PRIMA PAGINĂ Finzoom.ro Lanseaza Calculatorul pentru Depozite Resurse WEB Parteneri Despre Noi Publicitate
Navigare
Intreaba Expertul

Cauta in Stiri si Sfaturi

Credite de Nevoi Personale pentru Rai Platnici

Adauga comentariu
Notare: Notari totale: 6 Numar total afisari: 13313
postat pe 20.08.2008

Pot lua un credit de nevoi personale de la vreo banca daca sunt trecut ca rau platnic la Biroul de Credit?

Comentarii si Raspunsuri
postat din   FinZoom / Maria Muresan
Notare: Notari totale: 1
postat pe   20.08.2008
Posibilitatea dumneavoastra de a contracta un nou credit depinde de intarzierile de plata pe care le-ati avut si de inregistrarea care o aveti la Biroul de Credit. Majoritatea bancilor acorda in prezent credite si persoanelor cu restante de plata de pana la 60 de zile si cu sume mai mici de 100 RON, nefacand public acest lucru. Fiind inregistrat negativ la aceasta institutie inseamna ca dumneavoastra prezentati un anumit grad de risc in functie de intarzierile pe care le-ati avut, risc pe care banca decide daca sa si-l asume sau nu. Aceasta inregistrare nu este stearsa din Biroul de Credit decat la 4 ani de la ultima restanta achitata.
postat din   butilchin daniela
Notare: Notari totale: 1
postat pe   01.09.2008
As dori sa stiu daca si la ce banci as putea face un imprumut sau un card de credit daca sunt inregistrata ca rau platnic?
postat din   FinZoom / Maria Muresan
Notare: Notari totale: 1
postat pe   01.09.2008
Bancile nu fac public acest lucru. Ce va pot spune este faptul ca, in prezent, majoritatea bancilor acorda credite persoanelor cu intarzieri de pana la 60 de zile si cu sume mai mici de 100 RON. Se pot acorda si derogari de la acestea in functie de regulamentul intern al fiecarei institutii.
postat din   parlea cristina
Notare: Notari totale: 0
postat pe   09.09.2008
Am ramas restant in august 2004 timp de 6 luni. Mai pot lua un credit de nevoi personale? Daca da, dupa cat timp (eu am platit in noiembrie 2007)?
postat din   FinZoom / Maria Muresan
Notare: Notari totale: 0
postat pe   09.09.2008
Majoritatea bancilor acorda credite persoanelor cu intarzieri de pana la 60 de zile si cu sume mai mici de 100 RON. Daca doriti, puteti incerca sa obtineti creditul dorit la una dintre institutiile financiare nebancare existente pe piata, acestea nefiind atat de restrictive in cazul istoricului de creditare. Suma care vi se poate acorda in acest caz depinde in principal de nivelul veniturilor dumneavoastra (din care se scad celelate obligatii financiare), acordarea acesteia se efetueaza in maxim 48 de ore. Platile ratelor se fac, in general, saptamanal iar perioada de creditare maxima este, de obicei, de 60 de luni (5 ani). In ceea ce priveste restanta dumneavoastra, aceasta va ramane inregistrata in baza de date a Biroului de Credit timp de 4 ani de la data achitarii.
postat din   doina
Notare: Notari totale: 0
postat pe   25.09.2008
Am ramas restanta si dupa 60 de zile fara nici un avertisment din partea bancii mi s-a inchis contul. Nestiind acest lucru eu mi-am platit apoi in continuare ratele ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat pana ce am primit o sesizare din partea unei firme de recuperari credite. A trecut 1 an si mi-am achitat toata suma ce ar fi trebuit sa o achit in 10 ani. Ce pot face sa iau un credit?
postat din   FinZoom / Maria Muresan
Notare: Notari totale: 1
postat pe   25.09.2008
In cazul in care perioada in care ati avut acea intarziere dupa sfarsitul lunii februarie, anul curent, cand a intrat in vigoare Decizia 105/2007 a Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, puteti depune o cerere la respectiva banca pentru a vi se sterge inregistrarea efectuala la Biroul de Credit cu mentiunea ca nu ati fost anuntata cu 15 zile inainte de a fi raportata aceasta. Aceasta obligatie a bancii fata de clienti si anume, anuntarea clientului ca urmeaza a fi raportat la Biroul de Credit cu restante de plata este inclusa in Decizia mentionata mai sus. De asemenea, puteti vorbi cu cei de la banca de la care ati obtinut acea finantare, iar daca situatia nu poate fi remediata astfel, daca doriti, puteti apela la Oficiul pentru Protectia Consumatorului.

Majoritatea bancilor acorda credite si solicitantilor care au avut intarzieri de plata de pana la 60 de zile si cu sume sub 100 RON. Se pot acorda si derogari de la acestea, in functie de regulamentul intern al institutiei.

