Bonus Card,  cardul de oferit de GarantiBank, a depasit in luna iunie 10.000 de clienti. Bonus Card este primul card de multi-brand cu cip din Romania, un instrument de plata inteligent care rasplateste consumatorii cu bonusuri de fiecare data cand fac cumparaturi si le ofera posibilitatea de a face cumparaturi in rate fara si fara comisioane.

"Suntem bucurosi ca Bonus Card, produsul care a revolutionat piata cardurilor de din Turcia, inregistreaza un ritm de crestere alert si in Romania. Am avut multe realizari in primele 6 luni de la lansare: am reusit sa depasim 10.000 de clienti, am primit premiul „Premiera Anului 2007” din partea No-Cash, am extins reteaua de magazine partenere Bonus Card la peste 1100. Toate aceste realizari sustin convingerea noastra ca Bonus Card este cel mai flexibil si usor de folosit program de loialitate din Romania”, a declarat Ilgaz Kaya, Director Carduri, GarantiBank.

Utilizatorii Bonus Card pot face cumparaturi in conditii de securitate ridicata, datorita cip-ului incorporat (tehnologia EMV), care face imposibila copierea cardului si creste viteza de procesare a platilor. In plus fata de cip, utilizatorii Bonus Card au optiunea de a fi notificati prin SMS sau e-mail in legatura cu tranzactiile efectuate in timp ce acestea asteapta autorizarea. In acest fel utilizatorul are certitudinea ca fiecare tranzactie se efectueaza cu acordul acestuia.


Bonus Card este un card de care ofera utilizatorilor un bonus de 0,5% din valoarea cheltuita in cele peste 25 de milioane de magazine din toata lumea. In reteaua de comercianti parteneri din Romania, utilizatorii pot achizitiona produse in rate fara si fara comisioane si pot castiga bonusuri cuprinse intre 1% si 2% pentru fiecare tranzactie efectuata cu Bonus Card. Cu bonusurile colectate in urma tranzactiilor, detinatorii cardului pot apoi sa cumpere gratuit in cadrul acestei retele.

Bonus Card este disponibil si in versiunile Gold si Platinum, care ofera servicii suplimentare precum asigurare pentru calatorii, asistenta non-stop pentru turisti sau acces in saloanele VIP din aeroport.

Clientii pot afla detalii mai multe despre cardul de Bonus Card accesand www.bonuscard.ro sau sunand la Alo Garanti: 0800 80 1234 (numar apelabil gratuit din reteaua Romtelecom) sau + 4 021 200 9494 (numar cu tarif normal, apelabil din orice retea de telefonie).


 

Sursa: GarantiBank