PRIMA PAGINĂ Finzoom.ro Lanseaza Calculatorul pentru Depozite Resurse WEB Parteneri Despre Noi Publicitate
Navigare
Intreaba Expertul

Cauta in Stiri si Sfaturi

Credite pentru Marinari

Adauga comentariu
Notare: Notari totale: 0 Numar total afisari: 6783
postat pe 04.04.2008

Sunt marinar, lucrez cu o companie din America de 3 ani si doresc sa iau un credit pentru nevoi personale. M-am interesat la mai multe banici, dar am avut neintelegeri din partea personalului. Puteti sa-mi recomandati niste banci care colaboreaza cu marinarii si cum trebuie sa procedez?

Comentarii si Raspunsuri
postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   19.06.2008
Fiecare banca are propria politica de creditare, ,insa, in functie de situatie, analiza dosarului este personalizata. Majoritatea bancilor iau in considerare orice venit ce poate fi demonstrat cu acte si are caracter de permanenta.

Navigatorii care au incheiate contracte individuale de munca pentru perioada nedeterminata sau determinata (in acest caz perioada creditului nu poate fi mai mare decat perioada contractului) pot aplica pentru credite la Piraeus Bank, Alpha Bank, Bancpost, BCR, BRD. Vor fi luate in considerare atat contractele incheiate in Romania, cat si cele incheiate in strainatate. Pentru demonstrarea veniturilor actele necesare sunt: carnet de marinar, brevet, adeverinta cu specificarea veniturilor pe ultimele 3 luni, ultimul contract de imbarcare in care sa fie specificat venitul net si contractele de imbarcare inregistrate pe ultimii 3 ani.
 
FinZoom va poate ajuta sa obtineti creditul dorit, fara a mai fi nevoit sa va deplasati pana la sediul bancii, prin intermediul aplicatiei online,pentru produsele bancilor partenere (Piraeus Bank, Alpha Bank, Bancpost, BCR). Pentru a aplica online utilizati butonul Aplica, care se afla in dreapta fiecarui produs. Dupa completarea tuturor campurilor, puteti trimite aplicatia care va ajunge la consultantii bancii alese, iar unul dintre acestia va va contacta in maxim 24 de ore pentru a va calcula un prescoring si a va raspunde la toate intrebarile.

Va informam, ca aceasta aplicatie nu va obliga in nici un fel pe mai departe, doar reprezinta o modalitate eficienta de a intra in contact cu reprezentantii bancilor partenere din zona dumneavoastra. De asemenea, puteti aplica pentru produse de la mai multe banci, pentru cazul in care, discutiile directe pe care le veti purta cu reprezentantii unei institutii nu vor duce la solutionarea problemei dumneavoastra. Astfel, veti fi contactat de mai multe banci, si veti putea alege varianta cea mai avantajoasa pentru dumneavoastra.
postat din   PANZARIU MIHAELA
Notare: Notari totale: 0
postat pe   03.12.2008
Pot obtine un credit de 5.000 EUR in conditiile in care mai am unul insumand aceeasi suma cu o rata lunara de 80 EUR, iar salariul meu este in medie de 1.000 EUR pe luna?
postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   03.12.2008
Accesand sectiunea “Calculatoare” din cadrul site-ului www.FinZoom.ro, puteti calcula suma maxima pe care o puteti obtine in functie de veniturile pe care le detineti.
 
Pentru a alege un credit cat mai avantajos , puteti accesa site-ul  www.FinZoom.ro, unde puteti compara intreaga oferta de produse si alege produsul care se potriveste cel mai bine nevoii dumneavoastra.
 
Alegeti sectiunea “Credit de Consum”, completati criteriile de cautare si va vor fi afisate cele mai avantajoase oferte, ordonate crescator in functie de dobanda anuala efectiva. In cazul in care sunteti interesat de contractarea unui credit ipotecar, accesati sectiunea “Credite de Locuinta”.
 
www.FinZoom.ro va poate ajuta in obtinerea creditului necesar prin intermediul aplicatiei online catre bancile partenere. In partea dreapta a fiecarui produs, se gaseste butonul Aplica, accesarea caruia va deschide formularul de aplicatie online.
 
In 24 de ore lucratoare de la trimiterea aplicatiei veti fi contactat de un reprezentant al bancii care va va raspunde la toate intrebarile si va fixa o intalnire la sucursala. Aceasta aplicatie nu va obliga in nici un fel pe mai departe, fiind insa cea mai eficienta modalitate de a intra in contact cu reprezentantii bancilor partenere din zona dumneavoastra.
postat din   elena
Notare: Notari totale: 0
postat pe   12.01.2009
Sunt marinar dar compania nu ne-a asigurat brevet si carnet de marinar. Am doar contractele pe ultimii doi ani si fluturasii de salarii. Dar tinant cont ca acum sunt acasa nu lucrez. Am scrisoare de reangajare, urmeaza sa ma duc la lucru in martie. Pot obtine un credit?
postat din   FinZoom / Cristina Ungureanu
Notare: Notari totale: 0
postat pe   26.01.2009

Puteti solicitia un credit ca personal navigant.

