PRIMA PAGINĂ Finzoom.ro Lanseaza Calculatorul pentru Depozite Resurse WEB Parteneri Despre Noi Publicitate
Navigare
Intreaba Expertul

Cauta in Stiri si Sfaturi

Credite pentru Cetatenii Romani care Lucreaza in Strainatate

Adauga comentariu
Notare: Notari totale: 2 Numar total afisari: 16761
postat pe 19.02.2008

Sotul meu lucreaza legal in Italia cu un salariu de 1200 EUR pe luna. As dori sa stiu daca poate sa solicite un credit ipotecar in Romania?

Comentarii si Raspunsuri
postat din   FinZoom / Cristina Ungureanu
Notare: Notari totale: 2
postat pe   19.02.2008

Majoritatea bancilor din Romania acorda credite ipotecare cetatenilor romani care luceraza in strainatate. Pentru a accesa un asemenea credit persoana respectiva trebuie sa indeplneasca urmatoarele conditii:

 • Sa aiba permis de lucru;
 • Sa aiba permis de sedere (resedinta);
 • Contractul de munca sa fie pe perioada nedeterminata, daca este pe perioada determinata sa fi fost reinoit macar odata;
 • Sa lucreze de cel putin 6 luni in tara de resedinta.

Actele care sunt necesare ( traduse si legalizate, iar in functie de institutia creditoare si apostilate), sunt urmatoarele:

 • Permis de munca;
 • Permis de rezidenta;
 • Contract de munca;
 • Extras de cont sau flutrasi de salariu ( 6 -12 luni);
 • Declaratie fiscala depusa si avizata de autoritatile competente din tara respectiva;
 • Certificat de asigurari sociale;
 • Buletin, pasaport;
 • Certificat casatorie.
postat din   Gheorghita Alexandru
Notare: Notari totale: 3
postat pe   07.06.2008

Sunt cetatean roman si lucrez in Italia avand rezidenta si carte de identitate italiana. As dori sa stiu conditiile de contractare ale unui credit personal sau ipotecar avand un venit mediu lunar de 800 EUR si un contract de munca incheiat pe o perioada nedeterminata.

postat din   FinZoom / Ivan Irinel
Notare: Notari totale: 4
postat pe   07.06.2008
Pentru faptul ca aveti rezidenta si implicit carte de identitate italiana, puteti contracta doar credite imobiliare / ipotecare cu o garantie imobiliara aflata pe teritoriul Romaniei. 

Urmatoarele documente sunt necesare pentru contractarea unui credit cu venituri din strainatate (traduse, legalizate si apostilate):

• contract de munca  
• carte de identitate 
• certificat de casatorie ( daca este cazul ) 
• permis de sedere emis de autoritatile competente din tara respectiva ( daca permisul este temporar, ambele tipuri de credite pot fi contractate, in caz contrar doar creditul imobiliar putand fi accesat ) 
• permis de munca emis de autoritatile competente din tara respectiva (acesta trebuie sa fie pe o perioada nedeterminata de minim 6-12 luni, caz contrar, contractul de munca trebuind reinnoit cel putin odata) 
• vechime in campul muncii de minim 1 an iar la angajator minim 3 luni 
• adeverinta de salariu 
• extras de cont / fluturas de salariu in original 
• dovada platirii impozitelor si taxelor sociale 
• fisa fiscala

De asemenea, trebuie sa aveti in vedere faptul ca fiecare institutie financiar-bancara cere un cos minim de consum lunar (cheltuieli de subzistenta – camp existent in detaliile produselor prezentate pe www.FinZoom.ro ), acesta variind de la o banca la alta. De exemplu, la Alpha Bank, cosul de subzistenta este in valoare de 261 RON in timp ce la Credit Europe Bank si Volksbank se ridica la 500 si respectiv 750 EUR.

Pe www.FinZoom.ro puteti consulta detaliile financiare ale tuturor produselor bancare disponibile pe piata din Romania.

Odata ce v-ati hotarat asupra institutiei de creditare www.FinZoom.ro va poate ajuta in obtinerea creditului necesar prin intermediul aplicatiei online. In partea dreapta a fiecarui produs, se gaseste butonul Aplica, accesarea caruia va deschide formularul de aplicatie online pentru bancile partenere. 

Aici, dupa completarea tuturor campurilor, puteti trimite aplicatia care va ajunge la consultantii institutiei alese.
In 24 de ore lucratoare de la trimiterea aplicatiei veti fi contactata de un reprezentant al institutiei care va va raspunde la toate intrebarile, va face un prescorring si dupa caz, va fixa o intalnire la sucursala. 

Mentionam faptul ca aceasta aplicatie nu va obliga in nici un fel pe mai departe, fiind insa cea mai eficienta modalitate de a intra in contact cu reprezentantii bancilor partenere din zona dumneavoastra. De asemenea, puteti aplica pentru produse de la mai multe banci, pentru cazul in care, discutiile directe pe care le veti purta cu reprezentantii uneia dintre acestea nu vor duce la solutionarea problemei dumneavoastra. Astfel, veti fi contactat de mai multe banci, si veti putea alege varianta cea mai avantajoasa pentru dumneavoastra.

postat din   marian
Notare: Notari totale: 0
postat pe   03.11.2008
Sunt de aproximativ trei ani in Italia, cu documentele in regula din 24 ianuarie 2007 si am un salariu care variaza de la luna la luna intre 1.200-1600 EUR. As vrea sa stiu care sunt conditiile si ce banca imi poate oferi un imprumut de 30.000-50.000 EUR pe o perioada de maxim 10 ani.
postat din   FinZoom / Ivan Irinel
Notare: Notari totale: 2
postat pe   03.11.2008
Nu ati specificat tipul de credit, dar pentru creditele de nevoi personale cu ipoteca sau cele destinate achizitionarii/construirii/reparatiei/achizitionare teren, trebuie garantate cu un imobil aflat pe teritoriul Romaniei.