Daca doriti, puteti aplica online la unul sau mai multe produse dorite pe www.finzoom.ro . Serviciul este situat in dreapta produsului, este gratuit si nu va aduce niciun fel de obligatie si in maxim 48 de ore veti fi contactata de catre banca.
postat din   doina
Notare: Notari totale: 1
postat pe   26.09.2008
Contul meu a fost inchis in octombrie anul 2007.
postat din   FinZoom / Maria Muresan
Notare: Notari totale: 0
postat pe   26.09.2008
Posibilitatea de a contracta un nou credit depinde de intarzierea cu care ati fost inregistrata la Biroul de Credit, pe cate zile si cu ce sume. Pentru a afla cu exactitate acest lucru, puteti trimite o cerere data si semnata la adresa Biroului de Credit: S.C. Biroul de Credit S.A. Calea Victoriei nr. 15 cod 030 023 sector 3 Bucuresti, impreuna cu o copie a actului de identitate. Acestea doua pot fi si scanate si trimise la adresa de mail situatie@birouldecredit.ro . Mai jos v-am atasat cererea necesara.
Daca doriti, puteti solicita suma dorita si la GE Money sau puteti aplica online la alte banci, urmand a fi contactata de catre acestea in maxim 48 de ore. Acest lucru este gratuit si nu va aduce nicio obligatie.
Inregistrarea datelor din baza de date a Biroului de Credit se sterge doar la 4 ani de la ultima restanta achitata.
postat din   ciurar emil giani
Notare: Notari totale: 0
postat pe   04.10.2008
Figurez ca rau platnic la 3 banci. Am credite de nevoi personale si as vrea sa iau un credit cu ipoteca. Ce banca imi acorda?
postat din   FinZoom / Maria Muresan
Notare: Notari totale: 0
postat pe   04.10.2008
Fiind inregistrat cu restante de plata in baza de date a Biroului de Credit, dumneavoastra prezentati un anumit grad de risc, pe care banca decide daca sa si-l asume sau nu.
Aceste informatii inscrise la Biroul de Credit nu pot fi sterse decat la 4 ani de la ultima restanta achitata sau de la ultima actualizare.

Majoritatea bancilor acorda credite solicitantilor cu intarzieri de pana la 60 de zile si cu sume sub 100 RON.
postat din   COSTEA SAVU
Notare: Notari totale: 0
postat pe   06.10.2008
Sunt in baza de date. Cum mai pot obtine un credit?
postat din   FinZoom / Maria Muresan
Notare: Notari totale: 0
postat pe   06.10.2008
Posibilitatea de a contracta un alt credit depinde de inregistrarea dumneavoastra de la Biroul de Credit. In acest sens, factorii care influenteaza sunt perioadele si sumele cu care ati intarziat.
Majoritatea bancilor acorda credite si solicitantilor cu restante, dar acestea sa fie de cel mult 60 de zile sau sub 100 RON.
postat din   Nitu Mariana
Notare: Notari totale: 0
postat pe   10.10.2008
Eu figurez in baza de date la Biroul de Credit Bucuresti. Ce institutii nebancare mai dau credite?
postat din   FinZoom / Maria Muresan
Notare: Notari totale: 0
postat pe   10.10.2008
Ce va putem spune este faptul ca numarul institutiilor financiare non-bancare care colaboreaza cu Biroul de Credit este 7. Numele acestora nu este facut public. Puteti incerca obtinerea creditului dorit la Provident Financial, Cetelem, Cofidis, Profi Credit, Credex etc.
postat din   vasiliu mimai
Notare: Notari totale: 0
postat pe   24.10.2008
Eu am o rata de dat la Cetelem si platesc intr-un cont la BRD. Sunt la zi cu ratele dar am fost si sunt bagat in baza de date la rau platnici. Mai am de dat 3 000 RON. As dori un credit sau o refinantare. La ce banci din judetul Gorj ma pot adresa?
postat din   FinZoom / Maria Muresan
Notare: Notari totale: 1
postat pe   24.10.2008
In baza de date a Biroului de Credit sunt inregitrati atat consumatori cu un istoric negativ cat si cei cu un istoric pozitiv. Toti consumatorii obligatiilor financiare sunt raportati si inregistrati la BC pentru a pastra o evidenta. 
Daca dumneavoastra ati fost raportat cu intarzieri de plata, atunci posibilitatea de a contracta un nou credit depinde de aceasta inregistrare, de sumele si de perioade cu care ati fost inregistrat. In caz contrar, daca nu ati avut restante de plata inseamna  ca sunteti inregistrat cu un istoric pozitiv.
Pentru a vedea care sunt cele mai bune oferte pe piata si, mai exact, care sunt acestea in functie de necesaitatile dumneavoastra, puteti accesa pe site-ul nostru, www.finzoom.ro , categoria "Credite de Consum" iar sub tabel va fi afisat topul celor mai bune 5 oferte de creditare. De asemenea, puteti completa acel tabel cu preferintele si nevoile dumneavoastra si vi se vor afisa produsele disponibile in ordinea crescatoare a valorii dobanzii anauale efective (DAE). In cazul in care sunteti interesat, fara nicio obligatie si fara niciun cost, puteti aplica online si in maxim 48 de ore veti fi contactat de catre banca.
postat din   nidelea ilie
Notare: Notari totale: 0
postat pe   27.10.2008
Daca sunt in baza de date pot obtine un credit de nevoi personale cu ipoteca de la GeMoney?
postat din   FinZoom / Maria Muresan
Notare: Notari totale: 0
postat pe   27.10.2008
Posibilitatea de a contracta creditul dorit depinde de sumele si de perioadele cu care ati intarziat si ati fost inregistrat in baza de date a Biroului de Credit. Daca doriti, FinZoom.ro va pune la dispozitie serviciul "APLICA", serviciu complet gratuit si care nu va aduce nicio obligatie. Accesati produsul dorit de la aceasta institutie si, daca veti apela la acest serviciu in maxim 48 de ore veti fi contactat de catre banca.  
postat din   CALIN DUMITRU
Notare: Notari totale: 0
postat pe   14.01.2009
Sunt inregistrat in baza de date din 2005, mentoinez ca am platit datoriile avute cu mai mult de 60 de zile intirziere din motive independente de vointa mea. As vrea sa stiu daca pot avea acces la un credit de nevoi familiale in valoare de 10.000 RON, mentionez ca in acest moment sunt angajat de 36 de luni si am salariul de 1700 RON brut doresc acest imprumut pentru imbunatatiri locuinta.Mentionez ca sotia mea lucreaza si are un salariu  1.000 RON si avem un copil de 17 ani.
postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   14.01.2009
 Nu exista conditii speciale de creditare in situatia in care sunteti inregistrat ca rau platnic. Dumneavoastra, in functie de situatia creditului si a restantelor, prezentanti un anumit grad de risc pe care bancile sunt dispuse sa si-l asume sau nu.,

