PRIMA PAGINĂ Finzoom.ro Lanseaza Calculatorul pentru Depozite Resurse WEB Parteneri Despre Noi Publicitate
Navigare
Intreaba Expertul

Cauta in Stiri si Sfaturi

Verificare Birou de Credit

Adauga comentariu
Notare: Notari totale: 13 Numar total afisari: 28152
postat pe 19.05.2008

As dori sa stiu daca sunt inscrisa la biroul de credite ca rau-platnic si referitor la ce credit.

Comentarii si Raspunsuri
postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   03.06.2008
Raportarile facute la Biroul de Credit cu privire la istoricul dumneavoastra de creditare le puteti afla numai dumneavoastra, sau institutile de credit care au acces la aceaste baze de date (insa exista anumite informatii pe care le puteti vedea numai dumneavoastra si institutia financiara care le-a trimis), deoarece este vorba de informatii cu caracter personal care sunt supuse unor reguli de confidentialitate.

Pentru informatii despre cum puteti verifica daca sunteti inregistrata in baza de date a Biroului de Credite sau in cea a Centralei Riscului Bancar ->  CLICK AICI, cu mentiunea ca: 
  1. la sfarsitul lunii februarie 2008 a intrat in aplicare Decizia nr.105/2007 a Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, care aduce unele modificari legate de functionarea BC -> CLICK AICI, dintre care cele mai importante sunt reducerea duratei de stocare a datelor referitoare la intarzierea la plata de la 5 la 4 ani, si introducerea obligativitatii instiintarii prealabile a cetateanului cu cel putin 15 zile inainte de data transmiterii datelor; 
  2. incepand cu a 2-a cerere inclusiv, serviciul solicitat va fi comisionat cu suma de 6 RON.
postat din   neacsu dorina-sanda
Notare: Notari totale: 1
postat pe   16.06.2008
As dori sa stiu daca sunt inscrisa in Biroul de Credit ca rau-platnic si referitor la ce credit.
postat din   FinZoom / Maria Muresan
Notare: Notari totale: 2
postat pe   16.06.2008

Pentru a afla daca sunteti inregistrata in baza de date a unei banci si daca aceasta v-a raportat la Biroul de Credit, in cazul in care ati inregistrat intarzieri de plata, trebuie sa adresati in scris catre Biroul de Credit o cerere datata si semnata, la care sa anexati o copie lizibila dupa actul de identitate (buletin sau carte de identitate) si, dupa caz, dovada platii serviciului solicitat. Puteti trimite aceasta cerere, insotita de actul de identitate si daca este cazul de documentul de plata la adresa postala (S.C. Biroul de Credit S.A., Adresa: Calea Victoriei, nr.15, cod 030 023, sector 3, Bucuresti, Romania, Tel:  04 021 315 1017; 04 021 311 0267). De asemenea o puteti completa si depune personal la cutia postala amplasata la sediul Biroului de Credit la aceeasi adresa de mai sus.

Prima solicitare adresata Biroului de Credit pe parcursul aceluiasi an calendaristic este gratuita. Incepand cu a 2-a cerere inclusiv, serviciul solicitat va fi comisionat cu suma de 6 RON, dovada platii urmand sa o trimiteti impreuna cu cererea. Plata se va face la orice unitate a Bancii Comerciale Romane S.A., folosind urmatoarele instructiuni: 

- suma: 6 RON

- beneficiar: S.C. Biroul de Credit S.A. (cod fiscal R 16140132)

- cont: RO93 RNCB 0090 0005 8898 0001

            - deschis la banca: BCR Lipscani.

In cazul in care doriti sa verificati daca sunteti la a doua cerere in decursul unui an, puteti solicita o confirmare telefonica de la numerele de telefon de mai sus. Informatiile solicitate cu privire la propria persoana, prezentate prin Situatia inscrierii la Biroul de Credit”, vor fi transmise catre dvs. prin Posta Romana (caz in care cheltuielile postale vor fi suportate de catre solicitant) sau prin e-mail, in termenul legal de la data inregistrarii cererii.

postat din   sabo ildiko
Notare: Notari totale: 1
postat pe   26.06.2008
Vreau un credit dar sunt pe lista rau platnicilor. De unde credeti ca pot lua totusi un credit?
postat din   FinZoom / Maria Muresan
Notare: Notari totale: 0
postat pe   26.06.2008

Daca sunteti inregistrat in Biroul de Credit, la 4 ani de la achitarea ultimei datorii, aceasta se va sterge in mod automat. Dupa aceasta perioada puteti incerca sa contractati creditul necesar.

Desi exista in prezent discutii cu privire la acordarea unor credite solicitantilor cu astfel de probleme, in conditii de dobanzi si comisioane crescute, pana in acest moment nu exista oferte pentru “rau platnici” bancile si institutiile financiare nebancare nedorind sa-si asume riscul de neplata. Primii pasi au fost facuti in sensul acceptarii existentei unor datorii achitate relativ mici si pe termene relativ reduse.

Majoritatea bancilor ofera credite solicitantilor cu incidente de plata minore, intarzieri de pana la 60 de zile in achitarea datoriilor de pana la 100 RON. Se acorda derogari si de la aceste reguli in functie de politica fiecarei banci in parte.

postat din   alina
Notare: Notari totale: 0
postat pe   27.06.2008
Daca am achitat cu intarziere plata unei facturi orange, dar inainte sa fiu data in judecata, existe riscul sa fiu in baza Biroului de Credit ca fiind rau platnic?
postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 1
postat pe   27.06.2008

In cazul in care ati intarziat la plata unei facturi de telefon nu aveti cum sa fiti inregistrata in baza de date a Biroului de Credit. Avand in vedere faptul ca atat la Biroul de Credit cat si in Centrala Riscurilor Bancare se raporteaza intarzieri cu plata ratelor (precum si istorice pozitive – credite in derulare sau derulate fara probleme) si nu astfel de intarzieri, este improbabil ca dumneavoastra sa va regasiti intr-una dintre aceste baze de date cu un istoric negativ daca nu ati avut niciodata astfel de intarzieri.

