PRIMA PAGINĂ Finzoom.ro Lanseaza Calculatorul pentru Depozite Resurse WEB Parteneri Despre Noi Publicitate
Navigare
Intreaba Expertul

Cauta in Stiri si Sfaturi

Credit pentru Firma Nou Infiintata

Adauga comentariu
Notare: Notari totale: 7 Numar total afisari: 31196
postat pe 07.08.2008

As dori sa fac un imprumut de 6.000 EUR si sa il primesc in cel mai scurt timp. Eu am o firma si nu am carte de munca. As fi vrut sa stiu daca mi se poate acorda creditul si in ce conditii? Firma are 3 luni de cand e infiintata.

Comentarii si Raspunsuri
postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 3
postat pe   07.08.2008

Daca veti incerca sa contractati creditul ca si persoana fizica, va vor fi solicitate adeverinta de venit si copie dupa contractul de munca, prin care dumneavoastra puteti dovedi ca aveti venituri stabile, cu caracter de permanenta. Pe parcursul perioadei de creditare, in functie de banca, va poate fi solicitata si o copie dupa cartea de munca.

Pentru firmele nou infiintate, firmele ofera finantare de tipul creditelor start-up, care pot fi acordate si utilizate pentru oricare dintre cheltuielile necesare demararii afacerii finantate, atat pentru investitii cat si/sau numai pentru capital de lucru, conform planului de afaceri prezentat. Totodata, pe langa finantarea propiu-zisa, beneficiati de consultanta din partea specialistilor bancii, atat prin analiza potentialului afacerii pe baza unui chestionar special, cat si prin suport in realizarea planului de afaceri. Banci care si-au dezvoltat astfel de produse de creditare sunt: BCR, Bancpost, Banca Transilvania, Credit Europe Bank, Raiffeissen si BRD.

postat din   Gheorghiu Daniel
Notare: Notari totale: 2
postat pe   10.08.2008
Cum pot obtine un credit de 60.000 EUR cu garantii pentru infiintarea unei microferme pe persoana juridica in curs de constituire ?
postat din   FinZoom / Ivan Irinel
Notare: Notari totale: 0
postat pe   10.08.2008
Institutiile bancare care acorda credite cu destinatia sectorului agricol sunt urmatoarele: 


ProCredit Bank

 

Creditul pentru Fermieri

 

Beneficiari: orice producator agricol, crescator de animale sau prestator de servicii, orice societate comerciala.

Destinatii: seminte, ingrasaminte, fertilizatori, animale de reproductie (pentru lapte sau ingrasat), motorina sau plata lucrari agricole, utilaje si masini agricole.

Creditul pentru Dezvoltare Rurala

Beneficiari: orice producator agricol sau orice societate comerciala.

Destinatii: seminte, fertilizatori, animale de reproductie (pentru lapte sau ingrasat), tractoare, combine, utilaje, echipamente si masini agricole, tehnologii, materiale si utilaje pentru zootehnie.

Creditul Sezonier

 

Beneficiari: orice producator agricol sau orice societate comerciala.

Destinatii: seminte, fertilizatori, produse de uz fitosanitar, motorina sau plata lucrari agricole, animale de reproductie (pentru lapte sau ingrasat), materiale si echipamente pentru irigatii.

 

Creditul pentru Investitii in Agricultura

 

Beneficiari: orice producator agricol sau orice societate comerciala.

Destinatii: tractoare, combine, masini agricole, utilaje sau echipamente, autovehicule, teren, tehnologii si utilaje pentru zootehnie, materiale si echipamente pentru irigatii, achizitie sau constructie de imobile.

 

Creditul Agro PE LOC

 

Beneficiari: orice producator agricol sau orice societate comerciala care lucreaza o suprafata de teren mai mare de 10 ha sau lucreaza in domeniul zootehnic si are un contract cu un procesator.

Destinatii: orice destinatie economica din mediul rural.

 

Banca Comerciala Carpatica

 

Creditul Agricol


Beneficiari: persoane juridice (inclusiv AF, PFA).

Destinatii: exploatarea de terenuri agricole sau efective de animale cu scopul obtinerii productiei agricole destinate comercializarii, executarea de servicii necesare obtinerii productiei agrare care necesita tehnici si specializari specifice, derularea de activitati legate piscicultura, acvacultura sau apicultura.

 

OTB Bank

 

Creditul Agricol pentru Productie

 

Beneficiari: persoane juridice.

Destinatii : finantarea activitatilor curente de productie agricola, stipulate de legea 150/2003.

 

BCR Bank

 

Acordul de Finantare pentru Activitatea Curenta de Productie Agricola

 

Beneficiari: persoane juridice.

