GarantiBank a majorat suma maxima care poate fi acordata la contractarea unui de fara garantii de la 15.000 EUR la 30.000 EUR (sau echivalent in RON/USD/CHF). Creditul pentru este acordat in RON, EUR, CHF sau USD, pe o perioada de pana la 10 ani.

Pentru a contracta un astfel de , clientii GarantiBank nu trebuie sa prezinte garantii sau giranti. Dobanda este de 8,94% la EUR (DAE 13,5% calculata pentru suma maxima de 30.000 EUR si perioada maxima de 10 ani) si de 12,72% la lei (DAE 17,89%).


"Creditul pentru este unul dintre cele mai atractive produse de creditare pentru persoane fizice. Acesta se adreseaza persoanelor dinamice care au nevoie sa obtina un rapid, fara a fi necesar sa prezinte la banca prea multa documentatie sau garantii. Acum oferim acestor clienti posibilitatea sa obtina si mai multi , pe care ii pot utiliza asa cum isi doresc ei: fie pentru a reamenaja locuinta, fie pentru a refinanta alte de sau pur si simplu pentru a pleca in vacanta sau la studii", a declarat Okan Yurtsever, Director Retail Banking, GarantiBank.