Libra Internet Bank a lansat o platforma de creditare inovatoare, usor si rapid de integrat de catre orice posesor de magazin si care ofera clientilor posibilitatea sa obtina un , in numai cateva ore.

Noua platforma de creditare a Libra Internet Bank ofera multiple avantaje atat pentru posesorii de magazine , cat si pentru clientii acestora.

Clientii magazinelor au posibilitatea de a-si achita cumparaturile printr-un care se obtine rapid, si direct din site. Formalitatile se realizeaza cu ajutorul chatbot-ului Libra Internet Bank, iar informatii suplimentare se pot obtine prin serviciul de video banking. Creditele pot avea o valoare de cel mult 20.000 de lei, pe maximum 60 de luni, fara avans. Oferta este disponibila atat pentru clientii bancii, cat si pentru clienti noi.

Pe langa cresterea vanzarilor, avantajele pentru posesorii de magazine sunt ca platforma de creditare Libra Internet Bank se integreaza simplu si rapid in majoritatea platformelor de e-commerce si ca primesc servicii dedicate de customer service de inalta performanta, pentru functionarea optima a platformei.

Ce spun reprezentantii SamsungPlaza.ro, unul dintre primii parteneri care au integrat platforma de creditare a Libra Internet Bank:

"Din dorinta de a oferi clientilor nostri solutii de plata diversificate, simple, rapide, dar mai ales sigure pentru magazine si platforma noastra , am optat fara ezitare pentru Libra Internet Bank. Am gasit un partener de incredere, inovator si apropiat ce a contribuit semnificativ la cresterea magazinului nostru" - Toader Bogdan, Marketing Manager Activ Invest SRL, distribuitor autorizat al produselor Samsung.

SamsungPlaza.ro este un magazin prezent pe piata din Romania de peste 6 ani. Comecializeaza exclusiv produse Samsung atat , prin intermediul site-ului www.samsungplaza.ro, dar si in magazinul din Bucuresti situat pe bulevardul Iuliu Maniu nr. 7 în incinta Samsung Customer Plaza.

Clientii vor gasi alaturi de gama completa de produse Samsung si o multitudine de servicii cum ar fi: montaj si instalare, transport gratuit, consultanta profesionala, deschidere colet la livrare, livrare pana seara tarziu.

Libra Internet Bank continua astfel ofensiva de inovare in bankingul , cu scopul de a oferi clientilor sai cele mai simple si eficiente modalitati de realizare a operatiunilor bancare.

Octavian Hera, Director Marketing&Digital, vorbeste despre ce a stat la baza acestei initiative: "Am observat un apetit crescut pentru diversificarea modelelor de conversie in comertul si am decis sa venim in sprijinul comerciantilor si cumparatorilor , prin solutiile noastre digitale. Aceasta platforma este un pas inainte pentru servicii bancare disponibile , in orice moment al zilei si acolo unde clientul are o nevoie concreta, nu neaparat in spatiul traditional bancar."

Sursa: Libra Internet Bank