Banca Comerciala Carpatica S.A., membra a Grupului Patria Bank, continua practica de creditare a beneficiarilor subventiilor Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA), in baza adeverintelor eliberate de aceasta. Contribuind activ la sustinerea agriculturii, Carpatica ofera capitalul de lucru necesar pentru platile efectuate furnizorii de activitate curenta pana la data incasarii subventiilor APIA.

Beneficiarii eligibili ai acestui tip de finantare pot fi persoanele fizice si/sau persoanele juridice care isi desfasoara activitatea in domeniul agricol.

In baza colaborarii bancii cu APIA, agricultorii pot obtine, in avans, pana la 90% din valoarea subventiei cuvenite, apeland la creditul oferit de Carpatica in conditii foarte avantajoase. Astfel, documentatia pentru acest este minima, iar solicitarile clientilor si analiza dosarelor se finalizeaza cu maxima promptitudine.

"Un alt avantaj pe care banca noastra il pune la dispozitia fermierilor consta in faptul ca rambursarea imprumutului se poate realiza fie in transe, fie integral, la scadenta, in functie de modul de virare a subventiilor de catre APIA. In plus, beneficiarii trebuie sa stie ca, pentru rambursarea inainte de scadenta, nu se percepe de rambursare anticipata. De asemenea, acoperirea teritoriala a retelei noastre de unitati faciliteaza un acces mai rapid la finantare pentru toti cei interesati", mentioneaza Diana Kallos, Director General Adjunct in cadrul Bancii Comerciale Carpatica.

Pentru detalii privind serviciile si produsele bancii, va asteptam in unitatile Carpatica, de luni pana vineri, intre orele 09:00 – 17:00, sau la Serviciul Clienti – TelVerde 0800.807.807 (numar apelabil gratuit din orice retea nationala de telefonie fixa si mobila), serviciu disponibil de luni pana vineri, intre orele 09:00 – 19:00.

Sursa: Banca Comerciala Carpatica