postat din   zlagnean romeo
Notare: Notari totale: 0
postat pe   28.08.2008
1. As vrea sa stiu de ce Biroul de Credit nu are obligatia de a anunta introducerea persoanelor fizice ce intarzie accidental sau iresponsabil plata ratelor, in listele sale, respectiv expirarea termenului de ,,pedeapsa,, astfel incat sa stim exact situatia personala? Daca are obligatia, de ce nu o face? 2. De ce au fost luate in calcul si contractele de credit facute inaintea infiintarii acestui Birou de Credit? 3. As vrea sa stiu daca Biroul de Credit analizeaza sau nu fiecare caz in parte de neplata sau nu conteaza si daca exista preocupari in aceste sens din partea biroului. Termenul de 4 ani este pentru toate cazurile? 4. De ce ni se solicita date personale inainte de verificarea la Biroul de Credite si de ce nu se procedeaza in ordine inversa?
postat din   FinZoom / Maria Muresan
Notare: Notari totale: 0
postat pe   28.08.2008
Nu Biroul de Credit are obligatia de a informa consumatorii asupra inregistrarilor, ci bancile, insa acest lucru este valabil doar din luna februarie, anul curent. Banca trebuie sa isi anunte clientul, in cazul in care acesta are intarzieri, cu 15 zile inainte de raportarea acestuia la BC. Biroul de Credit preia informatiile asa cum sunt transmise de catre banci, nu are dreptul sa le modifice.

Contractele de credit facute inaintea aparitiei Biroului de Credit care prezentau restante de plata erau raportate la Centrala Riscurilor Bancare. In prezent, la Centrala Riscurilor Bancare sunt raportate doar intarzierile consumatorilor care beneficiaza de un produs ce depaseste valoarea de 20.000 RON.

Biroul de Credit, in functie de anumite conditii, standarde si de intarzierile de plata, asociaza consumatorului un anumit grad de risc, de exemplu persoanelor care au avut intarzieri intre 16 si 30 de zile inclusiv le-a fost atribuit gradul de risc "B".

Termenul de 4 ani se aplica tuturor consumatorilor, indiferent de produsul pe care l-au contractat.
Datele personale sunt necesare doarece aceste informatii nu sunt facute publice. Nici bancile nu au acces in totalitate la ele in momentul in care verifica istoricul unui solicitant.
postat din   Alexandru
Notare: Notari totale: 0
postat pe   27.07.2009
As vrea sa stiu daca la contractarea unui credit banca poate cere informatii despre veniturile familiei (sora, mama) precum si locul de munca al acestora.

postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   27.07.2009
 In cazul in care doriti ca cineva din familia dumneavoastra sa fie codebitor la credit, ofiterul de credit va va solicita informatii despre ocupatia si venitul acestei persoane.
postat din   Neacsu constanta
Notare: Notari totale: 0
postat pe   14.10.2009
As dori sa stiu daca sunt in Biroul de credite si cand pot sa fac un imprumut bancar? Sau daca exista o alta sucursala care poate sa-mi ofere un credit desi sunt in Biroul de Credite.
postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   14.10.2009
 cerere Biroul de Credit.pdf
Acestea sunt informatii cu caracter personal pe care le puteti afla doar dumneavoastra. Pentru aceasta trebuie adresata in scris catre Biroul de Credit o cerere – al carei formular il gasiti atasat – datata si semnata, la care sa anexati o copie lizibila dupa actul de identitate (buletin sau carte de identitate) si, dupa caz, dovada platii serviciului solicitat. Puteti trimite aceasta cerere, insotita de actul de identitate si daca este cazul de documentul de plata (scanate daca se trimit prin e-mail), la adresa postala (S.C. Biroul de Credit S.A., Adresa: Calea Victoriei, nr.15, cod 030 023, sector 3, Bucuresti, Romania, Tel:  04 021 315 1017; 04 021 311 0267) sau la adresa de e-mail: situatie@birouldecredit.ro. De asemenea o puteti completa si depune personal la cutia postala amplasata la sediul Biroului de Credit la aceeasi adresa de mai sus.

Prima solicitare adresata Biroului de Credit pe parcursul aceluiasi an calendaristic este gratuita. Incepand cu a 2-a cerere inclusiv, serviciul solicitat va fi comisionat cu suma de 6 RON, dovada platii urmand sa o trimiteti impreuna cu cererea. Plata se va face la orice unitate a Bancii Comerciale Romane S.A., folosind urmatoarele instructiuni:
•    suma: 6 RON
•    beneficiar: S.C. Biroul de Credit S.A. (cod fiscal R 16140132)
•    cont: RO93 RNCB 0090 0005 8898 0001
•    deschis la banca: BCR Lipscani.

Daca aveti documentele care atesta faptul ca dumneavoastra v-ati achitat datoriile, puteti incerca sa obtineti un credit de la orice banca posibilitatea contractarii acestuia ramanand. Verificarile facute la Biroul de Credit si Centrala Riscurilor Bancare reprezinta numai o etapa a procesului de creditare care nu mai este una eliminatoriepostat din   MorenciuRazvan
Notare: Notari totale: 1
postat pe   20.10.2009
Daca sunt in baza de date ca rau platnic , pot face o preluare de credit ipotecar? Creditul este pe alt nume si este pe 20ani iar eu am 54 ani.

postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   20.10.2009
Varsta maxima pana la care poate fi acordat un credit cu ipoteca este de 65 sau 70 de ani, in functie de banca.