Destinatii : finantarea producatorilor agricoli, care desfasoara activitati curente de productie agricola.

postat din   Credit pentru firma
Notare: Notari totale: 1
postat pe   11.08.2008
As dori sa contractez un credit pe o firma constituita aproximativ acum un an si jumatate, in prezent fara activitate. As putea sa girez creditul cu un teren, imprumutul fiind pe maximum doi ani iar rambursarea sa se faca in totalitate la sfarsitul celor doi ani. Mentionez ca nu am nici un venit dar ca as putea sa platesc ratele in avans.
postat din   FinZoom / Ivan Irinel
Notare: Notari totale: 0
postat pe   11.08.2008
Intrucat firma dvs nu are activitate bilantiera, nu puteti contracta credite bancare deoarece nu aveti veniturile necesare care sa sustina ratele lunare aferente imprumutului contractat.
postat din   Credit pentru persoane fara venit
Notare: Notari totale: 1
postat pe   12.08.2008
V-am mai scris si ati raspuns ca nu pot sa imi iau un credit pe firma daca nu am activitate deoarece nu am cu ce sa imi acopar rata dar am precizat ca ratele le platesc anticipat pe intreaga perioada a creditului si rambursarea intregii sume creditate sa se faca in maximum 1 an de zile fiinca doresc sa imi vand terenul si sa imi acopar creditul.
postat din   FinZoom / Ivan Irinel
Notare: Notari totale: 1
postat pe   12.08.2008

In momentul realizarii dosarului de credit de catre banca/broker, pentru analiza acestuia dvs trebuie sa faceti dovada unor venituri suficient de mari care sa va sustina rata lunara la creditul dorit. Documentele doveditoare de venituri stabile sunt fie adeverinta de venit si copia cartii de munca/a contractului de munca – daca sunteti salariat – fie a altor documente care sa ateste venituri lunare stabile conform legilor in vigoare. Majoritatea bancilor accepta o multitudine de venituri cum ar fi: salariale, pensii, chirii, dividende, comisioane din vanzari etc.

postat din   Viorica Ionita
Notare: Notari totale: 0
postat pe   21.08.2008
Am infiintat firma in iunie 2008 (inca nu am activitate) si doresc sa deschid un centru de remodelare corporala si infrumusetare. Investitia necesara pentru demararea acestui business este de aproxim 50,000 euro. Exista garantii imobiliare pentru garantarea creditului. Recuperarea investitiei este posibila in aproxim 18 luni. Lucrez la planul de afaceri insa este posibila o discutie pe marginea acestuia. Va rog sa imi spuneti ce posibilitati de finantare exista?
postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   21.08.2008

Pentru firmele nou infiintate, bancile ofera finantare de tipul creditelor start-up, care pot fi acordate si utilizate pentru oricare dintre cheltuielile necesare demararii afacerii finantate, atat pentru investitii cat si/sau numai pentru capital de lucru, conform planului de afaceri prezentat. Totodata, pe langa finantarea propiu-zisa, beneficiati de consultanta din partea specialistilor bancii, atat prin analiza potentialului afacerii pe baza unui chestionar special, cat si prin suport in realizarea planului de afaceri. Banci care si-au dezvoltat astfel de produse de creditare sunt: BCR, Bancpost, Banca Transilvania, Credit Europe Bank, Raiffeissen si BRD.

postat din   emilian
Notare: Notari totale: 1
postat pe   09.09.2008
As dori sa contractez un credit (tip start up) pe o firma care nu a avut activitate deloc de la infiintare (acum 5 ani). Ce solutii ar fi si ce acte ar trebui?
postat din   FinZoom / Maria Muresan
Notare: Notari totale: 0
postat pe   09.09.2008
In prezent, bancile care acorda acest tip de credit, Start-Up sunt Banca Transilvania si Raiffeisen Bank. In cazul obtinerii creditului de la Banca Transilvania aveti nevoie de planul de afaceri dupa modelul agreat de banca, certificatul constatator cat mai recent, dar cu o vechime de maxim 30 de zile, declaratia privind relatiile de grup, aprobarea legala/constitutia privind contractarea creditului si persoanele imputernicite sa angajeze societatea, respectiv acordul de consultare a Biroului de Credit. De asemenea va sunt necesare si actele juridice de infiintare si certificatul de inmatriculare.
Pentru obtinerea creditului Start-Up de la Raiffeisen Bank, printre conditiile de eligibilitate este si cea de a avea o experienta de maxim 12 luni de la data infiintarii.
postat din   alin
Notare: Notari totale: 1
postat pe   14.10.2008
Vreau sa imi deschid o firma (materiale de constructie) si vreau sa stiu daca pot obtine un credit pentru infiintarea acesteia si pornirea afacerii, valoarea necesara investitiei fiind de 10.000 EUR.
postat din   FinZoom / Ivan Irinel
Notare: Notari totale: 2
postat pe   14.10.2008
Obtinerea unui finantari pentru infiintarea unei firme (deci vorbim de start-up) este posibila. Puteti incerca la Banca Comerciala Carpatica, Banca Transilvania, ProCredit Bank sau Raiffeisen Bank care au dezvoltate astfel de produse. In general, conditiile ce trebuie intrunite pentru un asemenea tip de imprumut sunt prezentarea unui plan de afaceri sau studiu de fezabilitate si prezentarea unor garantii (bunuri reale materiale, imobiliare, fonduri de garantare etc) sau sau a unor giranti in functie de suma ceruta.
postat din   Budencea Ion
Notare: Notari totale: 3
postat pe   11.11.2008
As dori sa deschid o firma de materiale de constructii si as dori un imprumut. Ce acte imi trebuie ?
postat din   FinZoom / Ivan Irinel
Notare: Notari totale: 0
postat pe   11.11.2008
 • planul de afaceri sau studiul de fezabilitate
 • documentele legale privind inregistrarea si functionarea societatii
 • acordul scris pentru consultarea fisierelor CRB
 • documentele de proprietate pentru bunurile aduse in garantie
 • taxele aferente acestora si extrasul de carte funciara
postat din   briliant mogo ifn srl
Notare: Notari totale: 0
postat pe   18.11.2008
As dori un imprumut cat mai rapid pe persoana juridica insa societatea a inceput activitatea in luna iulie 2008. Suma dorita este in valoare de 15.000 EUR.
postat din   FinZoom / Ivan Irinel
Notare: Notari totale: 0
postat pe   18.11.2008
FinZoom Romania este un ghid financiar ce are ca obiective informarea consumatorilor cu privire la produsele financiare ofertate de catre institutiile bancare, non-bancare si de leasing pe piata si de a-i ajuta in alegerea celor mai potrivite variante in functie de propriile necesitati. 