Conditii de eligibilitate:

                                                           Solicitantul trebuie sa aiba minim 2 contracte incheiate

                                                             Varsta min. 25, max 65 la incheierea creditului

Documente:

Documente generale:

Ultimele 2 contracte de imbarcare sau adeverinat privind contractele incheiate pana la momentul solicitarii creditului

Daca de la ultima imbarcare au trecut mai mult de 5 luni se va solicita scrisoare de rechemare

Documente care dovedesc venitul:

adeverinta de venit sau fluturasi

postat din   Dinu Adrian
Notare: Notari totale: 0
postat pe   08.09.2009
In prezent lucrez pe vase de croaziera ,am o vechime de 9 ani si un salariu de aproape 2000 de euro. As dori sa stiu daca la momentul actual pot contracta un credit imobiliar (ipotecar)

postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   08.09.2009
In momentul in care v-ati hotarat sa contractati un credit ipotecar pentru trebuie sa aveti in vedere urmatoarele aspecte:

 

1. Suma pe care o puteti obtine este direct influentata de:

 • Venitul net obtinut (acestuia i se aplica o ponderare in sensul ca numai un procent din acesta poate fi folosit);
 • Numarul persoanlor aflate in intretinere (pentru fiecare persoana aflata in intretinere si pentru solicitantul creditului se vor scadea cheltuielile de subzistenta aproximativ 250 lei/persoana);
 • Existenta altor obligatii financiare (rate credit, leasing, card de credit, card de debit cu overdraft etc.);
 • Valoarea evaluata a imobilului ( in general se acorda 85% din valoarea de evaluare a imobilului ce urmeaza a fi achizitionat).
 • Istoricul de creditare;
 • Varsta solicitantului si a codebitorilor ( perioada pe care se poate intinde un credit influenteaza direct suma ce poate fi obtinuta varsta maxima este de 75 ani).

2. Contractarea unui credit presupune cheltuieli aditionale:

 

 • Avans – 15% din valoarea evaluata imobilului;
 • Comision de analiza dosar (10 -20 EUR);
 • Comision de acordare ( 1%-2% din valoarea initiala a creditului, acest comision fie este inclus in credit in cazul in care veniturile va permit fie trebuie platit up-front);
 • Taxa de evaluare imobil (80EUR – 100 EUR);
 • Taxe notariale;
 • Rata asigurare imobil.

3. Descrierea produsului bancar pe care il alegeti:

 • Dobanda este fixa sau variabila – in cazul in care considerati ca o dobanda care variaza in functie de fluctuatiile pietei nu este convenabila pentru dumneavostra ar trebui sa luati in considerare un produs cu dobanda fixa pe toata durata derularii creditului.
 • Comsioanele aferente creditului: numarul si valoarea acestora.
 • Ofera perioada de gratie: ce tip este totala sau partiala (se platesc numai dobanda si comisioane).
 • Avansul solicitat.
postat din   Mihaela Burlacu
Notare: Notari totale: 0
postat pe   15.02.2010
Lucrez de aproape 7 ani cu o campanie americana, pe vasele de croaziera. Am fost si sunt interesata de un credit imobiliar , insa de cate ori am facut intrebarea in orasul meu natal, cei din banca nu au fost siguri de ce raspuns sa-mi dea. Credeti ca ar fi mai bine sa incerc in alt oras, poate in Bucuresti? De ce acte am nevoie si care ar fi cea mai buna banca de pe piata romaneasca?

postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   15.02.2010
Urmatoarele documente sunt necesare pentru contractarea unui credit cu venituri din strainatate (traduse, legalizate si apostilate):
• contract de munca  
• carte de identitate
• certificat de casatorie ( daca este cazul )
• permis de sedere emis de autoritatile competente din tara respectiva ( daca permisul este temporar, ambele tipuri de credite pot fi contractate, in caz contrar doar creditul imobiliar putand fi accesat )
• permis de munca emis de autoritatile competente din tara respectiva (acesta trebuie sa fie pe o perioada nedeterminata de minim 6-12 luni, caz contrar, contractul de munca trebuind reinnoit cel putin odata)
• vechime in campul muncii de minim 1 an iar la angajator minim 3 luni
• adeverinta de salariu
• extras de cont / fluturas de salariu in original
• dovada platirii impozitelor si taxelor sociale
• fisa fiscala
Alte conditii ce trebuiesc indeplinite tin de ipoteca (care trebuie sa fie instituita pentru o proprietate de pe teritoriul Romaniei), unele banci pot cere existenta unui co-debitor angajat in tara, avansul minim cerut de banca poate fi mai mare decat cel solicitat persoanelor angajate in tara asa cum cheltuielile de subzistenta pot fi diferite de cele aplicate angajatilor din tara. De asemenea veniturile minime solicitate de banci pentru a lua in calcul dosarul clientului angajat peste hotare pot fi mai mari decat cele necesare personelor angajate in tara si conteaza marimea companiei angajatoare si numarul de salariati ai acesteia.

