postat din   tudor gheorghita
Notare: Notari totale: 0
postat pe   18.08.2009
Cum aflu daca mai sunt in Biroul de Credit  sau cat timp mai trebuie sa stau?

postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 1
postat pe   18.08.2009
cerere Biroul de Credit.pdf
Acestea sunt informatii cu caracter personal pe care le puteti afla doar dumneavoastra. Pentru aceasta trebuie adresata in scris catre Biroul de Credit o cerere – al carei formular il gasiti atasat – datata si semnata, la care sa anexati o copie lizibila dupa actul de identitate (buletin sau carte de identitate) si, dupa caz, dovada platii serviciului solicitat. Puteti trimite aceasta cerere, insotita de actul de identitate si daca este cazul de documentul de plata (scanate daca se trimit prin e-mail), la adresa postala (S.C. Biroul de Credit S.A., Adresa: Calea Victoriei, nr.15, cod 030 023, sector 3, Bucuresti, Romania, Tel:  04 021 315 1017; 04 021 311 0267) sau la adresa de e-mail: situatie@birouldecredit.ro. De asemenea o puteti completa si depune personal la cutia postala amplasata la sediul Biroului de Credit la aceeasi adresa de mai sus.

Prima solicitare adresata Biroului de Credit pe parcursul aceluiasi an calendaristic este gratuita. Incepand cu a 2-a cerere inclusiv, serviciul solicitat va fi comisionat cu suma de 6 RON, dovada platii urmand sa o trimiteti impreuna cu cererea. Plata se va face la orice unitate a Bancii Comerciale Romane S.A., folosind urmatoarele instructiuni:
•    suma: 6 RON
•    beneficiar: S.C. Biroul de Credit S.A. (cod fiscal R 16140132)
•    cont: RO93 RNCB 0090 0005 8898 0001
•    deschis la banca: BCR Lipscani.

La 4 ani de la achitarea ultimei datorii, inregistrarea dumneavoastra se va sterge in mod automat din Biroul de Credit.
postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   20.08.2009
 In cazul in care sora dumneavoastra nu este coplatitor la credit, faptul ca dumneavoastra nu ati putut rambursa creditul conform contractului de credit, nu o afecteaza.

Recuperarea banilor se va face in functie de contractul de asigurare incheiat cu compania de asigurari incheiat de banca.

In cazul in care asigurarea acopera integral riscul de neplata, banca isi recupereaza valoarea imprumutului de la compania de la asigurari, iar restanta debitorului trece in patrimoniul companiei de asigurari. Aceasta, va cesiona datoria unor companii specializate in recuperarea de creante.

Daca asigurarea nu acopera riscul de neplata integral sau nu exista o asigurare incheiata pentru creditul contractat, banca apeleaza direct la o societate de recuperari creante. Companiile de recuperari creante percep penalizari de neplata ridicate, deci din start, cresterea considerabila a datoriei. In cazul in care nu se ajunge la o intelegere intre rau platnic si compania de recuperari, aceasta din urma actioneaza in judecata pe debitor si in ultim caz, rau platnicul poate fi executat silit in baza unui ordin judecatoresc. Masurile care se impun sunt stabilite in instanta.

postat din   alexandra
Notare: Notari totale: 0