• SEQR este o solutie noua si inovatoare de plata cu telefonul mobil
  • Cu SEQR se pot efectua plati in doua noi locatii: Antipa Cafe & Terrace si in Ceainaria Tabiet
Seamless Romania, furnizorul solutiei inovatoare de plata cu telefonul mobil SEQR si Soft Tehnica, detinatoarea platformei software de gestiune HoReCa & Retail Freya, au semnat un parteneriat pentru piata din Romania. Software-ul Freya devine astfel prima solutie HoReCa ce integreaza in functionalitatile sale SEQR, o aplicatie pentru smartphone sigura si usor de utilizat, care inlocuieste numerarul si cardurile.

Prin intermediul SEQR, cumparatorii pot achita nota de plata in cafenele si restaurante si totodata pot plati in magazine si . In locatiile HoReCa, clientii trebuie doar sa scaneze cu telefonul mobil codul QR alaturat notei de plata si sa aprobe tranzactia cu codul PIN. Aplicatia este conectata la contul bancar al utilizatorului. GarantiBank este prima institutie financiara din Romania care face disponibila aplicatia SEQR clientilor sai. Toate chitantele si istoricul platilor sunt salvate in telefon.

"SEQR ofera atat comerciantilor, cat si cumparatorilor o solutie de plata moderna si suntem bucurosi sa o facem disponbila prin intermediul Freya. SEQR este cea mai simpla sigura, rapida si sigura metoda de plata de pe piata. Aplicatia este gratuita pentru cumparatori, iar comerciantii beneficiaza de costuri de tranzactie mai mici cu 50% decat cele ale companiilor de carduri, un ajutor necesar pentru dezvoltarea afacerii. Mai mult, hotelurile, restaurantele si cafenelele pot beneficia de SEQR fara ca implementarea solutiei sa necesite echipamente sau mecanisme costisitoare", a declarat Oana Nanulescu, Country Manager Seamless Romania.

Industria HoReCa beneficiaza, totodata, de un canal de comunicare cu clientii complet nou si inovator. Aplicatia SEQR ofera o sectiune dedicata promovarii prin intermediul careia comerciantii pot ajunge la clientii noi si existenti cu oferte personalizate. Utilizatorii SEQR pot vizualiza pe telefon promotii, programe de fidelizare sau orice alte campanii. Companiile pot astfel sa genereze vanzari si isi pot rasplati cumparatorii.

"Echipa Soft Tehnica a avut dintotdeauna o afinitate catre inovatie, din acest motiv integrarea solutiilor noastre HoReCa cu un sistem de plata ultramodern este o oportunitate excelenta. Ne bucuram sa fim in pas cu progresul tehnologic si credem ca tehnologia trebuie si poate sa ne simplifice vietile din multe puncte de vedere. Si ce poate fi mai simplu decat sa platesti instantaneu la restaurant folosind un obiect pe care il porti oricum mereu la tine? Motiv pentru care sunt sigur ca solutia de plata prin SEQR va fi foarte bine primita, atat de administratorii de localuri, cat si de clienti", a declarat Iulian Popescu, Director General Soft Tehnica, www.softtehnica.ro, dezvoltatorul Freya.

Sursa: Comunicat de Presa Seamless Romania