Nu exista conditii speciale de creditare in situatia in care sunteti inregistrat ca rau platnic. Dumneavoastra, in functie de situatia creditului si a restantelor, prezentanti un anumit grad de risc pe care bancile sunt dispuse sa si-l asume sau nu. In functie de gradul dumneavoastra de risc, banca va accepta sau va respinge preluarea creditului ipotecar.
postat din   mitoaica angela ana
Notare: Notari totale: 0
postat pe   13.02.2010
Doresc sa stiu cu ce figurez in Biroul de Credit si doresc imprumut.

postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   13.02.2010
cerere Biroul de Credit.pdf
Acestea sunt informatii cu caracter personal pe care le puteti afla doar dumneavoastra. Pentru aceasta trebuie adresata in scris catre Biroul de Credit o cerere – al carei formular il gasiti atasat – datata si semnata, la care sa anexati o copie lizibila dupa actul de identitate (buletin sau carte de identitate) si, dupa caz, dovada platii serviciului solicitat. Puteti trimite aceasta cerere, insotita de actul de identitate si daca este cazul de documentul de plata (scanate daca se trimit prin e-mail), la adresa postala (S.C. Biroul de Credit S.A., Adresa: Calea Victoriei, nr.15, cod 030 023, sector 3, Bucuresti, Romania, Tel:  04 021 315 1017; 04 021 311 0267) sau la adresa de e-mail: situatie@birouldecredit.ro. De asemenea o puteti completa si depune personal la cutia postala amplasata la sediul Biroului de Credit la aceeasi adresa de mai sus.

Prima solicitare adresata Biroului de Credit pe parcursul aceluiasi an calendaristic este gratuita. Incepand cu a 2-a cerere inclusiv, serviciul solicitat va fi comisionat cu suma de 6 RON, dovada platii urmand sa o trimiteti impreuna cu cererea. Plata se va face la orice unitate a Bancii Comerciale Romane S.A., folosind urmatoarele instructiuni:
•    suma: 6 RON
•    beneficiar: S.C. Biroul de Credit S.A. (cod fiscal R 16140132)
•    cont: RO93 RNCB 0090 0005 8898 0001
•    deschis la banca: BCR Lipscani.
postat din   BUCA LORENA
Notare: Notari totale: 1
postat pe   18.02.2010
As dori sa aflu daca pot obtine un card de credit daca am un leasing si un credit de nevoi personale care depasesc mult venitul meu dar la care nu am avut niciodata intarzieri.
postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   18.02.2010
Acordarea unui nou card de credit depinde de gradul de indatorare pe care il permite venitul dumneavoastra. Gradul de indatorare, reprezinta procentul din veniturile lunare pe care institutia financiara considera ca il poate aloca platii unei rate pentru  credit. Calculul acestuia se face in felul urmator: din veniturile nete se scad cheltuielile de subzistenta (aproximativ 250 RON  de persoana), se aplica acest procent iar apoi, dupa caz, se scad celelalte rate aferente unor alte credite/carduri de credit. Rezultatul il reprezinta rata lunara maxima pe care o puteti sustine.
postat din   vasilescu maria
Notare: Notari totale: 0
postat pe   27.02.2010
As dori sa stiu cat mai am de plata la creditul Cetelem si daca am restante. As mai dori un imprumut de 5.000 RON , se poate?

postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 1
postat pe   27.02.2010
Informatii despre soldul creditului vi le poate oferi doar Cetelem.

Acordarea unui nou credit depinde de gradul de indatorare pe care il permite venitul dumneavoastra. Gradul de indatorare, reprezinta procentul din veniturile lunare pe care institutia financiara considera ca il poate aloca platii unei rate pentru  credit. Calculul acestuia se face in felul urmator: din veniturile nete se scad cheltuielile de subzistenta (aproximativ 250 RON  de persoana), se aplica acest procent iar apoi, dupa caz, se scad celelalte rate aferente unor alte credite/carduri de credit. Rezultatul il reprezinta rata lunara maxima pe care o puteti sustine.
postat din   andrei gheorghita
Notare: Notari totale: 1
postat pe   08.03.2010
Doresc sa stiu daca sunt inscris in Biroul de Credit si pana in ce data? Din cauza ca am avut un card mi s-au furat banii de pe el si eu nu am stiut.

postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   08.03.2010
cerere Biroul de Credit.pdf
Acestea sunt informatii cu caracter personal pe care le puteti afla doar dumneavoastra. Pentru aceasta trebuie adresata in scris catre Biroul de Credit o cerere – al carei formular il gasiti atasat – datata si semnata, la care sa anexati o copie lizibila dupa actul de identitate (buletin sau carte de identitate) si, dupa caz, dovada platii serviciului solicitat. Puteti trimite aceasta cerere, insotita de actul de identitate si daca este cazul de documentul de plata (scanate daca se trimit prin e-mail), la adresa postala (S.C. Biroul de Credit S.A., Adresa: Calea Victoriei, nr.15, cod 030 023, sector 3, Bucuresti, Romania, Tel:  04 021 315 1017; 04 021 311 0267) sau la adresa de e-mail: situatie@birouldecredit.ro. De asemenea o puteti completa si depune personal la cutia postala amplasata la sediul Biroului de Credit la aceeasi adresa de mai sus.