 

Majoritatea bancilor ofera credite solicitantilor cu incidente de plata minore, intarzieri de pana la 60 de zile in achitarea datoriilor de pana la 100 RON. Se acorda derogari si de la aceste reguli in functie de politica fiecarei banci in parte.

 

Daca aveti documentele care atesta faptul ca dumneavoastra v-ati achitat datoriile, puteti incerca sa obtineti un credit de la orice banca posibilitatea contractarii acestuia ramanand. Verificarile facute la Biroul de Credit si Centrala Riscurilor Bancare reprezinta numai o etapa a procesului de creditare care nu mai este una eliminatorie.

postat din   AVRAM DANIEL
Notare: Notari totale: 0
postat pe   17.02.2009
Am avut un credit acum 4 ani pe care nu l-am platit. As dori un alt credit.
postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   17.02.2009
Dumneavoastra, in functie de situatia creditului si a restantelor, prezentanti un anumit grad de risc pe care bancile sunt dispuse sa si-l asume sau nu.

Este alegerea bancii daca va acorda sau nu credit, insa practica a demonstrat ca, pana in momentul achitarii datoriei si stergerii inregistrarilor din Biroul de Credit si/sau Centrala Riscurilor Bancare (in cazul in care ati fost inregistrata si in aceasta baza de date) este dificil sa va acorde un imprumut, mai ales datorita intarzierii mari.

 

Majoritatea bancilor ofera credite solicitantilor cu incidente de plata minore, intarzieri de pana la 60 de zile in achitarea datoriilor de pana la 100 RON. Se acorda derogari si de la aceste reguli in functie de politica fiecarei banci in parte.

 

Daca aveti documentele care atesta faptul ca dumneavoastra v-ati achitat datoriile, puteti incerca sa obtineti un credit de la orice banca posibilitatea contractarii acestuia ramanand. Verificarile facute la Biroul de Credit si Centrala Riscurilor Bancare reprezinta numai o etapa a procesului de creditare care nu mai este una eliminatorie.

postat din   chelariu daniel
Notare: Notari totale: 0
postat pe   10.03.2009
In 2005 am facut un contract pentru un cumnat cu rata lunara de 80 RON la Ralphy. In 2006 am primit un telefon precum ca am intarziat 90 de zile cu o rata si ca se finalizeaza contractul cu toate ca contractul era pana in anul 2007, a trebuit sa platesc 860 RON incluzand toate ratele. Dupa ce am platit am primit o scrisoare de la banca TIRIAC precum ca am de platit 200 RON , acesti bani reprezetand bani care SC EOS ia luat in numele meu fara semnatura mea si fara sa stiu eu , am fost obligat ca in terment de 24 ore sa platesc suma . In 2008 am fost la o banca sa fac un imprumut si m-au gasit in baza de date ca rau platnic si ca trebuie sa aduc o adeverinta de la Ralphy precum ca s-a incheiat contractul . Precizez ca pe adeverinta data finalizarii contractului a fost in anul 2008 cu toate ca eu am platit toate ratele in 2007 . As vrea sa stiu daca se poate sa ma scoata din baza de date ca rau platnic si ce banci acorda credite de nevoi personale.
postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   10.03.2009
Doar in cazul in care este vorba despre o eroare a bancii, poate fi solicitata stergerea informatiilor din Biroul de Credit. In cazul dumneavoastra, banca nu este responsabila in niciun fel de faptul ca ratele nu au fost achitate la timp si de raportarea dumneavoastra la Biroul de Credit.

