NOU pe Finzoom.ro - Aplica pentru credite de la Raiffeisen Bank si HVB Tiriac

Finzoom.ro continua seria parteneriatelor pentru aplicatii , dand posibilitatea consumatorilor sa aplice gratuit pentru toate tipurile de credite apartinand bancilor Raiffeisen Bank si HVB Tiriac. Acestea, alaturi de Piraeus Bank, Unicredit si ABN-AMRO, sunt cele cinci banci care au facut primul pas catre o noua “era” a solutiilor de comunicare in timp real. Astfel, va repunem in drepturi asupra propriului timp care va fi disponibil acum pentru lucrurile cu adevarat importante.

Prin implementarea acestei solutii va oferim posibilitatea de a va informa complet asupra tuturor conditiilor de creditare, de a accesa si completa documentatia necesara obtinerii creditului pe care l-ati ales. Mai mult decat atat, creditul poate fi obtinut de acasa prin intermediul internetului, si comod.

La ora actuala, aceste canale alternative de acces la produsele si serviciile bancare si nebancare reprezinta un avantaj competitiv extrem de important pe piata din Romania.

Cum aplic ?

In tabelul care compara oferta completa de creditare disponibila pe piata bancara si nebancara din Romania, in dreptul fiecarui tip de credit apartinand acestor banci este afisat butonul APLICA, care, odata accesat, va deschide un scurt formular securizat de solicitare credit. Datele de contact pe care le introduceti in acest formular, impreuna cu tipul creditului si suma dorita, vor fi trimise automat catre banca.

Ce se intampla dupa ce am aplicat online:

Completarea aplicatiei nu presupune niciun fel de obligatie fata de banca respectiva.

Dupa completarea aplicatiei , veti fi contactat telefonic de catre un reprezentant al bancii pentru a va face un prescoring si a va da o preaprobare pentru creditul dorit. Tot acesta va va face o programare la cea mai apropiata sucursala a bancii alese de Dvs., unde se va depune dosarul.

Toate documentele necesare completarii unui dosar de credit se vor descarca in mod gratuit de pe FinZoom.ro

Particularitati:

In cazul HVB Tiriac si ABN-AMRO, un reprezentant al bancii va veni la adresa indicata de Dvs. sa ridice toate documentele necesare realizarii dosarului si obtinerii creditului.

Avantaje:

Pe scurt: FinZoom.ro va protejeaza nervii, timpul si banii.

Pe larg:

In primul rand, comparand toata oferta de credite de pe piata, FinZoom.ro va va ajuta sa luati intr-adevar cea mai buna decizie, in deplina cunostinta de cauza. Calculul dinamic care determina DAE (Dobanda Anuala Efectiva) pentru fiecare oferta va asigura protectia impotriva pierderilor ulterioare unei decizii neavantajoase. Timpul pe care l-ati fi petrecut mergand la toate bancile pentru a va face o idee asupra optiunilor pe care le aveti la dispozitie (intampinand nenumarate greutati in a obtine informatii complete, exacte si obiective) va putea fi redirectionat catre prioritatile Dvs. Mai mult decat atat, FinZoom.ro nu este afiliat niciunei banci. Astfel garanteaza obiectivitatea consultantei financiare acordate prin generarea automata de criterii comune de evaluare din sistemul de informatii colectate de la toate institutiile bancare si nebancare din Romania si actualizate zilnic de catre echipa FinZoom.ro. Toate aceste avantaje va sunt oferite gratuit si sunt disponibile 24h/24 – 7zile/7.

FinZoom Financial Network (www.finzoom.com) administreaza portaluri financiare de succes in Bulgaria (www.moitepari.bg si www.creditland.bg) si Turcia (www.finzoom.com.tr). In urmatoarele luni FinZoom.ro – Compara. Decide. Aplica va compara noi categorii de produse: carduri, depozite, fonduri de investitii, credite pentru IMM-uri, asigurari samd.