Pentru a vedea ce banci mai accepta veniturile din strainatate accesati site-ul www.FinZoom.ro, sectiunea “Credite Imobiliare”. Completati criteriile de cautare cu suma si perioada dorita, iar la “Filtre Suplimentare” la campul “Vezi numai ofertele care iau in considerare veniturile din:” alegeti “Venituri din Strainatate”. In urma filtrarii va vo fi afisate cele mai avantajoase oferte, ordonate crescator in functie de dobanda anuala efectiva.
postat din   Olguta Petrin
Notare: Notari totale: 0
postat pe   20.04.2010
Lucrez pt.o companie americana pe vase de croaziera de 9 ani, cu un venit lunar de aproape $2500 pe luna .As dori un credit de nevoi personale si ce anume acte imi trebuiesc?
postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   20.04.2010
Puteti solicitia un credit ca personal navigant.

Conditii de eligibilitate:

 • Solicitantul trebuie sa aiba minim 2 contracte incheiate
 • Varsta min. 25, max 65 la incheierea creditului
Documente:

Documente generale:

 • Ultimele 2 contracte de imbarcare sau adeverinat privind contractele incheiate pana la momentul solicitarii creditului
 • Daca de la ultima imbarcare au trecut mai mult de 5 luni se va solicita scrisoare de rechemare

Documente care dovedesc venitul:

 • adeverinta de venit sau fluturasi.
Pentru a alege un credit cat mai avantajos , puteti accesa site-ul  www.FinZoom.ro, unde puteti compara intreaga oferta de produse si alege produsul care se potriveste cel mai bine nevoii dumneavoastra.
 
Alegeti sectiunea “Credit de Consum”, completati criteriile de cautare si va vor fi afisate cele mai avantajoase oferte, ordonate crescator in functie de dobanda anuala efectiva.
 
Accesand sectiunea “Calculatoare”, puteti calcula suma maxima pe care o puteti obtine in functie de veniturile pe care le detineti.
 
www.FinZoom.ro va poate ajuta in obtinerea creditului necesar prin intermediul aplicatiei online catre bancile partenere. In partea dreapta a fiecarui produs, se gaseste butonul Aplica, accesarea caruia va deschide formularul de aplicatie online.
 
In 24 de ore lucratoare de la trimiterea aplicatiei veti fi contactat de un reprezentant al bancii care va va raspunde la toate intrebarile si va fixa o intalnire la sucursala.  Aceasta aplicatie nu va obliga in nici un fel pe mai departe, fiind insa cea mai eficienta modalitate de a intra in contact cu reprezentantii bancilor partenere din zona dumneavoastra.


postat din   cucu laurentiu
Notare: Notari totale: 0
postat pe   14.06.2010
Sunt navigator ,am varsta de 54 de ani si doresc un credit de nevoi personale.Am salariul de 7750 usd. La ce banca pot apela.

postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   14.06.2010
Pentru a vedea ce banci mai accepta veniturile obtinute de navigatori, accesati site-ul www.FinZoom.ro, sectiunea “Credite Consum”. Completati criteriile de cautare cu suma si perioada dorita, iar la “Filtre Suplimentare” la campul “Vezi numai ofertele care iau in considerare veniturile din:” alegeti “Venituri Navigatori”. In urma filtrarii va vo fi afisate cele mai avantajoase oferte, ordonate crescator in functie de dobanda anuala efectiva.
postat din   Florin Spataru
Notare: Notari totale: 0
postat pe   15.06.2010
Am toate documentele necesare, care sunt bancile care ofera posibilitate navigatorilor de a obtine credit?

postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   15.06.2010
Pentru a vedea ce banci mai accepta veniturile obtinute de navigatori, accesati site-ul www.FinZoom.ro, sectiunea “Credite Consum”. Completati criteriile de cautare cu suma si perioada dorita, iar la “Filtre Suplimentare” la campul “Vezi numai ofertele care iau in considerare veniturile din:” alegeti “Venituri Navigatori”. In urma filtrarii va vo fi afisate cele mai avantajoase oferte, ordonate crescator in functie de dobanda anuala efectiva.
postat din   ASANACHE EUGEN
Notare: Notari totale: 0
postat pe   07.02.2011
Am rate la Piraeus Bank. Sunt navigator, 1.300 EUR salariu. La creditul in RON mai am de plata 60 de milioane, doresc sa refinantez acest credit pe 5 ani si sa mai raman in mana cu 100 milioane.

postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   07.02.2011
www.FinZoom.ro va ofera posibilitatea de a compara si aplica pentru un credit de refinantare cat mai avantajos. Accesati sectiunea “Credite Imobiliare”, completati criteriile de cautare, iar la campul “Destinatia”, alegeti “Refinantare”. In urma filtrarii, va vor fi afisate cele mai avantajoase credite, ordonate crerscator in functie de dobanda anuala efectiva.

In partea dreapta a fiecarui produs, se gaseste butonul Aplica, accesarea caruia va deschide formularul de aplicatie online.

Aici, dupa completarea tuturor campurilor, puteti trimite aplicatia care va ajunge la consultantii bancii alese.

In 24 de ore lucratoare de la trimiterea aplicatiei veti fi contactata de un reprezentant al institutiei care va va raspunde la toate intrebarile, va face un prescorring si dupa caz, va fixa o intalnire la sucursala
postat din   stan constantin
Notare: Notari totale: 0
postat pe   10.10.2011
Sunt angajat cu contract de munca nedeterminat in Norvegia la o companie din aceasta tara.Se platesc toate taxele si impozitul pe salariu tot la statul norvegian eu fiind luat in baza de data cu un id personal. Pot obtine un credit pentru o casă in Romania? Ce conditii trebuie sa indeplinesc si dacă se poate cu contractu de muncă de aici?

postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   10.10.2011
Urmatoarele documente sunt necesare pentru contractarea unui credit cu venituri din strainatate (traduse, legalizate si apostilate):

• contract de munca  
• carte de identitate 
• certificat de casatorie ( daca este cazul ) 
• permis de sedere emis de autoritatile competente din tara respectiva ( daca permisul este temporar, ambele tipuri de credite pot fi contractate, in caz contrar doar creditul imobiliar putand fi accesat ) 
• permis de munca emis de autoritatile competente din tara respectiva (acesta trebuie sa fie pe o perioada nedeterminata de minim 6-12 luni, caz contrar, contractul de munca trebuind reinnoit cel putin odata) 
• vechime in campul muncii de minim 1 an iar la angajator minim 3 luni 
• adeverinta de salariu 
• extras de cont / fluturas de salariu in original 
• dovada platirii impozitelor si taxelor sociale 
• fisa fiscala.

Sunteti invitatul nostru sa adaugati intrebarile si comentariile dvs iar expertii FinZoom va vor raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Scurt ghid de utilizare:
 • verificati daca raspunsul la intrebarile dvs nu se regaseste deja pe www.FinZoom.ro;
 • folositi formularul de mai jos pentru a adauga intrebarile, comentariile dvs sau noi teme de informare;
 • moderatorul FinZoom va evalua daca intrebarile/ comentariile dvs sunt de interes general, caz in care acestea vor fi postate pe www.FinZoom.ro impreuna cu raspunsurile solicitate;
 • daca aveti nevoie de calcule de eligibilitate (prescoring) va rugam sa aplicati online pentru oricare dintre partenerii FinZoom si reprezentantii bancii va vor contacta fara nici o obligatie.
Nume:   
Adresa de e-mail:   
Numarul de telefon:   
Judet:   
(adresa ta de e-mail si numarul de telefon sunt confidentiale si nu vor fi publicate pe site)
Adauga o Noua Intrebare aici:Platforma competitiva de e-commerce la FinZoom.

Proiect finantat prin Programul Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice" Axa prioritara III – “Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor pentru sectoarele privat si public”

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro . Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.

Abonare Newsletter Introduceti adresa de e-mail:
06/07/2015 EUR/RON : 4.4819 USD/RON : 4.0321 CHF/RON : 4.2825 HUF/RON : 0.01424
Prima Pagina Contact Publicitate Resurse WEB Parteneri Harta Site Confidentialitate FAQ Dictionar Financiar English 
FINZOOM © 2006 - 2014 - Toate Drepturile Rezervate  ::  Reteaua Finzoom Financial Guide Bulgaria TurkeyInvest in Bulgaria
www.fonduri-ue.ro Oferta Reduceri Regim Hotelier
Cora-Imobiliare.roImobiliare BucurestiAnuntulimobiliar.roProiectCasa.roimobConstruct.roModele caseApartamente noi