 

Nu exista conditii speciale de creditare in situatia in care sunteti inregistrat ca rau platnic. Dumneavoastra, in functie de situatia creditului si a restantelor, prezentanti un anumit grad de risc pe care bancile sunt dispuse sa si-l asume sau nu.

 

Majoritatea bancilor ofera credite solicitantilor cu incidente de plata minore, intarzieri de pana la 60 de zile in achitarea datoriilor de pana la 100 RON. Se acorda derogari si de la aceste reguli in functie de politica fiecarei banci in parte.

 

Daca aveti documentele care atesta faptul ca dumneavoastra v-ati achitat datoriile, puteti incerca sa obtineti un credit de la orice banca posibilitatea contractarii acestuia ramanand. Verificarile facute la Biroul de Credit si Centrala Riscurilor Bancare reprezinta numai o etapa a procesului de creditare care nu mai este una eliminatorie.

postat din   Nitu Mariana
Notare: Notari totale: 0
postat pe   07.04.2009
In afara de Provident cine mai da imprumuturi la cei care sunt in baza de date?
postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   07.04.2009
IFN-urile sunt mai permisive in ceea ce priveste istoricul de creditare al solicitantului de credit.

 

Printre institutiile nebancare care acorda astfel de credite se numara: Cofidis, Provident Financial Romania, Cetelem, TBI Credit, Profi Credit, Credex.

 

Pentru a alege un credit rapid cat mai avantajos accesati site-ul www.FinZoom.ro , sectiunea “ Credite Rapide. In partea dreapta a fiecarui produs, se gaseste butonul Aplica, accesarea caruia va deschide formularul de aplicatie online.

 

Aici, dupa completarea tuturor campurilor, puteti trimite aplicatia care va ajunge la consultantii institutiei alese. In cel mai scurt timp posibil veti fi contact de un reprezentant al IFN-ului ales pentru a va face un prescorring.

 

Mentionam faptul ca aceasta aplicatie nu va obliga in nici un fel pe mai departe, fiind insa cea mai eficienta modalitate de a intra in contact cu reprezentantii institutiilor financiare nebancare din zona dumneavoastra.

postat din   roman vasile
Notare: Notari totale: 0
postat pe   08.04.2009
In 2006 am facut un imprumut la Romexttera Bank, am platit cateva rate apoi nu am mai putut plati. Mi-au transferat datoria la BCR asigurari, 2.100 RON. Ce mi se poate intampla daca nu platesc la timp? Detin o locuinta si auto, imi pot pune sechestru pe casa sau auto?
postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   08.04.2009
In cazul in care nu se ajunge la o intelegere intre rau platnic si compania de recuperari, aceasta din urma actioneaza in judecata pe debitor si in ultim caz, rau platnicul poate fi executat silit in baza unui ordin judecatoresc. In acest caz, daca este inceputa procedura de executare silita, poate fi pus sechestru pe casa sau pe autoturism.
postat din   roman vasile
Notare: Notari totale: 0
postat pe   26.04.2009
Am luat un card de consum de la TBI Credit cu valoarea de 650 EUR, am dat cateva rate apoi nu am mai platit. Acum am 40 milioane lei vechi de plata si m-ia venit si o scrisoare cu executare silita. Acum am inceput sa platesc, am dat 10 milioane. Cum sa procedez in continuare daca am dosarul la executor?
postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   27.04.2009
Companiile de recuperari creante percep penalizari de neplata ridicate, deci din start, cresterea considerabila a datoriei. In cazul in care nu se ajunge la o intelegere intre rau platnic si compania de recuperari, aceasta din urma actioneaza in judecata pe debitor si in ultim caz, rau platnicul poate fi executat silit in baza unui ordin judecatoresc. Masurile care se impun in acest caz sunt stabilite in instanta.

 

Sfatul nostru este sa incercati sa ajungeti la o intelegere cu executorul, astfel incat sa puteti achita ratele restante.

postat din   diaconu doinita
Notare: Notari totale: 0
postat pe   30.06.2009
Sotul meu figureaza in baza de date a Biroului de Credit cu o intarziere de plata de aproximativ 3 luni.Si eu am imprumut la 2 banci dar sunt la zi cu plata.De asemenea figurez cu 2 carduri descoperite .In aceeasi situatie se afla si sotul meu cu cardul de salariu plus inca un card. Data fiind situatia, mai putem obtine de la vreo banca o refinantare pentru a acoperi tot ce avem pe la banci si astfel sa avem doar o singura rata numai la o banca?
postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   01.07.2009
www.FinZoom.ro va ofera posibilitatea de a compara si aplica pentru un credit de refinantare cat mai avantajos. Accesati sectiunea “Credite Consum”, completati criteriile de cautare, iar la campul “Destinatia”, alegeti “Refinantare”. In urma filtrarii, va vor fi afisate cele mai avantajoase credite, ordonate crescator in functie de dobanda anuala efectiva.