 

Avand in vedere ca societatea are doar patru luni de activitate, sansele de a obtine un credit sunt foarte mici si depind in mare masura de garantiile ce le puteti pune la dispozitie si acceptate de catre banca si/sau girantii ce ii puteti aduce.

 

Puteti incerca sa aplicati pentru un credit la banca dorita, pe portalul www.finzoom.ro, urmand sa fiti contactat in vederea unui prim contact.

postat din   DIMCIU DANIEL
Notare: Notari totale: 1
postat pe   03.12.2008
Am infiintat societatea in data 22.04.2008 si am un bilant contabil depus. As dori sa contractez un credit pentru finantare.
postat din   FinZoom / Ivan Irinel
Notare: Notari totale: 0
postat pe   03.12.2008
In aceasta perioada marcata de criza financiara, bancile sunt reticiente in finantarea persoanelor juridice intrucat exista posibilitatea nereturnarii imprumutului acordat.

 

Totodata, avand in vedere data la care ati infiintat firma, aceasta inca se poate considera in faza de start-up, iar bilantul contabil depus nu poate trasa o directie clara inspre care firma d-voastra se indreapta.

 

Puteti contacta si consulta bancile in privinta unei finantari, insa sansele de contractare in aceasta perioada sunt foarte mici.

postat din   vitalariu florentina
Notare: Notari totale: 0
postat pe   11.12.2008
As dori sa va intreb daca mai pot face un credit pe societate care va avea 1 an de activitate in ianuarie 2009 in conditiile in care am un credit start up pe investiei cumparand un spatiu. As dori sa stiu daca e posibil un al doile credit, o linei de credit dar fara garantie.
postat din   FinZoom/ Cristina Ungureanu
Notare: Notari totale: 0
postat pe   11.12.2008

Creditele acordate persoanelor  juridice sunt in mare parte conditionate de profitul pe care il are respectiva societatea comerciala. Daca actele dumneavostra contabile dovedesc faptul ca dumneavostra puteti sustine din punct de vedere financiar si linia de credit este foarte posibil ca aceasta sa va fie acordata.
Va sfatuim sa mergeti la institutia financiara care v-a acordat creditul Start-Up si sa solicitati o verificare in vederea obtinerii unei linii de credit.

postat din   andrei
Notare: Notari totale: 0
postat pe   27.12.2008
Am o firma nou infiintata, dar eu dau bani imprumut cu garantie. Pot face cumva ca banii pe care ii primesc lunar sa ii incaseze firma ?

postat din   FinZoom / Cristina Ungureanu
Notare: Notari totale: 0
postat pe   27.12.2008

Analistii FinZoom.ro va sfatuiesc sa apelati la serviciile unui avocat care sa va acorde asistenta in problema dumneavostra. O.U.G. nr. 28/2006 si Decretul nr. 31/1954 sunt doua dintre normele legislative in domeniul vizat de dumneavostra.