 

Daca solicitantul lucreaza in strainatate, deci veniturile nu sunt realizate pe teritoriul Romaniei, pentru indeplinirea conditiilor de eligibilitate, acesta trebuie sa intruneasca urmatoarele criterii:

- perioada minima de angajare 1 an in tara respectiva

- perioada minima de angajare 6 luni la angajatorul curent

- in cazul unui contract de munca pe o perioada determinata acesta trebuie sa fi fost de cel putin 2 ori incheiat sau in curs

 

Majoritatea bancilor acorda astfel de credite de aceea va recomandam sa contactati institutiile creditoare din orasul d-voastra pentru consultarea conditiilor de eligibilitate.

postat din   DENIS
Notare: Notari totale: 0
postat pe   17.07.2009
Informatii Prima Casa cu un contract pe o perioada determinata ?

postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   17.07.2009
Pentru a obtine un credit pe baza unui contract de munca pe o perioada determinate, trebuie ca acesta sa acopere perioada de ramburasare a creditului.Avand in vedere ca un credit ipotecar se acorda pe o perioada de cel putin 10 ani, este posibil ca banca sa considere eligibil un astfel de venit.

postat din   sandu marian ignat
Notare: Notari totale: 2
postat pe   11.09.2009
Neputand beneficia de programul "prima casa" as dori informatii cu privire a un credit ipotecar. Repet nu am contrat in Romania , lucrez cu contract si acte in regula pe teritoriul Spaniei , cu un venit 1500 euro lunar. As dori solicita un credit in romania pentru a achizitiona o locuita dar desconosc tema cum se acorda creditele: 1.pot benificia de un credit avand in vedere ca lucrez in strainatate 2.conditii de creditare 3.valoarea creditului ,pe ce perioada,rata lunara 4.acte necesare 5.perioada analizarii dosarului si primirea unui raspuns 6.actele necesare se depun personal sau se poate imputernici o persoana fizica( o ruda).
postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 1
postat pe   11.09.2009
Pentru a obtine un credit cu venituri din strainatate trebuie indeplinite anumite conditii generale impuse de institutiile financiare: solicitantul trebuie sa munceasca in strainatate de cel putin un an si de cel putin 6 luni la actualul angajator; contractul trebuie sa fie pe perioada nedeterminata sau pe perioada determinate cu conditia sa fi fost innoit cel putin odata.


Urmatoarele documente sunt necesare pentru contractarea unui credit in aceasta situatie (traduse, legalizate si apostilate):

 • contract de munca;
 • carte de identitate;
 • certificat de casatorie ( daca este cazul );
 • permis de sedere emis de autoritatile competente din tara respectiva ( daca permisul este temporar, ambele tipuri de credite pot fi contractate, in caz contrar doar creditul imobiliar putand fi accesat );
 • permis de munca emis de autoritatile competente din tara respectiva (acesta trebuie sa fie pe o perioada nedeterminata de minim 6-12 luni, caz contrar, contractul de munca trebuind reinnoit cel putin odata);
 • vechime in campul muncii de minim 1 an iar la angajator minim 3 luni;
 • adeverinta de salariu;
 • extras de cont / fluturas de salariu;
 • dovada platirii impozitelor si taxelor sociale;
 • fisa fiscala.
Alte conditii ce trebuiesc indeplinite tin de ipoteca (care trebuie sa fie instituita pentru o proprietate de pe teritoriul Romaniei), unele banci pot cere existenta unui co-debitor angajat in tara, avansul minim cerut de banca poate fi mai mare decat cel solicitat persoanelor angajate in tara asa cum cheltuielile de subzistenta pot fi diferite de cele aplicate angajatilor din tara. De asemenea veniturile minime solicitate de banci pentru a lua in calcul dosarul clientului angajat peste hotare pot fi mai mari decat cele necesare personelor angajate in tara si conteaza marimea companiei angajatoare si numarul de salariati ai acesteia.

Puteti imputernici pe cineva care sa obtina creditul in numele dumneavoastra. Referitor la suma care poate fi obtinuta si rata lunara, acestea depind de veniturile dumneavoastra si vor fi stabilite in urma unui scoring efectuat intr-o institutie financiara.
postat din   laura fage
Notare: Notari totale: 0
postat pe   07.10.2009
Momentan lucrez in Statele Unite;sunt angajata de 7 ani in acelasi loc;actele mele sunt in procesare. Am resedinta in Romania ;vreau sa stiu cum pot lua un credit 10.000 dolari sau euro pentru necesitati personale.
postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   07.10.2009
Urmatoarele documente sunt necesare pentru contractarea unui credit cu venituri din strainatate (traduse, legalizate si apostilate):
• contract de munca  
• carte de identitate
• certificat de casatorie ( daca este cazul )
• permis de sedere emis de autoritatile competente din tara respectiva ( daca permisul este temporar, ambele tipuri de credite pot fi contractate, in caz contrar doar creditul imobiliar putand fi accesat )
• permis de munca emis de autoritatile competente din tara respectiva (acesta trebuie sa fie pe o perioada nedeterminata de minim 6-12 luni, caz contrar, contractul de munca trebuind reinnoit cel putin odata)
• vechime in campul muncii de minim 1 an iar la angajator minim 3 luni
• adeverinta de salariu
• extras de cont / fluturas de salariu in original
• dovada platirii impozitelor si taxelor sociale
• fisa fiscala
Alte conditii ce trebuiesc indeplinite tin de ipoteca (care trebuie sa fie instituita pentru o proprietate de pe teritoriul Romaniei), unele banci pot cere existenta unui co-debitor angajat in tara, avansul minim cerut de banca poate fi mai mare decat cel solicitat persoanelor angajate in tara asa cum cheltuielile de subzistenta pot fi diferite de cele aplicate angajatilor din tara. De asemenea veniturile minime solicitate de banci pentru a lua in calcul dosarul clientului angajat peste hotare pot fi mai mari decat cele necesare personelor angajate in tara si conteaza marimea companiei angajatoare si numarul de salariati ai acesteia.

postat din   andreea stuart
Notare: Notari totale: 0
postat pe   09.10.2009
As dori sa stiu daca pot sa beneficiez de programul Prima Casa daca sunt casatorita cu cetatean strain. Eu nu lucrez, dar el lucreaza si venitul lunar este de peste  1500 de euro.

postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   09.10.2009
Programul "Prima Casa" se adreseaza doar cetatenilor romani.

Doar dumneavoastra puteti solicita creditul, dar aveti nevoie de o vechime de minim 3 luni la ultimul loc de munca si un venit constant.
postat din   Adrian
Notare: Notari totale: 0
postat pe   10.11.2009
Sunt casatorit, lucrez de 9 luni cu contract de munca in Spania si a fost innoit acum 3 luni pe o perioada determinata cu un venit mediu de 800 euro pe luna. Ce posibilitati am pentru un credit pentru nevoi personale de 5.000-6.000 EUR?
postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   10.11.2009
Pentru a obtine un credit pe baza unui contract de munca pe o perioada determinate, trebuie ca acesta sa acopere perioada de ramburasare a credituluiMajoritatea bancilor iau in considerare contractele pe perioada determinata, daca acestea au fost reinnoite cel putin o data.
postat din   gyna
Notare: Notari totale: 0
postat pe   24.11.2009
Suntem rezidenti in Italia.sotul meu lucreaza legal de un an si jumatate cu contract pe perioada nedeterminata, salariu 1.440 EUR pe luna. Vreau sa stiu cum putem sa accesam un credit imobiliar,de la ce banca? Pentru a cumpara acasa in Romania un apartament?
postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   24.11.2009
Urmatoarele documente sunt necesare pentru contractarea unui credit cu venituri din strainatate (traduse, legalizate si apostilate):
• contract de munca  
• carte de identitate
• certificat de casatorie ( daca este cazul )
• permis de sedere emis de autoritatile competente din tara respectiva ( daca permisul este temporar, ambele tipuri de credite pot fi contractate, in caz contrar doar creditul imobiliar putand fi accesat )
• permis de munca emis de autoritatile competente din tara respectiva (acesta trebuie sa fie pe o perioada nedeterminata de minim 6-12 luni, caz contrar, contractul de munca trebuind reinnoit cel putin odata)
• vechime in campul muncii de minim 1 an iar la angajator minim 3 luni
• adeverinta de salariu
• extras de cont / fluturas de salariu in original
• dovada platirii impozitelor si taxelor sociale
• fisa fiscala.