In partea dreapta a fiecarui produs, se gaseste butonul Aplica, accesarea caruia va deschide formularul de aplicatie online. Aici, dupa completarea tuturor campurilor, puteti trimite aplicatia care va ajunge la consultantii bancii alese.

 

In 24 de ore lucratoare de la trimiterea aplicatiei veti fi contactata de un reprezentant al institutiei care va va raspunde la toate intrebarile, va face un prescoring si dupa caz, va fixa o intalnire la sucursala.

postat din   mocanu valentina
Notare: Notari totale: 0
postat pe   25.08.2009
As vrea sa fac o refinantare, dar daca sunt in baza de date imi mai pot da credit ?

postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   25.08.2009
Nu exista conditii speciale de creditare in situatia in care sunteti inregistrat ca rau platnic. Dumneavoastra, in functie de situatia creditului si a restantelor, prezentanti un anumit grad de risc pe care bancile sunt dispuse sa si-l asume sau nu.

Majoritatea bancilor ofera credite solicitantilor cu incidente de plata minore, intarzieri de pana la 60 de zile in achitarea datoriilor de pana la 100 RON. Se acorda derogari si de la aceste reguli in functie de politica fiecarei banci in parte.

Daca aveti documentele care atesta faptul ca dumneavoastra v-ati achitat datoriile, puteti incerca sa obtineti un credit de la orice banca posibilitatea contractarii acestuia ramanand. Verificarile facute la Biroul de Credit si Centrala Riscurilor Bancare reprezinta numai o etapa a procesului de creditare care nu mai este una eliminatorie

postat din   stinga niculina
Notare: Notari totale: 0
postat pe   26.10.2009
Am o pensie de 760 RON pe caz de boala. Pot sa iau un credit sau un card? Mentionez pensia este revizuibila.

postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   26.10.2009
In general, bancile acorda credite doar persoanelor care au un venit minim garantat, aceasta fiind o masura de protectie impotriva riscului de nerambursare. Astfel, pensia revizuibila nu este luata in calcul pentru acordarea unui credit. Puteti incerca contractarea creditului necesar dupa ultima revizuire a pensiei.
postat din   paduraru mihaela
Notare: Notari totale: 1
postat pe   30.01.2010
Am luat un credit de nevoi personale fara ipoteca si in ultimele 7 luni nu am reusit sa mai achit rata.Mi se poate pune sechestru pe casa? Mentionez ca eu nu am girat cu casa.

postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   30.01.2010
In cazul unui credit de nevoi personale, nu se poate ajunge la executarea imobilului.

Recuperarea banilor se va face in functie de contractul de asigurare incheiat cu compania de asigurari incheiat de banca.

In cazul in care asigurarea acopera integral riscul de neplata, banca isi recupereaza valoarea imprumutului de la compania de la asigurari, iar restanta debitorului trece in patrimoniul companiei de asigurari. Aceasta, va cesiona datoria unor companii specializate in recuperarea de creante.

Daca asigurarea nu acopera riscul de neplata integral sau nu exista o asigurare incheiata pentru creditul contractat, banca apeleaza direct la o societate de recuperari creante. Companiile de recuperari creante percep penalizari de neplata ridicate, deci din start, cresterea considerabila a datoriei. In cazul in care nu se ajunge la o intelegere intre rau platnic si compania de recuperari, aceasta din urma actioneaza in judecata pe debitor si in ultim caz, rau platnicul poate fi executat silit in baza unui ordin judecatoresc. Masurile care se impun sunt stabilite in instanta.

postat din   vlascianu gheorghe
Notare: Notari totale: 0
postat pe   13.05.2010
Sunt rau platnic la 3 banci ,iar acasa imi vin plicuri in care se mentioneaza ca daca nu platesc sumele pot fi executat silit.Ce anume poate fi executat silit,un lucru de mentionat nu am girat cu casa .Dupa patru ani mai pot face alt imprumut o refinatare pentru a putea plati aceste 3 banci??

postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   13.05.2010
Penyru a afla mai multe informatii despre masurile la care se poate recurge in caz de executare silita, sfatul nostru este sa consultati un avocat.

