PRIMA PAGINĂ Finzoom.ro Lanseaza Calculatorul pentru Depozite Resurse WEB Parteneri Despre Noi Publicitate
Navigare
Intreaba Expertul

Cauta in Stiri si Sfaturi

Ce se poate intampla daca nu achit datoria catre firma de recuperare?

Adauga comentariu
Notare: Notari totale: 0 Numar total afisari: 4508
postat pe 12.08.2009

Am avut un credit de nevoi personale, fara garantii, in afara de asigurarea care mi s-a facut impreuna cu creditul, nu am mai putut plati ratele si asigurarea a platit creditul la banca. Acum o firma de recuperare se ocupa de recuperarea banilor. Eu acum numai am venit, locuiesc doar cu mama mea si nu am nimik pe numele meu( imobil, autoturism). Intrebarea mea ce se poate intampla daca eu nu pot achita banii firmei de recuperare?


Comentarii si Raspunsuri
postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   12.08.2009
Companiile de recuperari creante percep penalizari de neplata ridicate, deci din start, cresterea considerabila a datoriei. In cazul in care nu se ajunge la o intelegere intre rau platnic si compania de recuperari, aceasta din urma actioneaza in judecata pe debitor si in ultim caz, rau platnicul poate fi executat silit in baza unui ordin judecatoresc. Masurile care se impun sunt stabilite in instanta.
postat din   PRODAN
Notare: Notari totale: 0
postat pe   11.03.2011
Sotul meu a facut un credit ipotecar in anul 2007 care a fost vandut unei firme de recuperari. Ce se poate intampla; la acest credit suntem 4 giranti?

postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   11.03.2011
Sfatul nostru este sa ajungeti la o intelegere cu firmele de recuperari astfel incat sa puteti plati ratele restante. In cazul in care nu se ajunge la o intelegere intre rau platnic si compania de recuperari, aceasta din urma actioneaza in judecata pe debitor si in ultim caz, rau platnicul poate fi executat silit in baza unui ordin judecatoresc.
postat din   Dana Giurea
Notare: Notari totale: 0
postat pe   03.10.2012
Am facut un card de credit in urma cu 3 ani.  Creditul era pe o perioada de 2 ani. Am platit cateva rate, dupa aceea am scos iarasi banii pe pe card. Intr-un final nu mi-am mai permis sa achit datoria, iar creditul meu a fost cedat catre o firma de recuperari. Am fost actionata in judecata si verdictul a fost sa platesc o anumita suma. Asta in urma cu aproximativ 1 an de zile. Nu am garantat cu nimic. Ce se intampla dc inca nu am bani sa platesc deoarece nu mai am serviciu si daca este normal ca de la un an la altul sa se dubleze suma?

postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   03.10.2012
Dublarea sumei de plata este datorata penalitatilor aplicate sumei initiale de plata.

In cazul in care va angajati, este posibil ca firma de recuperari sa puna poprire de salariul dumneavoastra pentru a fi recuperata suma restanta,

Sunteti invitatul nostru sa adaugati intrebarile si comentariile dvs iar expertii FinZoom va vor raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Scurt ghid de utilizare:
  • verificati daca raspunsul la intrebarile dvs nu se regaseste deja pe www.FinZoom.ro;
  • folositi formularul de mai jos pentru a adauga intrebarile, comentariile dvs sau noi teme de informare;
  • moderatorul FinZoom va evalua daca intrebarile/ comentariile dvs sunt de interes general, caz in care acestea vor fi postate pe www.FinZoom.ro impreuna cu raspunsurile solicitate;
  • daca aveti nevoie de calcule de eligibilitate (prescoring) va rugam sa aplicati online pentru oricare dintre partenerii FinZoom si reprezentantii bancii va vor contacta fara nici o obligatie.
Nume:   
Adresa de e-mail:   
Numarul de telefon:   
Judet:   
(adresa ta de e-mail si numarul de telefon sunt confidentiale si nu vor fi publicate pe site)
Adauga o Noua Intrebare aici:Platforma competitiva de e-commerce la FinZoom.

Proiect finantat prin Programul Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice" Axa prioritara III – “Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor pentru sectoarele privat si public”

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro . Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.

Abonare Newsletter Introduceti adresa de e-mail:
03/07/2015 EUR/RON : 4.4749 USD/RON : 4.0394 CHF/RON : 4.2547 HUF/RON : 0.01423
Prima Pagina Contact Publicitate Resurse WEB Parteneri Harta Site Confidentialitate FAQ Dictionar Financiar English 
FINZOOM © 2006 - 2014 - Toate Drepturile Rezervate  ::  Reteaua Finzoom Financial Guide Bulgaria TurkeyInvest in Bulgaria
www.fonduri-ue.ro Oferta Reduceri Regim Hotelier
Cora-Imobiliare.roImobiliare BucurestiAnuntulimobiliar.roProiectCasa.roimobConstruct.roModele caseApartamente noi