Prima solicitare adresata Biroului de Credit pe parcursul aceluiasi an calendaristic este gratuita. Incepand cu a 2-a cerere inclusiv, serviciul solicitat va fi comisionat cu suma de 6 RON, dovada platii urmand sa o trimiteti impreuna cu cererea. Plata se va face la orice unitate a Bancii Comerciale Romane S.A., folosind urmatoarele instructiuni:
•    suma: 6 RON
•    beneficiar: S.C. Biroul de Credit S.A. (cod fiscal R 16140132)
•    cont: RO93 RNCB 0090 0005 8898 0001
•    deschis la banca: BCR Lipscani.

postat din   nasaudean silvia maria
Notare: Notari totale: 0
postat pe   26.05.2010
As dori sa vad daca sunt inregistrata la Biroul de Credit ca rau platnic si pe cat timp?

postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   26.05.2010
cerere Biroul de Credit.pdf
Acestea sunt informatii cu caracter personal pe care le puteti afla doar dumneavoastra. Pentru aceasta trebuie adresata in scris catre Biroul de Credit o cerere – al carei formular il gasiti atasat – datata si semnata, la care sa anexati o copie lizibila dupa actul de identitate (buletin sau carte de identitate) si, dupa caz, dovada platii serviciului solicitat. Puteti trimite aceasta cerere, insotita de actul de identitate si daca este cazul de documentul de plata (scanate daca se trimit prin e-mail), la adresa postala (S.C. Biroul de Credit S.A., Adresa: Calea Victoriei, nr.15, cod 030 023, sector 3, Bucuresti, Romania, Tel:  04 021 315 1017; 04 021 311 0267) sau la adresa de e-mail: situatie@birouldecredit.ro. De asemenea o puteti completa si depune personal la cutia postala amplasata la sediul Biroului de Credit la aceeasi adresa de mai sus.

Prima solicitare adresata Biroului de Credit pe parcursul aceluiasi an calendaristic este gratuita. Incepand cu a 2-a cerere inclusiv, serviciul solicitat va fi comisionat cu suma de 6 RON, dovada platii urmand sa o trimiteti impreuna cu cererea. Plata se va face la orice unitate a Bancii Comerciale Romane S.A., folosind urmatoarele instructiuni:
•    suma: 6 RON
•    beneficiar: S.C. Biroul de Credit S.A. (cod fiscal R 16140132)
•    cont: RO93 RNCB 0090 0005 8898 0001
•    deschis la banca: BCR Lipscani.

postat din   ivan gina
Notare: Notari totale: 1
postat pe   17.08.2010
Doresc sa aflu cu ce credite sunt inregistrata.

postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   17.08.2010
cerere Biroul de Credit.pdf
Acestea sunt informatii cu caracter personal pe care le puteti afla doar dumneavoastra. Pentru aceasta trebuie adresata in scris catre Biroul de Credit o cerere – al carei formular il gasiti atasat – datata si semnata, la care sa anexati o copie lizibila dupa actul de identitate (buletin sau carte de identitate) si, dupa caz, dovada platii serviciului solicitat. Puteti trimite aceasta cerere, insotita de actul de identitate si daca este cazul de documentul de plata (scanate daca se trimit prin e-mail), la adresa postala (S.C. Biroul de Credit S.A., Adresa: Calea Victoriei, nr.15, cod 030 023, sector 3, Bucuresti, Romania, Tel:  04 021 315 1017; 04 021 311 0267) sau la adresa de e-mail: situatie@birouldecredit.ro. De asemenea o puteti completa si depune personal la cutia postala amplasata la sediul Biroului de Credit la aceeasi adresa de mai sus.

Prima solicitare adresata Biroului de Credit pe parcursul aceluiasi an calendaristic este gratuita. Incepand cu a 2-a cerere inclusiv, serviciul solicitat va fi comisionat cu suma de 6 RON, dovada platii urmand sa o trimiteti impreuna cu cererea. Plata se va face la orice unitate a Bancii Comerciale Romane S.A., folosind urmatoarele instructiuni:
•    suma: 6 RON
•    beneficiar: S.C. Biroul de Credit S.A. (cod fiscal R 16140132)
•    cont: RO93 RNCB 0090 0005 8898 0001
•    deschis la banca: BCR Lipscani.
postat din   tudorache
Notare: Notari totale: 0
postat pe   17.08.2010
Ce banci nu vad daca am si alte credite?

postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 1
postat pe   17.08.2010
Atunci cand solicitati un nou credit, fiecare insitutia financiara verifica istoricul dumneavoastra de creditare, si implicit existenta altor credite.
postat din   stefan
Notare: Notari totale: 0
postat pe   18.08.2010
As dori sa stiu daca sunt rau platnic ?

postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   18.08.2010
cerere Biroul de Credit.pdf
Acestea sunt informatii cu caracter personal pe care le puteti afla doar dumneavoastra. Pentru aceasta trebuie adresata in scris catre Biroul de Credit o cerere – al carei formular il gasiti atasat – datata si semnata, la care sa anexati o copie lizibila dupa actul de identitate (buletin sau carte de identitate) si, dupa caz, dovada platii serviciului solicitat. Puteti trimite aceasta cerere, insotita de actul de identitate si daca este cazul de documentul de plata (scanate daca se trimit prin e-mail), la adresa postala (S.C. Biroul de Credit S.A., Adresa: Calea Victoriei, nr.15, cod 030 023, sector 3, Bucuresti, Romania, Tel:  04 021 315 1017; 04 021 311 0267) sau la adresa de e-mail: situatie@birouldecredit.ro. De asemenea o puteti completa si depune personal la cutia postala amplasata la sediul Biroului de Credit la aceeasi adresa de mai sus.

Prima solicitare adresata Biroului de Credit pe parcursul aceluiasi an calendaristic este gratuita. Incepand cu a 2-a cerere inclusiv, serviciul solicitat va fi comisionat cu suma de 6 RON, dovada platii urmand sa o trimiteti impreuna cu cererea. Plata se va face la orice unitate a Bancii Comerciale Romane S.A., folosind urmatoarele instructiuni:
•    suma: 6 RON
•    beneficiar: S.C. Biroul de Credit S.A. (cod fiscal R 16140132)
•    cont: RO93 RNCB 0090 0005 8898 0001
•    deschis la banca: BCR Lipscani.