Alte conditii ce trebuiesc indeplinite tin de ipoteca (care trebuie sa fie instituita pentru o proprietate de pe teritoriul Romaniei), unele banci pot cere existenta unui co-debitor angajat in tara, avansul minim cerut de banca poate fi mai mare decat cel solicitat persoanelor angajate in tara asa cum cheltuielile de subzistenta pot fi diferite de cele aplicate angajatilor din tara. De asemenea veniturile minime solicitate de banci pentru a lua in calcul dosarul clientului angajat peste hotare pot fi mai mari decat cele necesare personelor angajate in tara si conteaza marimea companiei angajatoare si numarul de salariati ai acesteia.

Pentru a alege un credit cat mai avantajos , puteti accesa site-ul  www.FinZoom.ro, unde puteti compara intreaga oferta de produse si alege produsul care se potriveste cel mai bine nevoii dumneavoastra.
 
Alegeti sectiunea “Credite Imobiliare”, completati criteriile de cautare si va vor fi afisate cele mai avantajoase oferte, ordonate crescator in functie de dobanda anuala efectiva.
 
Accesand sectiunea “Calculatoare”, puteti calcula suma maxima pe care o puteti obtine in functie de veniturile pe care le detineti.
 
www.FinZoom.ro va poate ajuta in obtinerea creditului necesar prin intermediul aplicatiei online catre bancile partenere. In partea dreapta a fiecarui produs, se gaseste butonul Aplica, accesarea caruia va deschide formularul de aplicatie online.
 
In 24 de ore lucratoare de la trimiterea aplicatiei veti fi contactat de un reprezentant al bancii care va va raspunde la toate intrebarile si va fixa o intalnire la sucursala.  Aceasta aplicatie nu va obliga in nici un fel pe mai departe, fiind insa cea mai eficienta modalitate de a intra in contact cu reprezentantii bancilor partenere din zona dumneavoastra.
postat din   pinten elena
Notare: Notari totale: 0
postat pe   02.02.2010
Eu nu lucrez,dar am sotul care lucreaza in Italia de 7 ani are contract pe termen nedeterminat si un venit lunar de 1.700 EUR.As dori sa aflu daca pot lua un credit in Romania pentru nevoi personale,cat este maximul si pe ce perioada. Care sunt actele necesare si un calcul la suma maxima imprumutata. Este nevoie de sotul meu pentru a lua imprumutu sau pot eu ca sotie,eu locuind in Romania?

postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   02.02.2010
Pentru a lua un credit in numele sotului dumneavoastra aveti nevoie de o imputernicire semnata la notar.

Urmatoarele documente sunt necesare pentru contractarea unui credit cu venituri din strainatate (traduse, legalizate si apostilate):
• contract de munca  
• carte de identitate
• certificat de casatorie ( daca este cazul )
• permis de sedere emis de autoritatile competente din tara respectiva ( daca permisul este temporar, ambele tipuri de credite pot fi contractate, in caz contrar doar creditul imobiliar putand fi accesat )
• permis de munca emis de autoritatile competente din tara respectiva (acesta trebuie sa fie pe o perioada nedeterminata de minim 6-12 luni, caz contrar, contractul de munca trebuind reinnoit cel putin odata)
• vechime in campul muncii de minim 1 an iar la angajator minim 3 luni
• adeverinta de salariu
• extras de cont / fluturas de salariu in original
• dovada platirii impozitelor si taxelor sociale
• fisa fiscala.

Pentru a alege un credit cat mai avantajos , puteti accesa site-ul  www.FinZoom.ro, unde puteti compara intreaga oferta de produse si alege produsul care se potriveste cel mai bine nevoii dumneavoastra.
 
Alegeti sectiunea “Credit de Consum”, completati criteriile de cautare si va vor fi afisate cele mai avantajoase oferte, ordonate crescator in functie de dobanda anuala efectiva.
 
Accesand sectiunea “Calculatoare”, puteti calcula suma maxima pe care o puteti obtine in functie de veniturile pe care le detineti.
 
www.FinZoom.ro va poate ajuta in obtinerea creditului necesar prin intermediul aplicatiei online catre bancile partenere. In partea dreapta a fiecarui produs, se gaseste butonul Aplica, accesarea caruia va deschide formularul de aplicatie online.
 
In 24 de ore lucratoare de la trimiterea aplicatiei veti fi contactat de un reprezentant al bancii care va va raspunde la toate intrebarile si va fixa o intalnire la sucursala.  Aceasta aplicatie nu va obliga in nici un fel pe mai departe, fiind insa cea mai eficienta modalitate de a intra in contact cu reprezentantii bancilor partenere din zona dumneavoastra.

postat din   daniel
Notare: Notari totale: 0
postat pe   07.02.2010
Lucrez de 10 ani legal in Grecia cu un venit in jur de 1.500 EUR lunar. As vrea sa stiu daca as putea lua un credit in Romania pentru o masina noua si ce acte sunt necesare?

postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   07.02.2010
Urmatoarele documente sunt necesare pentru contractarea unui credit cu venituri din strainatate (traduse, legalizate si apostilate):

• contract de munca  
• carte de identitate 
• certificat de casatorie ( daca este cazul ) 
• permis de sedere emis de autoritatile competente din tara respectiva ( daca permisul este temporar, ambele tipuri de credite pot fi contractate, in caz contrar doar creditul imobiliar putand fi accesat ) 
• permis de munca emis de autoritatile competente din tara respectiva (acesta trebuie sa fie pe o perioada nedeterminata de minim 6-12 luni, caz contrar, contractul de munca trebuind reinnoit cel putin odata) 
• vechime in campul muncii de minim 1 an iar la angajator minim 3 luni 
• adeverinta de salariu 
• extras de cont / fluturas de salariu in original 
• dovada platirii impozitelor si taxelor sociale 
• fisa fiscala.
postat din   gina
Notare: Notari totale: 0
postat pe   16.02.2010
Sunt cetatean roman si lucrez in Italia cu contract nedeterminat cu un salariu de 500 EUR lunar. Doresc un credit pentru nevoi personale in valoare de 40.000 EUR. Ce conditii trebuie indeplinite?Actele necesare intocmirii dosarului pentru credit.

postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   16.02.2010
Urmatoarele documente sunt necesare pentru contractarea unui credit cu venituri din strainatate (traduse, legalizate si apostilate):
• contract de munca  
• carte de identitate
• certificat de casatorie ( daca este cazul )
• permis de sedere emis de autoritatile competente din tara respectiva ( daca permisul este temporar, ambele tipuri de credite pot fi contractate, in caz contrar doar creditul imobiliar putand fi accesat )
• permis de munca emis de autoritatile competente din tara respectiva (acesta trebuie sa fie pe o perioada nedeterminata de minim 6-12 luni, caz contrar, contractul de munca trebuind reinnoit cel putin odata)
• vechime in campul muncii de minim 1 an iar la angajator minim 3 luni
• adeverinta de salariu
• extras de cont / fluturas de salariu in original
• dovada platirii impozitelor si taxelor sociale
• fisa fiscala
Alte conditii ce trebuiesc indeplinite tin de ipoteca (care trebuie sa fie instituita pentru o proprietate de pe teritoriul Romaniei), unele banci pot cere existenta unui co-debitor angajat in tara, avansul minim cerut de banca poate fi mai mare decat cel solicitat persoanelor angajate in tara asa cum cheltuielile de subzistenta pot fi diferite de cele aplicate angajatilor din tara. De asemenea veniturile minime solicitate de banci pentru a lua in calcul dosarul clientului angajat peste hotare pot fi mai mari decat cele necesare personelor angajate in tara si conteaza marimea companiei angajatoare si numarul de salariati ai acesteia.

Pentru a vedea ce banci mai accepta veniturile din strainatate accesati site-ul www.FinZoom.ro, sectiunea “Credite Imobiliare”. Completati criteriile de cautare cu suma si perioada dorita, iar la “Filtre Suplimentare” la campul “Vezi numai ofertele care iau in considerare veniturile din:” alegeti “Venituri din Strainatate”. In urma filtrarii va vo fi afisate cele mai avantajoase oferte, ordonate crescator in functie de dobanda anuala efectiva.
postat din   marinescu
Notare: Notari totale: 0
postat pe   10.03.2010
Lucrez in Italia din 2006,cu documente in regula,am un salariu de 1. 600 EUR pe luna,nu sunt casatorit, am 31 ani, nu am avut niciodata credite in Romania. Pot obtine un credit de 8.000 EUR in Romania ,si care sunt documentele necesare?
postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   10.03.2010
Urmatoarele documente sunt necesare pentru contractarea unui credit cu venituri din strainatate (traduse, legalizate si apostilate):
• contract de munca  
• carte de identitate
• certificat de casatorie ( daca este cazul )
• permis de sedere emis de autoritatile competente din tara respectiva ( daca permisul este temporar, ambele tipuri de credite pot fi contractate, in caz contrar doar creditul imobiliar putand fi accesat )
• permis de munca emis de autoritatile competente din tara respectiva (acesta trebuie sa fie pe o perioada nedeterminata de minim 6-12 luni, caz contrar, contractul de munca trebuind reinnoit cel putin odata)
• vechime in campul muncii de minim 1 an iar la angajator minim 3 luni
• adeverinta de salariu
• extras de cont / fluturas de salariu in original
• dovada platirii impozitelor si taxelor sociale
• fisa fiscala
Alte conditii ce trebuiesc indeplinite tin de ipoteca (care trebuie sa fie instituita pentru o proprietate de pe teritoriul Romaniei), unele banci pot cere existenta unui co-debitor angajat in tara, avansul minim cerut de banca poate fi mai mare decat cel solicitat persoanelor angajate in tara asa cum cheltuielile de subzistenta pot fi diferite de cele aplicate angajatilor din tara. De asemenea veniturile minime solicitate de banci pentru a lua in calcul dosarul clientului angajat peste hotare pot fi mai mari decat cele necesare personelor angajate in tara si conteaza marimea companiei angajatoare si numarul de salariati ai acesteia.

Pentru a vedea ce banci mai accepta veniturile din strainatate accesati site-ul www.FinZoom.ro, sectiunea “Credite Imobiliare”. Completati criteriile de cautare cu suma si perioada dorita, iar la “Filtre Suplimentare” la campul “Vezi numai ofertele care iau in considerare veniturile din:” alegeti “Venituri din Strainatate”. In urma filtrarii va vo fi afisate cele mai avantajoase oferte, ordonate crescator in functie de dobanda anuala efectiva.
postat din   sorin
Notare: Notari totale: 0
postat pe   11.03.2010
Am contract de munca pe perioada nedeterminata in Spania si doresc sa fac un imprumut pentru Prima Casa. De ce acte am nevoie?

postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   11.03.2010
  Persoanele cu venituri din strainatate pot accesa credite tip Prima Casa. Actele necesare sunt:

Componenta dosarului de credit:

 • Declaratia pe propria raspundere, autentificata, potrivit careia solicitantul nu detine in proprietate o locuinta, nici individual, nici in comun, cu sotul/sotia sau cu alte persoane si nu are in derulare un credit ipotecar
 • Cererea de credit completata si semnata de catre toti participantii cu venituri (obligatoriu inclusiv sotul/sotia solicitantului,  chiar daca nu participa cu venituri)
 • Documentele de identitate
 • Documentele de venit
 • Documentele referitoare la obiectul creditului
 • Documentele de justificare a aportului propriu
 • Raportul de evaluare a imobilului adus in garantie, intocmit de un evaluator agreat
 • de banca
postat din   miron andreea
Notare: Notari totale: 0
postat pe   06.04.2010
Sotul meu lucreaza de mai multi ani in Spania. De 9luni lucreaza ca sofer de camion cu contract nedeterminat.ia pe luna un salariu de 1600euro si am vrea sa facem un credit in valoare de 40.000euro.dar el nu poate sa vina in tara doar eu pot. Pot sa ma ocup eu de toate procedurile? In cat timp imi ofera banca banii?(foarte important) Ce acte sunt necesare? Ce banci acorda imprumuturi?

postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   06.04.2010
Urmatoarele documente sunt necesare pentru contractarea unui credit cu venituri din strainatate (traduse, legalizate si apostilate):
• contract de munca  
• carte de identitate
• certificat de casatorie ( daca este cazul )
• permis de sedere emis de autoritatile competente din tara respectiva ( daca permisul este temporar, ambele tipuri de credite pot fi contractate, in caz contrar doar creditul imobiliar putand fi accesat )
• permis de munca emis de autoritatile competente din tara respectiva (acesta trebuie sa fie pe o perioada nedeterminata de minim 6-12 luni, caz contrar, contractul de munca trebuind reinnoit cel putin odata)
• vechime in campul muncii de minim 1 an iar la angajator minim 3 luni
• adeverinta de salariu
• extras de cont / fluturas de salariu in original
• dovada platirii impozitelor si taxelor sociale
• fisa fiscala
Alte conditii ce trebuiesc indeplinite tin de ipoteca (care trebuie sa fie instituita pentru o proprietate de pe teritoriul Romaniei), unele banci pot cere existenta unui co-debitor angajat in tara, avansul minim cerut de banca poate fi mai mare decat cel solicitat persoanelor angajate in tara asa cum cheltuielile de subzistenta pot fi diferite de cele aplicate angajatilor din tara. De asemenea veniturile minime solicitate de banci pentru a lua in calcul dosarul clientului angajat peste hotare pot fi mai mari decat cele necesare personelor angajate in tara si conteaza marimea companiei angajatoare si numarul de salariati ai acesteia.

