• Doar 0,35% de procesare tranzactii POS/ e-commerce;
  • 3 luni de gratuitate a pachetului OTP POS, pentru clientii din segmentul "e-commerce";
  • Comision zero de instalare si gestiune a terminalului POS.
OTP Bank Romania a lansat o noua oferta promotionala pentru pachetul OTP POS, destinat clientilor persoane juridice si celor din categoria profesiilor liberale: doar 0,35% de procesare tranzactii POS/ e-commerce, pe o perioada de sase luni. Clientii care desfasoara activitati in domeniul comertului electronic, pot beneficia, in plus, de 3 luni de gratuitate a pachetului OTP POS.

Pachetul OTP POS de la OTP Bank Romania pune la dispozitia clientilor, numeroase avantaje, precum:
  • instalarea si administrarea gratuita a terminalului POS cu tehnologie "contactless";
  • abonament OTPdirekt (Internet Banking, SmartBank, contact center si alerte SMS) gratuit, pentru un utilizator;
  • comision zero pentru ordinele de plata intrabancare in lei realizate prin OTPdirekt;
  • 10 ordine de plata interbancare gratuite/ luna, in lei, realizate prin OTPdirekt.
OTP Bank Romania a redus cu 50% comisionul de procesare a tranzactiilor, in primele 6 luni de utilizare a terminalului OTP POS. Astfel, pentru rulaje lunare POS de minimum 10.000 de lei, comisionul este de 0,35% (fata de 0,7% standard), iar pentru rulaje POS mai mici de 10.000 RON, comisionul este de 0,45% (de la 0,9% standard).

Clientii care desfasoara activitati in domeniul comertului electronic beneficiaza, suplimentar, de gratuitate in primele 3 luni de utilizare a pachetului OTP POS. Utilizatorii seviciului e-commerce beneficiaza de asistenta tehnica specializata la configurarea website-urilor si procesarea tranzactiilor prin carduri pe internet, la standardele 3D Secure furnizate de Visa si MasterCard, pentru limitarea riscului de frauda prin card. Mai mult, decontarea tranzactiilor POS este realizata in termen de o zi lucratoare.

"Intr-un mediu din ce in ce mai activ, continuam sa facilitam accesul clientilor nostri persoane juridice la cele mai noi solutii de acceptare la plata a cardurilor bancare, oferindu-le infrastructura necesara si o varietate de servicii complementare, la standarde inalte de calitate si in conditii comerciale avantajoase. Ne-am propus sa acoperim cat mai bine necesarul de servicii bancare al companiilor, nu ca simplu furnizor, ci in calitate de partener de incredere al acestora.", a declarat Adrian Chichita, Director Carduri, OTP Bank Romania.

Sursa: OTP Bank