 

postat din   Blanaru Adrian
Notare: Notari totale: 0
postat pe   02.01.2009
Sunt salariat la o societate de constructii privatizata, am un credit ipotecar, dispun de un teren de o suprafata de 23 ari si de o suma de 2000 EUR. As dori sa infiintez o microferma (crestere animale), va rog sa-mi spuneti daca as putea obtine un inprumut pentru infiintarea fermei.
postat din   FinZoom / Cristina Ungureanu
Notare: Notari totale: 0
postat pe   02.01.2009

Pe piata romaneasca exista credite Start-Up, care pot fi acordate si utilizate pentru oricare dintre cheltuielile necesare demararii afacerii finantate, atat pentru investitii cat si/sau numai pentru capital de lucru, conform planului de afaceri prezentat. Totodata, pe langa finantarea propiu-zisa, beneficiati de consultanta din partea specialistilor bancii, atat prin analiza potentialului afacerii pe baza unui chestionar special, cat si prin suport in realizarea planului de afaceri. Banci care si-au dezvoltat astfel de produse de creditare sunt: BCR, Bancpost, Banca Transilvania, Credit Europe Bank, Raiffeissen si BRD.

Pentru creditele Start-Up care nu necesita garantii, suma maxima care poate fi obtinuta este de 20.000 EUR. In functie de politica de creditare a bancii puteti incerca sa girati cu aparatele, pentru a obtine o suma mai mare. O alta solutie este sa contractati un credit de nevoi personale si cu banii obtinuti sa va deschideti afacerea dorita. In functie de veniturile dumneavoastra puteti obtine o suma mai mare si banca nu solicita mentionarea scopului creditului sau dovezi ale utilizarii acestuia.

Pentru a alege un credit cat mai avantajos , puteti accesa site-ul  www.FinZoom.ro, unde puteti compara intreaga oferta de produse si alege produsul care se potriveste cel mai bine nevoii dumneavoastra.

postat din   FENEA IONELA
Notare: Notari totale: 0
postat pe   06.01.2009

As dori sa ma informati si pe mine cu privire la deschiderea unei firme pentru prelucrare pal, respectiv confectionare mobila pal, si in privinta achizitionarii de utilaje necesare functionarii si executiei lucrarilor. As putea achizitiona prin banca sau prin leasing aceste utilaje in conditiile in care firma va fi abia infiintata? Daca da as dori sa stiu procedura achizitionarii si ce presupune acest lucru pentru firma nou infiintata. As mai vrea sa stiu ce posibilitati de finantare as mai avea si in ce conditii?

postat din   Moraru Florian
Notare: Notari totale: 0
postat pe   11.01.2009
Am infiintat o societate in luna mai 2008, din motive financiare pana in prezent nu am avut activitate.In luna noiembrie 2008 am aflat despre un produs al bancii Carpatica- Prima Afacere. Am mers la banca unde am fost indrumat sa aduc copii dupa toate actele societatii, copii dupa garantiile imobiliare si acordurile necesare deschiderii afacerii mele. Am depus la sfirsitul lunii noiembrie toate actele si mi s-a spus sa astept. De atunci nu am mai primit nici un semnal din partea bancii. Am mers de cateva ori la sediul bancii dar raspunsul este acelasi. Nu stiu daca mai am vreo sansa sa accesez creditul.
postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   11.01.2009
Sfatul nostru este sa mergeti in sucursala unde ati depus actele si sa solicitati ofiterului de credit mai multe informatii despre cererea dumneavoastra de credit.
postat din   bulei sanda
Notare: Notari totale: 0
postat pe   27.01.2009
Am o firma infiintata in august 2008 si functionez cu un magazin alimentar din data de 13 octombrie 2008. Pot beneficia de un credit de 5000 EUR pentru aceasta firma? In ce conditii?

postat din   FinZoom / Cristina Ungureanu
Notare: Notari totale: 0
postat pe   04.02.2009
Pentru a afla daca puteti beneficia de produsele StartUp ale institutiilor financiare trebuie sa va adresati acestora. Fiecare institutie financiara isi are propriile reguli si modalitati de calcul a sumei maxime ce poate fi obtinuta cu ajutorul acestor tipuri de credite.
postat din   dusca lucia
Notare: Notari totale: 0
postat pe   05.02.2009
Ce posibilitati am sa fac un imprumut la banca pentru o societate "intreprindere individuala" fara activitate . Sunt banci care acorda credit cu o ipoteca pe utilajele achizitionate de exemplu?Si care sunt acestea?

postat din   FinZoom / Cristina Ungureanu
Notare: Notari totale: 1
postat pe   05.02.2009
Pe piata romaneasca exista credite Start-Up, care pot fi acordate si utilizate pentru oricare dintre cheltuielile necesare demararii afacerii finantate, atat pentru investitii cat si/sau numai pentru capital de lucru, conform planului de afaceri prezentat. Totodata, pe langa finantarea propiu-zisa, beneficiati de consultanta din partea specialistilor bancii, atat prin analiza potentialului afacerii pe baza unui chestionar special, cat si prin suport in realizarea planului de afaceri. Banci care si-au dezvoltat astfel de produse de creditare sunt: BCR, Bancpost, Banca Transilvania, Credit Europe Bank, Raiffeissen si BRD.