Pentru a vedea ce banci mai accepta veniturile din strainatate accesati site-ul www.FinZoom.ro, sectiunea “Credite Imobiliare”. Completati criteriile de cautare cu suma si perioada dorita, iar la “Filtre Suplimentare” la campul “Vezi numai ofertele care iau in considerare veniturile din:” alegeti “Venituri din Strainatate”. In urma filtrarii va vo fi afisate cele mai avantajoase oferte, ordonate crescator in functie de dobanda anuala efectiva.
postat din   cristina vladoi
Notare: Notari totale: 0
postat pe   26.08.2010
Sotul meu lucreaza in Anglia cu contract de munca pe perioada nedeterminata cu un venit de 1400 lire pe luna.Am dori sa stim dc putem obtine o credit ipotecar prin Programul Prima Casa si ce acte sunt necesare.multumim

postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   26.08.2010
Persoanele cu venituri din strainatate pot accesa credite tip Prima Casa. Actele necesare sunt:
 • contract de munca;
 • carte de identitate;
 • certificat de casatorie ( daca este cazul );
 • permis de sedere emis de autoritatile competente din tara respectiva ( daca permisul este temporar, ambele tipuri de credite pot fi contractate, in caz contrar doar creditul imobiliar putand fi accesat );
 • permis de munca emis de autoritatile competente din tara respectiva (acesta trebuie sa fie pe o perioada nedeterminata de minim 6-12 luni, caz contrar, contractul de munca trebuind reinnoit cel putin odata);
 • vechime in campul muncii de minim 1 an iar la angajator minim 3 luni;
 • adeverinta de salariu;
 • extras de cont / fluturas de salariu;
 • dovada platirii impozitelor si taxelor sociale;
 • fisa fiscala .
Actele pot varia de la o institutie financiara la alta.
postat din   soroceanu
Notare: Notari totale: 0
postat pe   02.11.2010
Prietenul meu lucreaza in Franta cu contract pe perioada determinata 6 luni,cu posibiliate de prelungire salar 2000euro. Ar dori un credit ipotecar pt a construi o casa aici in tara. Ce conditii trebuie sa indeplineasca si ce acte sunt necesare si ce garantie e necesara.

postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   02.11.2010
Urmatoarele documente sunt necesare pentru contractarea unui credit cu venituri din strainatate (traduse, legalizate si apostilate):
• contract de munca  
• carte de identitate
• certificat de casatorie ( daca este cazul )
• permis de sedere emis de autoritatile competente din tara respectiva ( daca permisul este temporar, ambele tipuri de credite pot fi contractate, in caz contrar doar creditul imobiliar putand fi accesat )
• permis de munca emis de autoritatile competente din tara respectiva (acesta trebuie sa fie pe o perioada nedeterminata de minim 6-12 luni, caz contrar, contractul de munca trebuind reinnoit cel putin odata)
• vechime in campul muncii de minim 1 an iar la angajator minim 3 luni
• adeverinta de salariu
• extras de cont / fluturas de salariu in original
• dovada platirii impozitelor si taxelor sociale
• fisa fiscala
Alte conditii ce trebuiesc indeplinite tin de ipoteca (care trebuie sa fie instituita pentru o proprietate de pe teritoriul Romaniei), unele banci pot cere existenta unui co-debitor angajat in tara, avansul minim cerut de banca poate fi mai mare decat cel solicitat persoanelor angajate in tara asa cum cheltuielile de subzistenta pot fi diferite de cele aplicate angajatilor din tara. De asemenea veniturile minime solicitate de banci pentru a lua in calcul dosarul clientului angajat peste hotare pot fi mai mari decat cele necesare personelor angajate in tara si conteaza marimea companiei angajatoare si numarul de salariati ai acesteia.

Pentru a vedea ce banci mai accepta veniturile din strainatate accesati site-ul www.FinZoom.ro, sectiunea “Credite Imobiliare”. Completati criteriile de cautare cu suma si perioada dorita, iar la “Filtre Suplimentare” la campul “Vezi numai ofertele care iau in considerare veniturile din:” alegeti “Venituri din Strainatate”. In urma filtrarii va vo fi afisate cele mai avantajoase oferte, ordonate crescator in functie de dobanda anuala efectiva.
postat din   pina perescu
Notare: Notari totale: 0
postat pe   08.11.2010
Sunt pensionara {tip pensie -anticipat} venit pensie 900 RON,lucrez in Israel ca ingrijitoare bolnavi. As dori sa contractez un credit pentru reparatii locuinta in valoare de 10000$. Lucrez in Israel din 26/04/2006 la aceeasi familie si la aceeasi firma. Creditul il doresc pentru locuinta din Romania -galati. Ce sanse reale as avea?
postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   08.11.2010
Urmatoarele documente sunt necesare pentru contractarea unui credit cu venituri din strainatate (traduse, legalizate si apostilate):
• contract de munca  
• carte de identitate
• certificat de casatorie ( daca este cazul )
• permis de sedere emis de autoritatile competente din tara respectiva ( daca permisul este temporar, ambele tipuri de credite pot fi contractate, in caz contrar doar creditul imobiliar putand fi accesat )
• permis de munca emis de autoritatile competente din tara respectiva (acesta trebuie sa fie pe o perioada nedeterminata de minim 6-12 luni, caz contrar, contractul de munca trebuind reinnoit cel putin odata)
• vechime in campul muncii de minim 1 an iar la angajator minim 3 luni
• adeverinta de salariu
• extras de cont / fluturas de salariu in original
• dovada platirii impozitelor si taxelor sociale
• fisa fiscal.
postat din   gianina
Notare: Notari totale: 0
postat pe   17.11.2010
Sora mea lucreaza cu carte de munca in Spania, de aproximativ 7 ani. Nu este casatorita si nu are copii. La ce banca poate obtine un credit de  nevoi personale in valoare de 15.000 EUR?
postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   17.11.2010
Urmatoarele documente sunt necesare pentru contractarea unui credit cu venituri din strainatate (traduse, legalizate si apostilate):
• contract de munca  
• carte de identitate
• certificat de casatorie ( daca este cazul )
• permis de sedere emis de autoritatile competente din tara respectiva ( daca permisul este temporar, ambele tipuri de credite pot fi contractate, in caz contrar doar creditul imobiliar putand fi accesat )
• permis de munca emis de autoritatile competente din tara respectiva (acesta trebuie sa fie pe o perioada nedeterminata de minim 6-12 luni, caz contrar, contractul de munca trebuind reinnoit cel putin odata)
• vechime in campul muncii de minim 1 an iar la angajator minim 3 luni
• adeverinta de salariu
• extras de cont / fluturas de salariu in original
• dovada platirii impozitelor si taxelor sociale
• fisa fiscal.