postat din   Serdenciuc Manuela
Notare: Notari totale: 0
postat pe   23.09.2010
Eu si sotul meu suntem salariati in sistemul sanitar de stat si avem niste imprumuturi mai vechi in valoare cam de 60.000 RON, dar suntem pe lista de rau platnici si cu poprire pe aproape 80% din salarii .Am dori sa stim daca exista vreo posibilitate de a refinanta toate imprumuturile la un loc, deoarece se opreste foarte multa dobanda la ele si daca platesti toti banii odata mai scapi de comisioane.Mentionez ca nu avem nimic ce sa punem garantie,stam la parinti pensionari.Eu sunt asistenta medicala,iar sotul meu ingrilitor la un spital din Iasi.Va rugam poate ne puteti indruma in vreun fel ca sintem disperati.Avem si un copil de 4 ani la gradinita.

postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   23.09.2010
www.FinZoom.ro va ofera posibilitatea de a compara si aplica pentru un credit de refinantare cat mai avantajos. Accesati sectiunea “Credite Consum”, completati criteriile de cautare, iar la campul “Destinatia”, alegeti “Refinantare”. In urma filtrarii, va vor fi afisate cele mai avantajoase credite, ordonate crerscator in functie de dobanda anuala efectiva.

In partea dreapta a fiecarui produs, se gaseste butonul Aplica, accesarea caruia va deschide formularul de aplicatie online.

Aici, dupa completarea tuturor campurilor, puteti trimite aplicatia care va ajunge la consultantii bancii alese.

In 24 de ore lucratoare de la trimiterea aplicatiei veti fi contactata de un reprezentant al institutiei care va va raspunde la toate intrebarile, va face un prescorring si dupa caz, va fixa o intalnire la sucursala.
postat din   cezar
Notare: Notari totale: 0
postat pe   12.11.2010
As dori sa aflu daca pot face o restructurare a creditului,daca mai am un alt credit?

postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   12.11.2010
Pentru a afla mai multe informatii despre posibilitatile de restructurare a creditului dumneavoastra, sfatul nostru este sa luati legatura cu ofiterul de credit al institutiei care v-a acordat creditul.
postat din   ADRIAN
Notare: Notari totale: 0
postat pe   07.01.2011
Nu mai am posibilitatea de a achita ratele la banci,nu am nimic pe numele meu. Ce se poate intampla?

postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   07.01.2011
Pentru a afla mai multe informatii despre masurile care pot fi luate in caz de neplata, sfatul nostru este sa cititi cu atentie contractul de credit pe care l-ati semnat.
postat din   Silitra Florin
Notare: Notari totale: 0
postat pe   02.05.2011
As dori sa stiu daca sunt in Biroul de credite cu ce credit, din ce data si pana in ce data?

postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   02.05.2011
cerere Biroul de Credit.pdf
Acestea sunt informatii cu caracter personal pe care le puteti afla doar dumneavoastra. Pentru aceasta trebuie adresata in scris catre Biroul de Credit o cerere – al carei formular il gasiti atasat – datata si semnata, la care sa anexati o copie lizibila dupa actul de identitate (buletin sau carte de identitate) si, dupa caz, dovada platii serviciului solicitat. Puteti trimite aceasta cerere, insotita de actul de identitate si daca este cazul de documentul de plata (scanate daca se trimit prin e-mail), la adresa postala (S.C. Biroul de Credit S.A., Adresa: Strada Sfânta Vineri nr.29, sector 3, Bucuresti, România, Tel:  04 021 315 1017; 04 021 311 0267) sau la adresa de e-mail: situatie@birouldecredit.ro. De asemenea o puteti completa si depune personal la cutia postala amplasata la sediul Biroului de Credit la aceeasi adresa de mai sus.

Prima solicitare adresata Biroului de Credit pe parcursul aceluiasi an calendaristic este gratuita. Incepand cu a 2-a cerere inclusiv, serviciul solicitat va fi comisionat cu suma de 6 RON, dovada platii urmand sa o trimiteti impreuna cu cererea. Plata se va face la orice unitate a Bancii Comerciale Romane S.A., folosind urmatoarele instructiuni:
•    suma: 6 RON
•    beneficiar: S.C. Biroul de Credit S.A. (cod fiscal R 16140132)
•    cont: RO93 RNCB 0090 0005 8898 0001
•    deschis la banca: BCR Lipscani.

postat din   trasca mariana
Notare: Notari totale: 0
postat pe   24.06.2011
Doresc sa stiu daca sunt inregistrata ca rau platnic la Biroul de Credit?

postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   24.06.2011
cerere Biroul de Credit.pdf
Acestea sunt informatii cu caracter personal pe care le puteti afla doar dumneavoastra. Pentru aceasta trebuie adresata in scris catre Biroul de Credit o cerere – al carei formular il gasiti atasat – datata si semnata, la care sa anexati o copie lizibila dupa actul de identitate (buletin sau carte de identitate) si, dupa caz, dovada platii serviciului solicitat. Puteti trimite aceasta cerere, insotita de actul de identitate si daca este cazul de documentul de plata (scanate daca se trimit prin e-mail), la adresa postala (S.C. Biroul de Credit S.A., Adresa: Strada Sfânta Vineri nr.29, sector 3, Bucuresti, România, Tel:  04 021 315 1017; 04 021 311 0267) sau la adresa de e-mail: situatie@birouldecredit.ro. De asemenea o puteti completa si depune personal la cutia postala amplasata la sediul Biroului de Credit la aceeasi adresa de mai sus.