Pentru creditele Start-Up care nu necesita garantii, suma maxima care poate fi obtinuta este de 20.000 EUR. In functie de politica de creditare a bancii puteti incerca sa girati cu aparatele, pentru a obtine o suma mai mare. O alta solutie este sa contractati un credit de nevoi personale si cu banii obtinuti sa va deschideti afacerea dorita. In functie de veniturile dumneavoastra puteti obtine o suma mai mare si banca nu solicita mentionarea scopului creditului sau dovezi ale utilizarii acestuia.

Pentru a alege un credit cat mai avantajos , puteti accesa site-ul  www.FinZoom.ro, unde puteti compara intreaga oferta de produse si alege produsul care se potriveste cel mai bine nevoii dumneavoastra.
postat din   DINU ANDREEA
Notare: Notari totale: 0
postat pe   08.02.2009
Am o firma infiintata in luna octombrie 2008 si are ca activitate un salon de infrumusetare. Profitul este intre 200-500 RON/zi. As dori sa fac un imprumut de 10.000 EUR pentru imbunatatirea afacerii. Ce acte imi sunt necesare?
postat din   FinZoom / Cristina Ungureanu
Notare: Notari totale: 0
postat pe   11.02.2009
Actele necesare solicitarii unui credit StartUp sunt urmatoarele:
 • planul de afaceri dupa modelul agreat de banca ;
 • cerere de credit;
 • certificat constatator cat mai recent dar cu o vechime de maxim 30 zile;
 • declaratia privind relatiile de grup;
 • aprobarea legala / constitutiva privind contractarea creditului si persoanele imputernicite sa angajeze societatea;
 • acord de consultare a Biroului de Credit;
 • actele juridice de infiintare si certificat de inmatriculare (CUI + anexe).
postat din   elena udatu
Notare: Notari totale: 2
postat pe   23.02.2009
Am infiintat de curand o societate comerciala. As dori sa obtin un credit de 10.000 EUR pentru inceperea activitatii. Am contractat deja un credit dar cred ca pot sustine ambele credite.
postat din   FinZoom / Cristina Ungureanu
Notare: Notari totale: 0
postat pe   03.03.2009
Pe piata romaneasca exista credite Start-Up, care pot fi acordate si utilizate pentru oricare dintre cheltuielile necesare demararii afacerii finantate, atat pentru investitii cat si/sau numai pentru capital de lucru, conform planului de afaceri prezentat. Totodata, pe langa finantarea propiu-zisa, beneficiati de consultanta din partea specialistilor bancii, atat prin analiza potentialului afacerii pe baza unui chestionar special, cat si prin suport in realizarea planului de afaceri. Banci care si-au dezvoltat astfel de produse de creditare sunt: BCR, Bancpost, Banca Transilvania, Credit Europe Bank, Raiffeissen si BRD.

Pentru creditele Start-Up care nu necesita garantii, suma maxima care poate fi obtinuta este de 20.000 EUR. In functie de politica de creditare a bancii puteti incerca sa girati cu aparatele, pentru a obtine o suma mai mare. O alta solutie este sa contractati un credit de nevoi personale si cu banii obtinuti sa va deschideti afacerea dorita. In functie de veniturile dumneavoastra puteti obtine o suma mai mare si banca nu solicita mentionarea scopului creditului sau dovezi ale utilizarii acestuia.

postat din   dana
Notare: Notari totale: 0
postat pe   03.03.2009
Am depus dosarul de infiintare pentru o intreprindere individuala ce va avea ca activitate organizari de spectacole atit in locati publice cit si private. As dori sa fac un imprumut pentru achizitionarea unei masini cu un avans de 20% pentru firma si vreau sa stiu dupa cit timp de la data infiintari se poate cere un credit.