Peste 4 ani, daca aveti documente care atesta ca datoriile au fost achitate si inregistrarea stearsa din Biroul de Credit, puteti incerca sa obtineti un nou credit.
postat din   feraru natlia
Notare: Notari totale: 0
postat pe   14.07.2010
Sunt pensionata pe caz de boala pe termen delimitat si sunt pensionata de la revolutie. Am un credit facut, sunt inscrisa in Biroul de Credit. As mai putea face un imprumut?

postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   14.07.2010
In general nu exista conditii speciale de creditare in situatia in care sunteti inregistrat ca rau platnic. Dumneavoastra, in functie de situatia creditului si a restantelor, prezentanti un anumit grad de risc pe care bancile sunt dispuse sa si-l asume sau nu. Bancile analizeaza fiecare dosar de credit si in functie de capacitate dumneavoastra de a rambursa creditul fara probleme, decid daca va pot acorda acel credit. Pentru intarzieri mari de plata, este mai dificil sa va fie acordat un credit, dumneavoastra prezentand un grad ridicat de risc.

postat din   Alina Stoenescu
Notare: Notari totale: 0
postat pe   05.08.2010
In cazul in care am avut intarzieri de plata de 1 an, la un credit ipotecar, pe care l-am achitat integral ulterior, mai pot lua un credit?

postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   05.08.2010
 In general nu exista conditii speciale de creditare in situatia in care sunteti inregistrat ca rau platnic. Dumneavoastra, in functie de situatia creditului si a restantelor, prezentanti un anumit grad de risc pe care bancile sunt dispuse sa si-l asume sau nu. Bancile analizeaza fiecare dosar de credit si in functie de capacitate dumneavoastra de a rambursa creditul fara probleme, decid daca va pot acorda acel credit. Pentru intarzieri mari de plata, este mai dificil sa va fie acordat un credit, dumneavoastra prezentand un grad ridicat de risc.

postat din   petre
Notare: Notari totale: 0
postat pe   30.08.2010
 Nu am mai platit  ratele; vreau sa stiu daca mai sunt in baza de date.

postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   30.08.2010
cerere Biroul de Credit.pdf

Acestea sunt informatii cu caracter personal pe care le puteti afla doar dumneavoastra. Pentru aceasta trebuie adresata in scris catre Biroul de Credit o cerere – al carei formular il gasiti atasat – datata si semnata, la care sa anexati o copie lizibila dupa actul de identitate (buletin sau carte de identitate) si, dupa caz, dovada platii serviciului solicitat. Puteti trimite aceasta cerere, insotita de actul de identitate si daca este cazul de documentul de plata (scanate daca se trimit prin e-mail), la adresa postala (S.C. Biroul de Credit S.A., Adresa: Calea Victoriei, nr.15, cod 030 023, sector 3, Bucuresti, Romania, Tel:  04 021 315 1017; 04 021 311 0267) sau la adresa de e-mail: situatie@birouldecredit.ro. De asemenea o puteti completa si depune personal la cutia postala amplasata la sediul Biroului de Credit la aceeasi adresa de mai sus.

Prima solicitare adresata Biroului de Credit pe parcursul aceluiasi an calendaristic este gratuita. Incepand cu a 2-a cerere inclusiv, serviciul solicitat va fi comisionat cu suma de 6 RON, dovada platii urmand sa o trimiteti impreuna cu cererea. Plata se va face la orice unitate a Bancii Comerciale Romane S.A., folosind urmatoarele instructiuni:
•    suma: 6 RON
•    beneficiar: S.C. Biroul de Credit S.A. (cod fiscal R 16140132)
•    cont: RO93 RNCB 0090 0005 8898 0001
•    deschis la banca: BCR Lipscani.

postat din   dascalescu marius
Notare: Notari totale: 0
postat pe   21.10.2010
Am un C.A.R de 10000 lei cu o rata de 760 lei pe luna.Se poate face o refinantare sa imi achit C.A.R. si sa mai raman cu 3000-4000 de lei.mentionez ca solicit imprumutul pe o perioada mai lunga si o rata mai mica (450-500 ).
postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   21.10.2010
www.FinZoom.ro va ofera posibilitatea de a compara si aplica pentru un credit de refinantare cat mai avantajos. Accesati sectiunea “Credite Consum”, completati criteriile de cautare, iar la campul “Destinatia”, alegeti “Refinantare”. In urma filtrarii, va vor fi afisate cele mai avantajoase credite, ordonate crerscator in functie de dobanda anuala efectiva.

In partea dreapta a fiecarui produs, se gaseste butonul Aplica, accesarea caruia va deschide formularul de aplicatie online.

Aici, dupa completarea tuturor campurilor, puteti trimite aplicatia care va ajunge la consultantii bancii alese.

In 24 de ore lucratoare de la trimiterea aplicatiei veti fi contactata de un reprezentant al institutiei care va va raspunde la toate intrebarile, va face un prescorring si dupa caz, va fixa o intalnire la sucursala.
postat din   eugenia_pavel
Notare: Notari totale: 0
postat pe   21.10.2010
Sotul meu a facut un credit la Provident, s-au achitat cateva rate dupa aceea nu am mai putut achita din cauza ca eu am intrat in somaj . Acum eu am un salariu de 800 ron iar el nu mai are nici un venit desfiintandu-se postul. Mentionez ca mai avem si un copil minor. Datoria a ajuns la biroul de recuperari ,ce se poate intampla in cazul in care nu putem plati iar apartamentul este ipotecat si masina nu avem si nici alte venituri?

postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   21.10.2010
Pentru a afla mai multe informatii, sfatul nostru este sa cititi cu atentie contractul pe care sotul dumneavoastra l-a semnat, aici fiind mentionate masurile la care se poate recurge in caz de neplata.
postat din   rapauzu
Notare: Notari totale: 0
postat pe   18.01.2011
Am un credit la BCR.si nu lam mai platit de 1 an. Am fost la un ghiseu BCR sa continui sa platesc si mi-a zis ca nu mai au dosarul. Ce trebuie sa fac?

postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   18.01.2011
Sfatul nostru este sa luati legatura cu un ofiter de credit dintr-o sucursala BCR si sa solicitati informatii despre compania de recuperari care a preluat dosarul dumneavoastra.
postat din   Maracine
Notare: Notari totale: 0
postat pe   21.03.2011
Doresc sa fac un imprumut de nevoi personale dar nu stiu daca banca imi va acorda cererea(BRD). Am intarziat cu plata timp de 45 de zile suma fiind de 80 de lei(Raiffensen). Creditul a fost platit acum 3 ani de zile. As dori sa stiu daca mai am vre-o sansa la un nou imprumut bancar?

postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   21.03.2011
In general nu exista conditii speciale de creditare in situatia in care sunteti inregistrat ca rau platnic. Dumneavoastra, in functie de situatia creditului si a restantelor, prezentanti un anumit grad de risc pe care bancile sunt dispuse sa si-l asume sau nu. Bancile analizeaza fiecare dosar de credit si in functie de capacitate dumneavoastra de a rambursa creditul fara probleme, decid daca va pot acorda acel credit. Pentru intarzieri mari de plata, este mai dificil sa va fie acordat un credit, dumneavoastra prezentand un grad ridicat de risc.

postat din   hann alina
Notare: Notari totale: 0
postat pe   16.09.2011
Sunt in concediu de maternitate si as dori un credit de nevoi personale. Din pacate mai am o banca si sunt in baza de date la Biroul de Credit. De un an am inceput sa-mi replatesc banca prin reesalonare. Ce banca mi-ar putea acorda un credit?

postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   16.09.2011
In general nu exista conditii speciale de creditare in situatia in care sunteti inregistrat ca rau platnic. Dumneavoastra, in functie de situatia creditului si a restantelor, prezentanti un anumit grad de risc pe care bancile sunt dispuse sa si-l asume sau nu. Bancile analizeaza fiecare dosar de credit si in functie de capacitate dumneavoastra de a rambursa creditul fara probleme, decid daca va pot acorda acel credit. Pentru intarzieri mari de plata, este mai dificil sa va fie acordat un credit, dumneavoastra prezentand un grad ridicat de risc.
postat din   anonim
Notare: Notari totale: 0
postat pe   06.03.2012
In 2008 am facut 2 credite la BRD si 1 la Raiffeisen Bank in jur la 12.000 RON. Nu am mai platit rata din luna martie 2009. Ce mi se poate intampla?

postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   06.03.2012
Pentru a afla mai multe informatii despre masurile care pot fi luate in caz de neplata, sfatul nostru este sa cititi cu atentie contractul de credit pe care l-ati semnat.
postat din   NEMES MARIA MAGDALENA
Notare: Notari totale: 0
postat pe   18.06.2012
Am un credit si am avut niste restante. As vrea sa fac un credit; mentionez ca am o pensie de 505 RON.
postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   18.06.2012
In general nu exista conditii speciale de creditare in situatia in care sunteti inregistrat ca rau platnic. Dumneavoastra, in functie de situatia creditului si a restantelor, prezentanti un anumit grad de risc pe care bancile sunt dispuse sa si-l asume sau nu. Bancile analizeaza fiecare dosar de credit si in functie de capacitate dumneavoastra de a rambursa creditul fara probleme, decid daca va pot acorda acel credit. Pentru intarzieri mari de plata, este mai dificil sa va fie acordat un credit, dumneavoastra prezentand un grad ridicat de risc.
postat din   buzduga constantin
Notare: Notari totale: 0
postat pe   04.07.2012
In 2006 am scos niste electrocasnice de la Flanco. Am achitat pana in 2008 totul la zi iar dupa aceea am avut o problema si n-am putut sa mai achit. Am intarziat 90 de zile iar apoi mi-au facut poprire pe statul de plata ajugand la zi. La inceputul anului 2011 am achitat si am inchieiat contul. Acum am vrut saiau un credit,  dar figuram ca rau platnic. Cum pot lua un credit de nevoi persoanale?
postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   04.07.2012
In general nu exista conditii speciale de creditare in situatia in care sunteti inregistrat ca rau platnic. Dumneavoastra, in functie de situatia creditului si a restantelor, prezentanti un anumit grad de risc pe care bancile sunt dispuse sa si-l asume sau nu. Bancile analizeaza fiecare dosar de credit si in functie de capacitate dumneavoastra de a rambursa creditul fara probleme, decid daca va pot acorda acel credit. Pentru intarzieri mari de plata, este mai dificil sa va fie acordat un credit, dumneavoastra prezentand un grad ridicat de risc.
postat din   Lusy
Notare: Notari totale: 0
postat pe   09.07.2012
Anul trecut am refinantat un card de credit si doua credite de nevoi personale, la inceputul anului acesta nu am mai platit timp de 5 luni,am inceput sa platesc din nou dupa aceste 5 luni de intarziere. Cei de la banca imi cer sa achit toata suma , neoferindu-mi o posibilitate mai usoara pe cale amiabila. Ce as putea face in cazul acesta? Am reusit pana acum sa platesc din suma restanta 16milioane din suma restanta de 25 milioane.
postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   09.07.2012
In acest caz puteti doar sa incercati sa ajungeti la o intelegere cu banca pentru a plati suma ramasa in mai multe transe.
postat din   BARCEA STELIAN
Notare: Notari totale: 0
postat pe   29.01.2013
As dori sa stiu daca sunt in evidentele rau platnicilor pentru un imprumut?

postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   29.01.2013
cerere Biroul de Credit.pdf
Acestea sunt informatii cu caracter personal pe care le puteti afla doar dumneavoastra. Pentru aceasta trebuie adresata in scris catre Biroul de Credit o cerere – al carei formular il gasiti atasat – datata si semnata, la care sa anexati o copie lizibila dupa actul de identitate (buletin sau carte de identitate) si, dupa caz, dovada platii serviciului solicitat. Puteti trimite aceasta cerere, insotita de actul de identitate si daca este cazul de documentul de plata (scanate daca se trimit prin e-mail), la adresa postala (S.C. Biroul de Credit S.A., Adresa: Calea Victoriei, nr.15, cod 030 023, sector 3, Bucuresti, Romania, Tel:  04 021 315 1017; 04 021 311 0267) sau la adresa de e-mail: situatie@birouldecredit.ro. De asemenea o puteti completa si depune personal la cutia postala amplasata la sediul Biroului de Credit la aceeasi adresa de mai sus.

Prima solicitare adresata Biroului de Credit pe parcursul aceluiasi an calendaristic este gratuita. Incepand cu a 2-a cerere inclusiv, serviciul solicitat va fi comisionat cu suma de 6 RON, dovada platii urmand sa o trimiteti impreuna cu cererea. Plata se va face la orice unitate a Bancii Comerciale Romane S.A., folosind urmatoarele instructiuni:
•    suma: 6 RON
•    beneficiar: S.C. Biroul de Credit S.A. (cod fiscal R 16140132)
•    cont: RO93 RNCB 0090 0005 8898 0001
•    deschis la banca: BCR Lipscani.

postat din   criva silviu
Notare: Notari totale: 0
postat pe   12.02.2013
Am un credit ipotecar la Domenia iar in ultimele 6 luni am intarziat cu plata, dar am achitat cu intarziere. Se poate intampla ceva?
postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   12.02.2013
Pentru a afla mai multe informatii despre ce masuri pot fi luate in caz de neplata, sfatul nostru este sa cititi cu atentie contractul de crdit pe care l-ati semnat.

Sunteti invitatul nostru sa adaugati intrebarile si comentariile dvs iar expertii FinZoom va vor raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Scurt ghid de utilizare:
  • verificati daca raspunsul la intrebarile dvs nu se regaseste deja pe www.FinZoom.ro;
  • folositi formularul de mai jos pentru a adauga intrebarile, comentariile dvs sau noi teme de informare;
  • moderatorul FinZoom va evalua daca intrebarile/ comentariile dvs sunt de interes general, caz in care acestea vor fi postate pe www.FinZoom.ro impreuna cu raspunsurile solicitate;
  • daca aveti nevoie de calcule de eligibilitate (prescoring) va rugam sa aplicati online pentru oricare dintre partenerii FinZoom si reprezentantii bancii va vor contacta fara nici o obligatie.
Nume:   
Adresa de e-mail:   
Numarul de telefon:   
Judet:   
(adresa ta de e-mail si numarul de telefon sunt confidentiale si nu vor fi publicate pe site)
Adauga o Noua Intrebare aici:Platforma competitiva de e-commerce la FinZoom.

Proiect finantat prin Programul Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice" Axa prioritara III – “Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor pentru sectoarele privat si public”

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro . Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.

Abonare Newsletter Introduceti adresa de e-mail:
04/07/2015 EUR/RON : 4.4819 USD/RON : 4.0321 CHF/RON : 4.2825 HUF/RON : 0.01424
Prima Pagina Contact Publicitate Resurse WEB Parteneri Harta Site Confidentialitate FAQ Dictionar Financiar English 
FINZOOM © 2006 - 2014 - Toate Drepturile Rezervate  ::  Reteaua Finzoom Financial Guide Bulgaria TurkeyInvest in Bulgaria
www.fonduri-ue.ro Oferta Reduceri Regim Hotelier
Cora-Imobiliare.roImobiliare BucurestiAnuntulimobiliar.roProiectCasa.roimobConstruct.roModele caseApartamente noi