Prima solicitare adresata Biroului de Credit pe parcursul aceluiasi an calendaristic este gratuita. Incepand cu a 2-a cerere inclusiv, serviciul solicitat va fi comisionat cu suma de 6 RON, dovada platii urmand sa o trimiteti impreuna cu cererea. Plata se va face la orice unitate a Bancii Comerciale Romane S.A., folosind urmatoarele instructiuni:
•    suma: 6 RON
•    beneficiar: S.C. Biroul de Credit S.A. (cod fiscal R 16140132)
•    cont: RO93 RNCB 0090 0005 8898 0001
•    deschis la banca: BCR Lipscani.
postat din   Militaru Gabriel-Tudor
Notare: Notari totale: 0
postat pe   29.07.2011
Sunt in baza de date ca rau platnic? Daca da, cum pot iesi?

postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   29.07.2011
cerere Biroul de Credit.pdf
Acestea sunt informatii cu caracter personal pe care le puteti afla doar dumneavoastra. Pentru aceasta trebuie adresata in scris catre Biroul de Credit o cerere – al carei formular il gasiti atasat – datata si semnata, la care sa anexati o copie lizibila dupa actul de identitate (buletin sau carte de identitate) si, dupa caz, dovada platii serviciului solicitat. Puteti trimite aceasta cerere, insotita de actul de identitate si daca este cazul de documentul de plata (scanate daca se trimit prin e-mail), la adresa postala (S.C. Biroul de Credit S.A., Adresa: Strada Sfânta Vineri nr.29, sector 3, Bucuresti, România, Tel:  04 021 315 1017; 04 021 311 0267) sau la adresa de e-mail: situatie@birouldecredit.ro. De asemenea o puteti completa si depune personal la cutia postala amplasata la sediul Biroului de Credit la aceeasi adresa de mai sus.

Prima solicitare adresata Biroului de Credit pe parcursul aceluiasi an calendaristic este gratuita. Incepand cu a 2-a cerere inclusiv, serviciul solicitat va fi comisionat cu suma de 6 RON, dovada platii urmand sa o trimiteti impreuna cu cererea. Plata se va face la orice unitate a Bancii Comerciale Romane S.A., folosind urmatoarele instructiuni:
•    suma: 6 RON
•    beneficiar: S.C. Biroul de Credit S.A. (cod fiscal R 16140132)
•    cont: RO93 RNCB 0090 0005 8898 0001
•    deschis la banca: BCR Lipscani.

La 4 ani de la ultima actualizare a inregistrarii, aceasta se va sterge in mod automat din Biroul de Credit.
postat din   lata ioan alexandru
Notare: Notari totale: 0
postat pe   14.03.2012
Doresc sa aflu daca sunt inregistrat ca rau platnic unde,ce si cat?

postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   14.03.2012
cerere Biroul de Credit.pdf
Acestea sunt informatii cu caracter personal pe care le puteti afla doar dumneavoastra. Pentru aceasta trebuie adresata in scris catre Biroul de Credit o cerere – al carei formular il gasiti atasat – datata si semnata, la care sa anexati o copie lizibila dupa actul de identitate (buletin sau carte de identitate) si, dupa caz, dovada platii serviciului solicitat. Puteti trimite aceasta cerere, insotita de actul de identitate si daca este cazul de documentul de plata (scanate daca se trimit prin e-mail), la adresa postala (S.C. Biroul de Credit S.A., Adresa: Strada Sfânta Vineri nr.29, sector 3, Bucuresti, România, Tel:  04 021 315 1017; 04 021 311 0267) sau la adresa de e-mail: situatie@birouldecredit.ro. De asemenea o puteti completa si depune personal la cutia postala amplasata la sediul Biroului de Credit la aceeasi adresa de mai sus.

Prima solicitare adresata Biroului de Credit pe parcursul aceluiasi an calendaristic este gratuita. Incepand cu a 2-a cerere inclusiv, serviciul solicitat va fi comisionat cu suma de 6 RON, dovada platii urmand sa o trimiteti impreuna cu cererea. Plata se va face la orice unitate a Bancii Comerciale Romane S.A., folosind urmatoarele instructiuni:
•    suma: 6 RON
•    beneficiar: S.C. Biroul de Credit S.A. (cod fiscal R 16140132)
•    cont: RO93 RNCB 0090 0005 8898 0001
•    deschis la banca: BCR Lipscani.

La 4 ani de la ultima actualizare a inregistrarii, aceasta se va sterge in mod automat din Biroul de Credit.
postat din   petre florin
Notare: Notari totale: 0
postat pe   05.04.2012
As dori sa stiu daca mai sunt in Biroul de Credit si cand voi fi sters?
postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   05.04.2012
cerere Biroul de Credit.pdf
Acestea sunt informatii cu caracter personal pe care le puteti afla doar dumneavoastra. Pentru aceasta trebuie adresata in scris catre Biroul de Credit o cerere – al carei formular il gasiti atasat – datata si semnata, la care sa anexati o copie lizibila dupa actul de identitate (buletin sau carte de identitate) si, dupa caz, dovada platii serviciului solicitat. Puteti trimite aceasta cerere, insotita de actul de identitate si daca este cazul de documentul de plata (scanate daca se trimit prin e-mail), la adresa postala (S.C. Biroul de Credit S.A., Adresa: Strada Sfânta Vineri nr.29, sector 3, Bucuresti, România, Tel:  04 021 315 1017; 04 021 311 0267) sau la adresa de e-mail: situatie@birouldecredit.ro. De asemenea o puteti completa si depune personal la cutia postala amplasata la sediul Biroului de Credit la aceeasi adresa de mai sus.

Prima solicitare adresata Biroului de Credit pe parcursul aceluiasi an calendaristic este gratuita. Incepand cu a 2-a cerere inclusiv, serviciul solicitat va fi comisionat cu suma de 6 RON, dovada platii urmand sa o trimiteti impreuna cu cererea. Plata se va face la orice unitate a Bancii Comerciale Romane S.A., folosind urmatoarele instructiuni:
•    suma: 6 RON
•    beneficiar: S.C. Biroul de Credit S.A. (cod fiscal R 16140132)
•    cont: RO93 RNCB 0090 0005 8898 0001
•    deschis la banca: BCR Lipscani.