postat din   FinZoom / Cristina Ungureanu
Notare: Notari totale: 0
postat pe   05.03.2009
In cazul in care va referiti la creditele de tip StartUp puteti solicita creditul imediat dupe ce societatea a fost infiintata si in momentul in care aveti toate documentele necesare. In cazul in care va referiti la un credit de investitii sau un leasing puteti solicita un credit dupa minim 6 luni pentru ca acestea sunt acordate in functie de profitabilitatea societatii.
postat din   Oana
Notare: Notari totale: 0
postat pe   11.03.2009
Doresc sa infiintez o ferma bovine de carne. Societatea pe care doresc sa fac creditul este infiintata in 2007, are activitate, la final de 2008 are un profit de 21.000 RON. M-ar interesa un credit pentru achizitia acestor bovine in jur de 15.000 EUR, terenul si adaposturile le am deja.
postat din   FinZoom / Cristina Ungureanu
Notare: Notari totale: 0
postat pe   12.03.2009
Insititutiile financiare acorda credite de investitii si linii de credit persoanelor juridice. Din cele relatate de dumneavostra inteleg ca doriti un credit care sa fie garantat cu bovinele pe care doriti sa le achizitionati ceea ce nu se poate. Puteti, in schimb, sa obtineti un credit cu ipoteca pe terenul si adaposturile pe care deja le aveti.
postat din   mihalache nicusor
Notare: Notari totale: 0
postat pe   01.04.2009
Detin un magazin de 2 ani, dar in ultimele 2 luni nu am avut activitate deoarece stau foarte prost financiar. As dori sa stiu daca pot beneficia de un credit, am datorii catre stat si furnizori. Nu doresc o  suma mare aproximativ 3000 EUR.
postat din   FinZoom / Cristina Ungureanu
Notare: Notari totale: 0
postat pe   15.04.2009
Puteti incerca sa obtineti un credit adresat persoanelor juridice, acesta se acorda pe baza ciferi de afaceri din ultimul an fiscal sau puteti solicita un credit ca persoana fizica folosind veniturile legale de care dispuneti.
postat din   rusu cerasela marilena
Notare: Notari totale: 0
postat pe   14.05.2009
Am infiintat de curand o societate comerciala, aproximativ o luna si vreau sa stiu daca sunt solutii pentru obtinerea unui credit de 2. 000de EUR. Daca da care sunt conditiile obtinerii?
postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   18.05.2009
Pentru firmele nou infiintate, bancile ofera finantare de tipul creditelor start-up, care pot fi acordate si utilizate pentru oricare dintre cheltuielile necesare demararii afacerii finantate, atat pentru investitii cat si/sau numai pentru capital de lucru, conform planului de afaceri prezentat. Totodata, pe langa finantarea propiu-zisa, beneficiati de consultanta din partea specialistilor bancii, atat prin analiza potentialului afacerii pe baza unui chestionar special, cat si prin suport in realizarea planului de afaceri. Banci care si-au dezvoltat astfel de produse de creditare sunt: BCR, Bancpost, Banca Transilvania, Credit Europe Bank, Raiffeissen si BRD.
postat din   pop zita
Notare: Notari totale: 0
postat pe   23.05.2009
Cum pot obtine credit daca am incidenta bancara?
postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   27.05.2009
In caz de incidenta bancara nu se poate obtine un credit.
postat din   mihai
Notare: Notari totale: 0
postat pe   31.05.2009
Cum se poate prelua o firma cu datori la banci ,furnizori,si stat ce acte trebuie. Cum se procedeaza si daca se poate doresc un numar de tel sa va pot contacta pentru mai multe detalii.

postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   01.06.2009
FinZoom.ro este Ghidul Financiar lider in Romania, care are ca obiectiv informarea consumatorilor in legatura cu intreaga oferta financiara de pe piata si usurarea eforturilor acestora de cautare a celor mai bune produse financiare, in functie de propriile necesitati. FinZoom.ro colecteaza informatii complete cu privire la produsele bancilor si institutiilor financiare si compara toate produsele impartial, dupa mai multe criterii relevante pentru consumator. Serviciul nostru de consultanta se bazeaza, in principal pe intrebari referitoare la credite, depozite, carduri de credite, leasing. Nu va putem raspunde la intrebare deoarece nu tine de domeniul nostru de activitate.

postat din   marcela
Notare: Notari totale: 1
postat pe   01.06.2009
Se poate solicita un credit pentru un proiect start-up? In ce conditii? Mentionez ca nu am infiintat inca societatea comerciala.

postat din   FinZoom / Cristina Ungureanu
Notare: Notari totale: 0
postat pe   01.06.2009
Pentru a aplica pentru un credit tip StartUp trebuie ca societatea comerciala sa fie nou infiintata sau sa functioneze de cel mult 6 luni.
Actele necesare sunt:
1. planul de afaceri dupa modelul agreat de banca ;
2. cerere de credit ;
3. certificat constatator cat mai recent dar cu o vechime de maxim 30 zile (se poate obtine si prin Banca Transilvania) ;
4. declaratia privind relatiile de grup ;
5. aprobarea legala / constitutiva privind contractarea creditului si persoanele imputernicite sa angajeze societatea ;
6. acord de consultare a Biroului de Credit ;
7. actele juridice de infiintare si certificat de inmatriculare (CUI + anexe).
postat din   grosu alina
Notare: Notari totale: 0
postat pe   05.08.2009
Lucrez la propria firma cu carte de munca dar nu pot obtine un credit de nevoi personale . De la ce banca pot obtine un credit?

postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   05.08.2009
Pentru a alege un credit cat mai avantajos , puteti accesa site-ul  www.FinZoom.ro, unde puteti compara intreaga oferta de produse si alege produsul care se potriveste cel mai bine nevoii dumneavoastra.
 
