Volksbank Romania acorda, din luna iunie, de fara ipoteca doar in moneda nationala, a informat, miercuri, institutia de .

"Incepand cu luna iunie, Volksbank Romania ofera ca alternativa de finantare a nevoilor personale doar in moneda nationala. Astfel, Volksbank Romania sprijina politica Bancii Nationale a Romaniei de limitare a creditului de in valuta", se arata intr-un comunicat al bancii.

Volksbank dispune astfel de un fara garantii materiale care poate fi acordat pe o perioada de pana la cinci ani, valoarea maxima a creditarii fiind de 36.000 de lei.

Imprumutul poate fi acordat persoanelor fizice cu varsta cuprinsa intre 18 si 70 de ani, cu venituri nete lunare de peste 200 de euro, in echivalent lei, pe solicitant.


Dobanda este de 12% pe an, iar singurul comision perceput de banca este cel de risc de 0,59% pe luna, aplicat lunar la soldul creditului. Dobanda anuala efectiva este de 21% pe an.  Volksbank Romania Acorda din iunie Credite de Nevoi Personale fara Ipoteca doar in Lei.

Noul produs de creditare este disponibil in toate cele 156 de unitati proprii ale Volksbank si in cele 100 de unitati deschise in sistem franciza.

Volksbank Romania avea la sfarsitul anului trecut active de 3,5 miliarde euro, peste nivelul de trei miliarde euro estimat anterior si depasind dublul valorii din 2006, tinta pentru acest an fiind o valoare de 5,2 miliarde euro.
 

Sursa: www.mediafax.biz