La 4 ani de la ultima actualizare a inregistrarii, aceasta se va sterge in mod automat din Biroul de Credit.
postat din   zita
Notare: Notari totale: 0
postat pe   08.05.2012
Daca sunt inregistrata in Biroul de Credit ca rau platnic mai pot sa obtin credit de la vreo banca sau de la banca la care am avut creditul anterior?

postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   08.05.2012
In general nu exista conditii speciale de creditare in situatia in care sunteti inregistrat ca rau platnic. Dumneavoastra, in functie de situatia creditului si a restantelor, prezentanti un anumit grad de risc pe care bancile sunt dispuse sa si-l asume sau nu. Bancile analizeaza fiecare dosar de credit si in functie de capacitate dumneavoastra de a rambursa creditul fara probleme, decid daca va pot acorda acel credit. Pentru intarzieri mari de plata, este mai dificil sa va fie acordat un credit, dumneavoastra prezentand un grad ridicat de risc.
postat din   bahnar sandu
Notare: Notari totale: 1
postat pe   17.07.2012
As dori sa stiu daca sunt inscris la Biroul de Credit si daca da la ce banca?

postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   17.07.2012
cerere Biroul de Credit.pdf
Acestea sunt informatii cu caracter personal pe care le puteti afla doar dumneavoastra. Pentru aceasta trebuie adresata in scris catre Biroul de Credit o cerere – al carei formular il gasiti atasat – datata si semnata, la care sa anexati o copie lizibila dupa actul de identitate (buletin sau carte de identitate) si, dupa caz, dovada platii serviciului solicitat. Puteti trimite aceasta cerere, insotita de actul de identitate si daca este cazul de documentul de plata (scanate daca se trimit prin e-mail), la adresa postala (S.C. Biroul de Credit S.A., Adresa: Strada Sfânta Vineri nr.29, sector 3, Bucuresti, România, Tel:  04 021 315 1017; 04 021 311 0267) sau la adresa de e-mail: situatie@birouldecredit.ro. De asemenea o puteti completa si depune personal la cutia postala amplasata la sediul Biroului de Credit la aceeasi adresa de mai sus.

Prima solicitare adresata Biroului de Credit pe parcursul aceluiasi an calendaristic este gratuita. Incepand cu a 2-a cerere inclusiv, serviciul solicitat va fi comisionat cu suma de 6 RON, dovada platii urmand sa o trimiteti impreuna cu cererea. Plata se va face la orice unitate a Bancii Comerciale Romane S.A., folosind urmatoarele instructiuni:
•    suma: 6 RON
•    beneficiar: S.C. Biroul de Credit S.A. (cod fiscal R 16140132)
•    cont: RO93 RNCB 0090 0005 8898 0001
•    deschis la banca: BCR Lipscani.
postat din   codorean marius-ioan
Notare: Notari totale: 0
postat pe   07.08.2012
As dori sa stiu daca sunt inscris la Biroul de Credit ca rau-platnic?

postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   07.08.2012
cerere Biroul de Credit.pdf
Acestea sunt informatii cu caracter personal pe care le puteti afla doar dumneavoastra. Pentru aceasta trebuie adresata in scris catre Biroul de Credit o cerere – al carei formular il gasiti atasat – datata si semnata, la care sa anexati o copie lizibila dupa actul de identitate (buletin sau carte de identitate) si, dupa caz, dovada platii serviciului solicitat. Puteti trimite aceasta cerere, insotita de actul de identitate si daca este cazul de documentul de plata (scanate daca se trimit prin e-mail), la adresa postala (S.C. Biroul de Credit S.A., Adresa: Strada Sfânta Vineri nr.29, sector 3, Bucuresti, România, Tel:  04 021 315 1017; 04 021 311 0267) sau la adresa de e-mail: situatie@birouldecredit.ro. De asemenea o puteti completa si depune personal la cutia postala amplasata la sediul Biroului de Credit la aceeasi adresa de mai sus.

Prima solicitare adresata Biroului de Credit pe parcursul aceluiasi an calendaristic este gratuita. Incepand cu a 2-a cerere inclusiv, serviciul solicitat va fi comisionat cu suma de 6 RON, dovada platii urmand sa o trimiteti impreuna cu cererea. Plata se va face la orice unitate a Bancii Comerciale Romane S.A., folosind urmatoarele instructiuni:
•    suma: 6 RON
•    beneficiar: S.C. Biroul de Credit S.A. (cod fiscal R 16140132)
•    cont: RO93 RNCB 0090 0005 8898 0001
•    deschis la banca: BCR Lipscani.
postat din   horgos floare
Notare: Notari totale: 0
postat pe   27.08.2012
Daca am am fost raportata corect la Biroul de Credit, in idea ca am fost restranta in luna aprilie, data scadentei 22 si am achitat in data de 28.05.2012,data care nu apare ca plata la Biroul de Credit ,apare data de 22.06.2012, data la care eu nu am facut plati. La fel in luna mai scadenta este in data de 22 si am achitat in data de 29.06.2012,daca este corect raportarea cu gradul 2 la biroul de credite sau gradul 1 in luna mai si tot gradul 1 in iunie

postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   27.08.2012
Pentru o restanta de 30 de zile gradul de risc este 1, iar pentru o intarziere de 60 de zile, gradul de risc este 2.
postat din   cbc
Notare: Notari totale: 0
postat pe   21.01.2013
Daca au trecut 4 ani si nu am platit nimic inca sunt restant?
postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   21.01.2013
La 4 ani de la ultima actualizare a inregistrarii, aceasta se va sterge in mod automat din Biroul de Credit.
postat din   radu elena
Notare: Notari totale: 0
postat pe   11.07.2013
Daca ai achitat suma integral mai apari in baza de date a Biroului de Credit?

postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 1
postat pe   11.07.2013
La 4 ani de la ultima actualizare a inregistrarii, aceasta se va sterge in mod automat din Biroul de Credit.
postat din   ariciu florina
Notare: Notari totale: 1
postat pe   29.10.2013
As dori sa stiu daca figurez in Biroul de Credit?

