Bucuresti, 15 septembrie 2010 – GE Garanti Bank ofera clientilor sai o noua facilitate atasata cardului de debit GarantiBank24: posibilitatea de a acumula bonus la tranzactiile realizate la comercianti. Astfel, pentru toate cumparaturile achitate cu cardul de debit emis de GE Garanti Bank la orice comerciant din Romania sau din strainatate, posesorii acestuia vor primi automat un bonus din valoarea tranzactiilor efectuate.

Pana la sfarsitul anului cei care vor utiliza cardul de debit pentru cumparaturi vor primi un bonus special de 0,5% din valoarea cumparaturilor. Bonusul acumulat in urma cumparaturilor platite cu cardul de debit GarantiBank24 va putea fi cheltuit ulterior, pentru cumparaturi gratuite, in reteaua de peste 4,000 de magazine partenere Bonus Card din toata tara, lista completa putand fi vizualizata pe www.bonuscard.ro.

„Lansam astazi o noua facilitate pentru clientii nostri care utilizeaza cardul de debit GarantiBank24: acumularea de bonus, pana acum aceasta facilitate fiind specifica doar cardurilor de , precum si posibilitatea folosirii bonusului pentru cumparaturi gratuite la toate magazinele partenere Bonus Card. Continuam astfel sa fim o banca inovatoare, cu produse si servicii care se remarca prin beneficii multiple si facilitati unice. Prin aceasta initiativa dorim sa incurajam folosirea cardului de debit ca mijloc de plata direct, generand pentru posesorii de card un suplimentar, si anume bonusul. Acesta poate fi folosit pentru orice fel de cumparaturi la restaurante, in magazine de produse electronice si electrocasnice, mobila si decoratiuni interioare, articole de imbracaminte, accesorii, si multe altele, acoperind practic intreaga sfera de interes a clientilor nostri. In viitorul apropiat avem si alte planuri importante de dezvoltare a produsului GarantiBank24, pentru a asigura servicii complete menite sa raspunda celor mai exigente cerinte ale clientilor nostri.” a declarat Ilgaz Kaya, Director Carduri, GE Garanti Bank.

1 bonus valoreaza 1 RON, iar bonusul castigat este disponibil pe toata perioada de valabilitate a cardului. Detinatorul de card va putea afla pe loc, in magazinele partenere Bonus Card, cat bonus a acumulat, daca solicita vanzatorului sa ii comunice informatiile existente pe cardul sau de debit, ce pot fi citite prin intermediul POS-ului.

Cardul de debit GarantiBank24, emis sub sigla Maestro, a fost lansat pe piata bancara romaneasca in octombrie 2007 si numara in prezent peste 70.000 de utilizatori. Acest card este atasat contului curent si aduce posesorilor o serie de beneficii din punct de vedere al costurilor: zero taxa de emitere sau reinnoire, zero comision de administrare card, zero comision la cumparaturi in tara si in strainatate.

Sursa: Comunicat de Presa GE Garanti Bank