ING lanseaza ING Point - un nou canal de distributie care aduce serviciile bancare mai aproape de clienti si faciliteaza accesul la produse, acestea fiind acordate pe loc.
  • ING Point aduce toate inovatiile bancii intr-un singur punct;
  • Dupa faza pilot, reteaua ING Point se va extinde la nivel national, in principalele mall-uri din tara;
  • Un pas inainte pentru servicii bancare mai simple, disponibile oriunde si oricand.

ING Point – acces usor si la servicii bancare

Dupa ce a introdus pe piata conceptul inovator Self’Bank, ING lanseaza un nou canal de distributie alternativ, complementar sucursalelor bancare clasice. Reteaua ING Point ofera acces instant si direct la produse bancare in principalele mall-uri din tara, aducand mai multa flexibilitate clientilor aflati in continua miscare.

Dupa proiectul pilot din 2015, desfasurat in mall-uri din Bucuresti si Iasi, reteaua ING Point se va extinde in 2016 la nivel national, in principalele mall-uri din Cluj, Timisoara, Ploiesti, Oradea si Constanta, alaturi de punctele deja existente in Iasi Palas si in Bucuresti la Mega Mall si AFI Cotroceni.

Inovatiile ING intr-un singur punct

Adaptate stilului de viata al clientilor, insulele ING Point aduna intr-un singur loc cele mai inovatoare produse si servicii bancare dezvoltate in ultimii ani de ING.

"Frumusetea ING Point consta in faptul ca, in doar cateva minute, oricine poate sa deschida un cont, sa obtina ING Home’Bank, un card sau un pentru si, daca foloseste ofertele din ING Bazar, chiar sa primeasca . Acesta este angajamentul nostru, sa simplificam experienta bancara si sa oferim servicii inovatoare, care aduc valoare", a declarat Daniel Llano, Head of Retail Banking.

Prin reteaua ING Point, clientii au acces pe loc la urmatoarele produse si servicii, fara a fi necesara o alta vizita la banca.
  • ING Card Complet - cu card de debit atasat emis pe loc, cu zero comisioane pentru clientii care isi incaseaza recurent veniturile prin ING Bank;
  • Home’Bank – internet banking gratuit;
  • Creditul pe loc – credit de oferit in doar cateva minute printr-un proces simplu si , fara a fi nevoie de adeverinta de salariu;
  • ING Bazar - platforma digitala de cumparaturi care ofera reduceri speciale la comercianti, posibilitatea de a inrola orice card de fidelitate emis in piata si, in curand, plati cu telefonul mobil;
  • Porteaza-ti banii – serviciu disponibil in ING Home’Bank cu ajutorul caruia oricine isi poate transfera salariul din alte banci in contul ING, instantaneu si fara niciun cost. Transferul se realizeaza simplu si , similar unei plati cu cardul pe internet.

Programul ING Point este similar cu cel al mall-ului in care functioneaza. In plus, pe langa reprezentantii ING care ofera consultanta si informatii privind produsele bancare, fiecare ING Point are atasat un ATM pentru retrageri.

Sursa: ING Bank