Pentru a vedea ce banci mai accepta veniturile din strainatate accesati site-ul www.FinZoom.ro, sectiunea “Credite de Consum”. Completati criteriile de cautare cu suma si perioada dorita, iar la “Filtre Suplimentare” la campul “Vezi numai ofertele care iau in considerare veniturile din:” alegeti “Venituri din Strainatate”. In urma filtrarii va vo fi afisate cele mai avantajoase oferte, ordonate crescator in functie de dobanda anuala efectiva.
postat din   petrica
Notare: Notari totale: 0
postat pe   11.06.2011
Sunt cetatean romin si muncesc in Spania de doi ani si jumatate. Vreau sa obtin un credit de nevoi personale 30.000 EUR,salariul lunar este intre 850-1200 EURO. Contractul de munca este nederminat,ce acte sunt necesare ?

postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   11.06.2011
Urmatoarele documente sunt necesare pentru contractarea unui credit cu venituri din strainatate (traduse, legalizate si apostilate):
• contract de munca  
• carte de identitate
• certificat de casatorie ( daca este cazul )
• permis de sedere emis de autoritatile competente din tara respectiva ( daca permisul este temporar, ambele tipuri de credite pot fi contractate, in caz contrar doar creditul imobiliar putand fi accesat )
• permis de munca emis de autoritatile competente din tara respectiva (acesta trebuie sa fie pe o perioada nedeterminata de minim 6-12 luni, caz contrar, contractul de munca trebuind reinnoit cel putin odata)
• vechime in campul muncii de minim 1 an iar la angajator minim 3 luni
• adeverinta de salariu
• extras de cont / fluturas de salariu in original
• dovada platirii impozitelor si taxelor sociale
• fisa fiscala
postat din   danut
Notare: Notari totale: 0
postat pe   26.08.2011
Sunt cetatean roman muncesc in Italia de 6 ani in aceeasi unitate de sanatate, salariu 1800 EUR. Ma intereseaza un imprumut de 5.000 EUR. Ce acte imi sunt necesare?

postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   26.08.2011
Urmatoarele documente sunt necesare pentru contractarea unui credit cu venituri din strainatate (traduse, legalizate si apostilate):
• contract de munca  
• carte de identitate
• certificat de casatorie ( daca este cazul )
• permis de sedere emis de autoritatile competente din tara respectiva ( daca permisul este temporar, ambele tipuri de credite pot fi contractate, in caz contrar doar creditul imobiliar putand fi accesat )
• permis de munca emis de autoritatile competente din tara respectiva (acesta trebuie sa fie pe o perioada nedeterminata de minim 6-12 luni, caz contrar, contractul de munca trebuind reinnoit cel putin odata)
• vechime in campul muncii de minim 1 an iar la angajator minim 3 luni
• adeverinta de salariu
• extras de cont / fluturas de salariu in original
• dovada platirii impozitelor si taxelor sociale
• fisa fiscala
postat din   Gabriella Quinn
Notare: Notari totale: 0
postat pe   09.09.2011
Sunt cetatean roman, rezident in Anglia, sotul meu e englez. As dori sa obtin un credit imobiliar in Romania,50.000 EUR. Lucrez de 4 ani in aceasi unitate, cu contract nedeterminat. Vreau sa stiu daca am dreptul sa cumpar imobiliar in Romania, si daca da ce acte sunt necesare? SSalariul meu este de £1800 (echivalent a 2000euro per luna)

postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   09.09.2011
Urmatoarele documente sunt necesare pentru contractarea unui credit cu venituri din strainatate (traduse, legalizate si apostilate):
• contract de munca  
• carte de identitate
• certificat de casatorie ( daca este cazul )
• permis de sedere emis de autoritatile competente din tara respectiva ( daca permisul este temporar, ambele tipuri de credite pot fi contractate, in caz contrar doar creditul imobiliar putand fi accesat )
• permis de munca emis de autoritatile competente din tara respectiva (acesta trebuie sa fie pe o perioada nedeterminata de minim 6-12 luni, caz contrar, contractul de munca trebuind reinnoit cel putin odata)
• vechime in campul muncii de minim 1 an iar la angajator minim 3 luni
• adeverinta de salariu
• extras de cont / fluturas de salariu in original
• dovada platirii impozitelor si taxelor sociale
• fisa fiscala
postat din   alex
Notare: Notari totale: 0
postat pe   15.09.2011
Lucrez in Italia si castig lunar 1.300 EUR. Pentru a face un imprumut de 10.000 EUR am nevoie de garant sau altceva de genul asta?

postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   15.09.2011
Urmatoarele documente sunt necesare pentru contractarea unui credit cu venituri din strainatate (traduse, legalizate si apostilate):
• contract de munca  
• carte de identitate
• certificat de casatorie ( daca este cazul )
• permis de sedere emis de autoritatile competente din tara respectiva ( daca permisul este temporar, ambele tipuri de credite pot fi contractate, in caz contrar doar creditul imobiliar putand fi accesat )
• permis de munca emis de autoritatile competente din tara respectiva (acesta trebuie sa fie pe o perioada nedeterminata de minim 6-12 luni, caz contrar, contractul de munca trebuind reinnoit cel putin odata)
• vechime in campul muncii de minim 1 an iar la angajator minim 3 luni
• adeverinta de salariu
• extras de cont / fluturas de salariu in original
• dovada platirii impozitelor si taxelor sociale
• fisa fiscala
postat din   ion
Notare: Notari totale: 0
postat pe   10.10.2011
Sotia lucreaza de 10 ani in Italia dar cu contract de munca nedeterminat de 5 ani. Ar dori sa ia un credit de 15.000 EUR. Ce acte ar fi necesare?

postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   10.10.2011
Urmatoarele documente sunt necesare pentru contractarea unui credit cu venituri din strainatate (traduse, legalizate si apostilate):
• contract de munca  
• carte de identitate
• certificat de casatorie ( daca este cazul )
• permis de sedere emis de autoritatile competente din tara respectiva ( daca permisul este temporar, ambele tipuri de credite pot fi contractate, in caz contrar doar creditul imobiliar putand fi accesat )
• permis de munca emis de autoritatile competente din tara respectiva (acesta trebuie sa fie pe o perioada nedeterminata de minim 6-12 luni, caz contrar, contractul de munca trebuind reinnoit cel putin odata)
• vechime in campul muncii de minim 1 an iar la angajator minim 3 luni
• adeverinta de salariu
• extras de cont / fluturas de salariu in original
• dovada platirii impozitelor si taxelor sociale
• fisa fiscala
postat din   Gheorghe Aurelia Maria
Notare: Notari totale: 0
postat pe   14.10.2011
Lucrez de 1an si 10 luni in Italia am contrat de munca determinat,un salariu de 1 000E. As dori sa stiu daca pot sa fac un imprumut de 30.000 EUR pentru a cumpara o casa.

postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   14.10.2011
Urmatoarele documente sunt necesare pentru contractarea unui credit cu venituri din strainatate (traduse, legalizate si apostilate):
• contract de munca  
• carte de identitate
• certificat de casatorie ( daca este cazul )
• permis de sedere emis de autoritatile competente din tara respectiva ( daca permisul este temporar, ambele tipuri de credite pot fi contractate, in caz contrar doar creditul imobiliar putand fi accesat )
• permis de munca emis de autoritatile competente din tara respectiva (acesta trebuie sa fie pe o perioada nedeterminata de minim 6-12 luni, caz contrar, contractul de munca trebuind reinnoit cel putin odata)
• vechime in campul muncii de minim 1 an iar la angajator minim 3 luni
• adeverinta de salariu
• extras de cont / fluturas de salariu in original
• dovada platirii impozitelor si taxelor sociale
• fisa fiscala
postat din   ramona
Notare: Notari totale: 0
postat pe   07.12.2011
Sunt de 6 ani in Spania si in contractul de munca pe perioada nedeterminata de 3 ani. As dori sa-mi fac o casa in Romania pe pamant propiu. Cum as putea sa solicit un imprumut de 33.000 EUR pe parcurs de 6 ani?
postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   07.12.2011
Urmatoarele documente sunt necesare pentru contractarea unui credit cu venituri din strainatate (traduse, legalizate si apostilate):
• contract de munca  
• carte de identitate
• certificat de casatorie ( daca este cazul )
• permis de sedere emis de autoritatile competente din tara respectiva ( daca permisul este temporar, ambele tipuri de credite pot fi contractate, in caz contrar doar creditul imobiliar putand fi accesat )
• permis de munca emis de autoritatile competente din tara respectiva (acesta trebuie sa fie pe o perioada nedeterminata de minim 6-12 luni, caz contrar, contractul de munca trebuind reinnoit cel putin odata)
• vechime in campul muncii de minim 1 an iar la angajator minim 3 luni
• adeverinta de salariu
• extras de cont / fluturas de salariu in original
• dovada platirii impozitelor si taxelor sociale
• fisa fiscala
postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   08.12.2011
Urmatoarele documente sunt necesare pentru contractarea unui credit cu venituri din strainatate (traduse, legalizate si apostilate):
• contract de munca  
• carte de identitate
• certificat de casatorie ( daca este cazul )
• permis de sedere emis de autoritatile competente din tara respectiva ( daca permisul este temporar, ambele tipuri de credite pot fi contractate, in caz contrar doar creditul imobiliar putand fi accesat )
• permis de munca emis de autoritatile competente din tara respectiva (acesta trebuie sa fie pe o perioada nedeterminata de minim 6-12 luni, caz contrar, contractul de munca trebuind reinnoit cel putin odata)
• vechime in campul muncii de minim 1 an iar la angajator minim 3 luni
• adeverinta de salariu
• extras de cont / fluturas de salariu in original
• dovada platirii impozitelor si taxelor sociale
• fisa fiscala
postat din   adrian
Notare: Notari totale: 0
postat pe   08.12.2011
Sunt un cetatean roman care a primit si cetatenia italiana, lucrez de 8 ani si am un contract nedetermiat cu un salariu de 1300 EUR. Doresc sa aflu ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru a cere un credit de 50.000 de euro pentru cumpararea unei case in Romania?
postat din   simona
Notare: Notari totale: 0
postat pe   23.01.2012
Lucrez in Spania de 6 ani cu un salariu de 1.100 EUR si am contract de munca pe perioada nedeterminata. As dori un credit de 20.000 EUR pentru cumpararea unei locuinte. As dori sa stiu daca se poate in cazul in care nu am cu ce garanta.

postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   23.01.2012
Ipoteca poate fi insituita asupra imobilului care va fi achizitionat.

Urmatoarele documente sunt necesare pentru contractarea unui credit cu venituri din strainatate (traduse, legalizate si apostilate):
• contract de munca  
• carte de identitate
• certificat de casatorie ( daca este cazul )
• permis de sedere emis de autoritatile competente din tara respectiva ( daca permisul este temporar, ambele tipuri de credite pot fi contractate, in caz contrar doar creditul imobiliar putand fi accesat )
• permis de munca emis de autoritatile competente din tara respectiva (acesta trebuie sa fie pe o perioada nedeterminata de minim 6-12 luni, caz contrar, contractul de munca trebuind reinnoit cel putin odata)
• vechime in campul muncii de minim 1 an iar la angajator minim 3 luni
• adeverinta de salariu
• extras de cont / fluturas de salariu in original
• dovada platirii impozitelor si taxelor sociale
• fisa fiscala

postat din   adam simona
Notare: Notari totale: 0
postat pe   13.03.2012
Lucrez in strainatate de 6 ani. De 2 ani am o mica afacere in care venitul lunar este de 3.000 EUR. As dori un credit de nevoi personale in valoare de 6.000 EUR pe o perioada de 5 ani?

postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   13.03.2012
Pentru a alege un credit cat mai avantajos , puteti accesa site-ul  www.FinZoom.ro, unde puteti compara intreaga oferta de produse si alege produsul care se potriveste cel mai bine nevoii dumneavoastra.
 
Alegeti sectiunea “Credit de Consum”, completati criteriile de cautare si va vor fi afisate cele mai avantajoase oferte, ordonate crescator in functie de dobanda anuala efectiva.
 
Accesand sectiunea “Calculatoare”, puteti calcula suma maxima pe care o puteti obtine in functie de veniturile pe care le detineti.
 
www.FinZoom.ro va poate ajuta in obtinerea creditului necesar prin intermediul aplicatiei online catre bancile partenere. In partea dreapta a fiecarui produs, se gaseste butonul Aplica, accesarea caruia va deschide formularul de aplicatie online.
 