Alegeti sectiunea “Credit de Consum”, completati criteriile de cautare si va vor fi afisate cele mai avantajoase oferte, ordonate crescator in functie de dobanda anuala efectiva.
 
Accesand sectiunea “Calculatoare”, puteti calcula suma maxima pe care o puteti obtine in functie de veniturile pe care le detineti.
 
www.FinZoom.ro va poate ajuta in obtinerea creditului necesar prin intermediul aplicatiei online catre bancile partenere. In partea dreapta a fiecarui produs, se gaseste butonul Aplica, accesarea caruia va deschide formularul de aplicatie online.
 
In 24 de ore lucratoare de la trimiterea aplicatiei veti fi contactat de un reprezentant al bancii care va va raspunde la toate intrebarile si va fixa o intalnire la sucursala.  Aceasta aplicatie nu va obliga in nici un fel pe mai departe, fiind insa cea mai eficienta modalitate de a intra in contact cu reprezentantii bancilor partenere din zona dumneavoastra.

postat din   victor
Notare: Notari totale: 0
postat pe   11.10.2009
As dori sa imi infiintez si eu o firma de constructii.Dar am nevoie de un capital foarte mic de bani,cum ar fi 1.000 RON si nu dispun de acesti bani. Nu stiu nici o solutie,

postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   11.10.2009
 Pe piata romaneasca exista credite Start-Up, care pot fi acordate si utilizate pentru oricare dintre cheltuielile necesare demararii afacerii finantate, atat pentru investitii cat si/sau numai pentru capital de lucru, conform planului de afaceri prezentat. Totodata, pe langa finantarea propiu-zisa, beneficiati de consultanta din partea specialistilor bancii, atat prin analiza potentialului afacerii pe baza unui chestionar special, cat si prin suport in realizarea planului de afaceri. Banci care si-au dezvoltat astfel de produse de creditare sunt: BCR, Bancpost, Banca Transilvania, Credit Europe Bank, Raiffeissen si BRD.

Pentru creditele Start-Up care nu necesita garantii, suma maxima care poate fi obtinuta este de 20.000 EUR. In functie de politica de creditare a bancii puteti incerca sa girati cu aparatele, pentru a obtine o suma mai mare. O alta solutie este sa contractati un credit de nevoi personale si cu banii obtinuti sa va deschideti afacerea dorita. In functie de veniturile dumneavoastra puteti obtine o suma mai mare si banca nu solicita mentionarea scopului creditului sau dovezi ale utilizarii acestuia.
postat din   vlad
Notare: Notari totale: 0
postat pe   31.10.2009
Vreau sa imi deschid o firma (piese auto) si vreau sa stiu daca pot obtine un credit pentru infiintarea acesteia si pornirea afacerii, valoarea necesara investitiei fiind de 7000 LEI.

postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   31.10.2009
Puteti incerca obtinerea unui credit pentru start-up insa majoritatea conditioneaza imprumutul de un avans acordat de solicitant precum si existenta unui girant (persoana juridica sau fizica) care sa fie eligibil din punct de vedere financiar. Mai multe detalii, puteti consulta aici.
postat din   balca florinita
Notare: Notari totale: 0
postat pe   12.11.2009
Vreau sa infiintez o firma si as vrea sa stiu daca pot obtine credit in valoare de 100.000 RON? Mentionez ca am un imobil care ar putea garanta creditul.

postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   12.11.2009
Pe piata romaneasca exista credite Start-Up, care pot fi acordate si utilizate pentru oricare dintre cheltuielile necesare demararii afacerii finantate, atat pentru investitii cat si/sau numai pentru capital de lucru, conform planului de afaceri prezentat. Totodata, pe langa finantarea propiu-zisa, beneficiati de consultanta din partea specialistilor bancii, atat prin analiza potentialului afacerii pe baza unui chestionar special, cat si prin suport in realizarea planului de afaceri. Banci care si-au dezvoltat astfel de produse de creditare sunt: BCR, Bancpost, Banca Transilvania, Credit Europe Bank, Raiffeissen si BRD.

Pentru creditele Start-Up care nu necesita garantii, suma maxima care poate fi obtinuta este de 20.000 EUR. In functie de politica de creditare a bancii puteti incerca sa girati cu aparatele, pentru a obtine o suma mai mare. O alta solutie este sa contractati un credit de nevoi personale si cu banii obtinuti sa va deschideti afacerea dorita. In functie de veniturile dumneavoastra puteti obtine o suma mai mare si banca nu solicita mentionarea scopului creditului sau dovezi ale utilizarii acestuia.