postat din   FinZoom / Alexandra Sare-Alba
Notare: Notari totale: 0
postat pe   29.10.2013
cerere Biroul de Credit.pdf
Acestea sunt informatii cu caracter personal pe care le puteti afla doar dumneavoastra. Pentru aceasta trebuie adresata in scris catre Biroul de Credit o cerere – al carei formular il gasiti atasat – datata si semnata, la care sa anexati o copie lizibila dupa actul de identitate (buletin sau carte de identitate) si, dupa caz, dovada platii serviciului solicitat. Puteti trimite aceasta cerere, insotita de actul de identitate si daca este cazul de documentul de plata (scanate daca se trimit prin e-mail), la adresa postala (S.C. Biroul de Credit S.A., Adresa: Calea Victoriei, nr.15, cod 030 023, sector 3, Bucuresti, Romania, Tel:  04 021 315 1017; 04 021 311 0267) sau la adresa de e-mail: situatie@birouldecredit.ro. De asemenea o puteti completa si depune personal la cutia postala amplasata la sediul Biroului de Credit la aceeasi adresa de mai sus.

Prima solicitare adresata Biroului de Credit pe parcursul aceluiasi an calendaristic este gratuita. Incepand cu a 2-a cerere inclusiv, serviciul solicitat va fi comisionat cu suma de 6 RON, dovada platii urmand sa o trimiteti impreuna cu cererea. Plata se va face la orice unitate a Bancii Comerciale Romane S.A., folosind urmatoarele instructiuni:
•    suma: 6 RON
•    beneficiar: S.C. Biroul de Credit S.A. (cod fiscal R 16140132)
•    cont: RO93 RNCB 0090 0005 8898 0001
•    deschis la banca: BCR Lipscani.
postat din   simbeteanu tania
Notare: Notari totale: 0
postat pe   20.04.2015
Doresc sa stiu daca figurez in Biroul de Credit ca rau platnic?si pana cand? Mentionez ca am avut un imprumut pana in 2018 dar e achitat de ceva ani.

postat din   FinZoom / Andreea Pietrosanu
Notare: Notari totale: 0
postat pe   20.04.2015
cerere Biroul de Credit.pdf
Acestea sunt informatii cu caracter personal pe care le puteti afla doar dumneavoastra. Pentru aceasta trebuie adresata in scris catre Biroul de Credit o cerere – al carei formular il gasiti atasat – datata si semnata, la care sa anexati o copie lizibila dupa actul de identitate (buletin sau carte de identitate) si, dupa caz, dovada platii serviciului solicitat. Puteti trimite aceasta cerere, insotita de actul de identitate si daca este cazul de documentul de plata (scanate daca se trimit prin e-mail), la adresa postala (S.C. Biroul de Credit S.A., Adresa: Calea Victoriei, nr.15, cod 030 023, sector 3, Bucuresti, Romania, Tel: 04 021 315 1017; 04 021 311 0267) sau la adresa de e-mail: situatie@birouldecredit.ro. De asemenea o puteti completa si depune personal la cutia postala amplasata la sediul Biroului de Credit la aceeasi adresa de mai sus.

Prima solicitare adresata Biroului de Credit pe parcursul aceluiasi an calendaristic este gratuita. Incepand cu a 2-a cerere inclusiv, serviciul solicitat va fi comisionat cu suma de 6 RON, dovada platii urmand sa o trimiteti impreuna cu cererea. Plata se va face la orice unitate a Bancii Comerciale Romane S.A., folosind urmatoarele instructiuni:
• suma: 6 RON
• beneficiar: S.C. Biroul de Credit S.A. (cod fiscal R 16140132)
• cont: RO93 RNCB 0090 0005 8898 0001
• deschis la banca: BCR Lipscani.
La 4 ani de la ultima actualizare a inregistrarii, aceasta se va sterge in mod automat din Biroul de Credit.

Sunteti invitatul nostru sa adaugati intrebarile si comentariile dvs iar expertii FinZoom va vor raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Scurt ghid de utilizare:
  • verificati daca raspunsul la intrebarile dvs nu se regaseste deja pe www.FinZoom.ro;
  • folositi formularul de mai jos pentru a adauga intrebarile, comentariile dvs sau noi teme de informare;
  • moderatorul FinZoom va evalua daca intrebarile/ comentariile dvs sunt de interes general, caz in care acestea vor fi postate pe www.FinZoom.ro impreuna cu raspunsurile solicitate;
  • daca aveti nevoie de calcule de eligibilitate (prescoring) va rugam sa aplicati online pentru oricare dintre partenerii FinZoom si reprezentantii bancii va vor contacta fara nici o obligatie.
Nume:   
Adresa de e-mail:   
Numarul de telefon:   
Judet:   
(adresa ta de e-mail si numarul de telefon sunt confidentiale si nu vor fi publicate pe site)
Adauga o Noua Intrebare aici:Platforma competitiva de e-commerce la FinZoom.

Proiect finantat prin Programul Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice" Axa prioritara III – “Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor pentru sectoarele privat si public”

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro . Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.

Abonare Newsletter Introduceti adresa de e-mail:
23/05/2015 EUR/RON : 4.4483 USD/RON : 3.9765 CHF/RON : 4.2731 HUF/RON : 0.01448
Prima Pagina Contact Publicitate Resurse WEB Parteneri Harta Site Confidentialitate FAQ Dictionar Financiar English 
FINZOOM © 2006 - 2014 - Toate Drepturile Rezervate  ::  Reteaua Finzoom Financial Guide Bulgaria TurkeyInvest in Bulgaria
www.fonduri-ue.ro Oferta Reduceri Regim Hotelier
Cora-Imobiliare.roImobiliare BucurestiAnuntulimobiliar.roProiectCasa.roimobConstruct.roModele caseApartamente noi