• 2 sau 3 rate pentru cumparaturile facute in orice supermarket sau in magazinele de imbracaminte, in afara retelei de parteneri Credit Europe Bank
Credit Europe Bank a lansat in aceasta luna campania "CardAvantaj, indiferent de ipostaza!" destinata utilizatorilor celui mai popular card de pentru cumparaturi in rate fara . Pana pe 15 noiembrie cei care detin CardAvantaj isi pot achita prin 2 sau 3 rate cumparaturile realizate in orice supermarket sau de la orice magazin de imbracaminte, din afara retelei de parteneri Credit Europe Bank.

"Am lansat noua campanie CardAvantaj pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor preocupati de inceperea anului scolar sau universitar si dornici sa-si schimbe sau sa-si innoiasca garderoba in aceasta toamna. Pana pe 15 noiembrie, posesorii de CardAvantaj isi pot achita astfel cumparaturile cu valoare cuprinsa intre 50 si 150 de lei in 2 rate iar cele de peste 150 lei in 3 rate, chiar si in afara retelei noastre de parteneri", a declarat Mert Kaftanoglu, Head of Portfolio Management la Credit Europe Bank.

Aceasta campanie se adauga demersurilor recente ale bancii de a oferi posesorilor de CardAvantaj beneficiile achizitiei in rate si in cadrul magazinelor din afara retelei. In continuare, Credit Europe Bank ofera pana la 24 rate pentru cumparaturile facute in cea mai extinsa retea locala de comercianti parteneri.

Sursa: Comnicat de Presa Credit Europe Bank