Pentru a alege un credit cat mai avantajos , puteti accesa site-ul www.FinZoom.ro, unde puteti compara intreaga oferta de produse si alege produsul care se potriveste cel mai bine nevoii dumneavoastra.
postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   26.11.2009
  Creditele acordate persoanelor  juridice sunt in mare parte conditionate de profitul pe care il are respectiva societatea comerciala. Daca actele dumneavostra contabile dovedesc faptul ca dumneavostra puteti sustine din punct de vedere financiar si linia de credit este foarte posibil ca aceasta sa va fie acordata.
postat din   Matica Ana Monica
Notare: Notari totale: 0
postat pe   18.12.2009
Sunt administrator la o firma cu vechime de aproape 4 luni si activitate principala si as dori sa stiu daca se poate sa obtin un credit start-up pentru materiale(extindere) in jur de 6000 euro fara garantii si avans. La ce banci as putea sa merg mai exact?

postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   18.12.2009
Pe piata romaneasca exista credite Start-Up, care pot fi acordate si utilizate pentru oricare dintre cheltuielile necesare demararii afacerii finantate, atat pentru investitii cat si/sau numai pentru capital de lucru, conform planului de afaceri prezentat. Totodata, pe langa finantarea propiu-zisa, beneficiati de consultanta din partea specialistilor bancii, atat prin analiza potentialului afacerii pe baza unui chestionar special, cat si prin suport in realizarea planului de afaceri. Banci care si-au dezvoltat astfel de produse de creditare sunt: BCR, Bancpost, Banca Transilvania, Credit Europe Bank, Raiffeissen si BRD.
postat din   MARIN NICOLAE BEBE
Notare: Notari totale: 0
postat pe   26.12.2009
Am o firma infiintata in 2009 ianuarie. In prezent nu are nici un fel de datorii are activitate comert. Ce sanse sunt pentru a obtine un credit prntru investitii sau pentru dezvoltare?

postat din   filip talida nercisa
Notare: Notari totale: 0
postat pe   04.01.2010
As dori sa deschid un Coffe Shop. As putea obtine un credit? Si daca obtin creditul pentru garantia bancii, dupa ce cumpar spatiul sa girez cu spatiul?

postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   04.01.2010

Pe piata romaneasca exista credite Start-Up, care pot fi acordate si utilizate pentru oricare dintre cheltuielile necesare demararii afacerii finantate, atat pentru investitii cat si/sau numai pentru capital de lucru, conform planului de afaceri prezentat. Totodata, pe langa finantarea propiu-zisa, beneficiati de consultanta din partea specialistilor bancii, atat prin analiza potentialului afacerii pe baza unui chestionar special, cat si prin suport in realizarea planului de afaceri. Banci care si-au dezvoltat astfel de produse de creditare sunt: BCR, Bancpost, Banca Transilvania, Credit Europe Bank, Raiffeissen si BRD.

Pentru creditele Start-Up care nu necesita garantii, suma maxima care poate fi obtinuta este de 20.000 EUR. In functie de politica de creditare a bancii puteti incerca sa girati cu aparatele, pentru a obtine o suma mai mare. O alta solutie este sa contractati un credit de nevoi personale si cu banii obtinuti sa va deschideti afacerea dorita. In functie de veniturile dumneavoastra puteti obtine o suma mai mare si banca nu solicita mentionarea scopului creditului sau dovezi ale utilizarii acestuia.

postat din   balan georgeta
Notare: Notari totale: 0
postat pe   08.01.2010
Am o firma infintata in 2009 aprilie,nu am nici-un fel de rulaj pe ea as dori sa obtin un inprumut pentru deschiderea unui magazin alimentar. Pot obtine? Ce acte sunt necesare? Nu pot gira cu nici-un bun.

postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   08.01.2010
Intrucat firma dvs nu are activitate bilantiera, nu puteti contracta credite bancare deoarece nu aveti veniturile necesare care sa sustina ratele lunare aferente imprumutului contractat.
postat din   radoslav vasile
Notare: Notari totale: 0
postat pe   21.01.2010
Muncesc la o ferma de vaci in Italia de 3 ani. In acest an as dori sa revin in Romania si sa pot deschide o microferma de gaini de carne si oua sau o micro ferma de vitei de carne si vaci de lapte. Pot obtine un credit pentru grajduri, pentru utilaje si pentru animale?

postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   21.01.2010
Pentru firmele nou infiintate, bancile ofera finantare de tipul creditelor start-up, care pot fi acordate si utilizate pentru oricare dintre cheltuielile necesare demararii afacerii finantate, atat pentru investitii cat si/sau numai pentru capital de lucru, conform planului de afaceri prezentat. Totodata, pe langa finantarea propiu-zisa, beneficiati de consultanta din partea specialistilor bancii, atat prin analiza potentialului afacerii pe baza unui chestionar special, cat si prin suport in realizarea planului de afaceri. Banci care si-au dezvoltat astfel de produse de creditare sunt: BCR, Bancpost, Banca Transilvania, Credit Europe Bank, Raiffeissen si BRD.
postat din   RADUT CRISTIAN
Notare: Notari totale: 0