In 24 de ore lucratoare de la trimiterea aplicatiei veti fi contactat de un reprezentant al bancii care va va raspunde la toate intrebarile si va fixa o intalnire la sucursala.  Aceasta aplicatie nu va obliga in nici un fel pe mai departe, fiind insa cea mai eficienta modalitate de a intra in contact cu reprezentantii bancilor partenere din zona dumneavoastra.

postat din   ALEXANDRA MARIANA
Notare: Notari totale: 0
postat pe   26.06.2012
Lucrez in strainatate de 4 ani si de un an jumate lucrez intr-un hotel ca femeie de serviciu. Venitul meu lunar este de 1.000 EUR,  contractul meu de munca este pe perioada nedeterminata. As  dori un in credit de nevoi personale in valoare de 8.000 EUR. Ce acte imi sunt necesare?

postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   26.06.2012
Urmatoarele documente sunt necesare pentru contractarea unui credit cu venituri din strainatate (traduse, legalizate si apostilate):
• contract de munca  
• carte de identitate
• certificat de casatorie ( daca este cazul )
• permis de sedere emis de autoritatile competente din tara respectiva ( daca permisul este temporar, ambele tipuri de credite pot fi contractate, in caz contrar doar creditul imobiliar putand fi accesat )
• permis de munca emis de autoritatile competente din tara respectiva (acesta trebuie sa fie pe o perioada nedeterminata de minim 6-12 luni, caz contrar, contractul de munca trebuind reinnoit cel putin odata)
• vechime in campul muncii de minim 1 an iar la angajator minim 3 luni
• adeverinta de salariu
• extras de cont / fluturas de salariu in original
• dovada platirii impozitelor si taxelor sociale
• fisa fiscala
postat din   Ovidiu
Notare: Notari totale: 0
postat pe   08.08.2012
Lucrez in Belgia de 8 ani si sunt independent. Ce șanse am sa pot lua un credit de nevoi personale de 25.000 EUR. Se poate gira si cu un teren sau doar un imobil?

postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   08.08.2012
Urmatoarele documente sunt necesare pentru contractarea unui credit cu venituri din strainatate (traduse, legalizate si apostilate):
• contract de munca  
• carte de identitate
• certificat de casatorie ( daca este cazul )
• permis de sedere emis de autoritatile competente din tara respectiva ( daca permisul este temporar, ambele tipuri de credite pot fi contractate, in caz contrar doar creditul imobiliar putand fi accesat )
• permis de munca emis de autoritatile competente din tara respectiva (acesta trebuie sa fie pe o perioada nedeterminata de minim 6-12 luni, caz contrar, contractul de munca trebuind reinnoit cel putin odata)
• vechime in campul muncii de minim 1 an iar la angajator minim 3 luni
• adeverinta de salariu
• extras de cont / fluturas de salariu in original
• dovada platirii impozitelor si taxelor sociale
• fisa fiscala
postat din   pop
Notare: Notari totale: 0
postat pe   05.09.2012
Lucrez in Franta legal si as dori sa fac un credit pemtru nevoi personale cu un salariu de 1.500 EUT pe luna.

postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   05.09.2012
Pentru a alege un credit cat mai avantajos , puteti accesa site-ul  www.FinZoom.ro, unde puteti compara intreaga oferta de produse si alege produsul care se potriveste cel mai bine nevoii dumneavoastra.
 
Alegeti sectiunea “Credit de Consum”, completati criteriile de cautare si va vor fi afisate cele mai avantajoase oferte, ordonate crescator in functie de dobanda anuala efectiva.
 
Accesand sectiunea “Calculatoare”, puteti calcula suma maxima pe care o puteti obtine in functie de veniturile pe care le detineti.
 
www.FinZoom.ro va poate ajuta in obtinerea creditului necesar prin intermediul aplicatiei online catre bancile partenere. In partea dreapta a fiecarui produs, se gaseste butonul Aplica, accesarea caruia va deschide formularul de aplicatie online.
 
In 24 de ore lucratoare de la trimiterea aplicatiei veti fi contactat de un reprezentant al bancii care va va raspunde la toate intrebarile si va fixa o intalnire la sucursala.  Aceasta aplicatie nu va obliga in nici un fel pe mai departe, fiind insa cea mai eficienta modalitate de a intra in contact cu reprezentantii bancilor partenere din zona dumneavoastra.

postat din   Dolana Florentina
Notare: Notari totale: 0
postat pe   19.09.2012
Locuim in Spania de 2 ani ,sotul lucreaza are un salariu de 2.500E.As dori sa stiu daca pot face un imprumut in Romania pentru a deschide un restaurant aici in Spania.De ce acte am nevoie ,ce suma pot imprumuta si ce banca imi recomandati?

postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   19.09.2012
Urmatoarele documente sunt necesare pentru contractarea unui credit cu venituri din strainatate (traduse, legalizate si apostilate):
. contract de munca  
. carte de identitate
. certificat de casatorie ( daca este cazul )
. permis de sedere emis de autoritatile competente din tara respectiva ( daca permisul este temporar, ambele tipuri de credite pot fi contractate, in caz contrar doar creditul imobiliar putand fi accesat )
. permis de munca emis de autoritatile competente din tara respectiva (acesta trebuie sa fie pe o perioada nedeterminata de minim 6-12 luni, caz contrar, contractul de munca trebuind reinnoit cel putin odata)
. vechime in campul muncii de minim 1 an iar la angajator minim 3 luni
. adeverinta de salariu
. extras de cont / fluturas de salariu in original
. dovada platirii impozitelor si taxelor sociale
. fisa fiscala
postat din   alexandra
Notare: Notari totale: 0
postat pe   06.02.2013
Lucrez in Italia din 2007 cu contract pe perioada determinata. As dori sa stiu daca pot sa iau un credit ipotecar pentru cumpararea unei locuinte in valoare de 20.000 EUR. Am buletin italian; de ce acte am nevoie?
postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   06.02.2013
Urmatoarele documente sunt necesare pentru contractarea unui credit cu venituri din strainatate (traduse, legalizate si apostilate):
. contract de munca  
. carte de identitate
. certificat de casatorie ( daca este cazul )
. permis de sedere emis de autoritatile competente din tara respectiva ( daca permisul este temporar, ambele tipuri de credite pot fi contractate, in caz contrar doar creditul imobiliar putand fi accesat )
. permis de munca emis de autoritatile competente din tara respectiva (acesta trebuie sa fie pe o perioada nedeterminata de minim 6-12 luni, caz contrar, contractul de munca trebuind reinnoit cel putin odata)
. vechime in campul muncii de minim 1 an iar la angajator minim 3 luni
. adeverinta de salariu
. extras de cont / fluturas de salariu in original
. dovada platirii impozitelor si taxelor sociale
. fisa fiscala
postat din   Ispas laurentiu
Notare: Notari totale: 0
postat pe   30.03.2015
Lucrez in Germania de 3 ani la aceasi firma cu contract indeterminat salariul de 1400 euro neto si as vrea sa stiu daca pot sa iau un credit de 40.000 euro pt inceperea unei case si a unei afaceri daca se poate?

postat din   FinZoom/Andreea Pietrosanu
Notare: Notari totale: 0