• 3 luni de abonament gratuit pentru toti clientii din domeniul agricol, care solicita orice pachet de produse si servicii bancare, pana la data de 31 decembrie 2016;
  • Consiliere gratuita din partea specialistilor OTP Bank, pe perioada desfasurarii targului;
  • Oferta speciala, ca urmare a parteneriatului incheiat cu Groupama Asigurari.
OTP Bank Romania anunta lansarea unei noi oferte promotionale, incepand cu prima zi a Targului Indagra 2016.

Incepand cu data de 2 noiembrie 2016, clientii care isi desfasoara activitatea in domeniul agricol, pot beneficia de o oferta dedicata la contractarea unui pachet de produse si servicii si pot afla cum sa obtina finantari unice, de pana la 140% din sumele cuvenite din SAPS, in baza adeverintelor din anul in curs, prin accesarea creditului pentru dubla prefinantare a subventiilor APIA. Prin acest produs unic pe piata bancara din Romania, OTP Bank vine in sprijinul clientilor sai prin prefinantarea pentru doi ani, in baza adeverintei emise de APIA, cu o documentatie simplificata.

Mai mult, in cadrul Targului Indagra 2016, specialistii OTP Bank Romania ofera consiliere gratuita, atat pentru accesarea fondurilor europene destinate domeniului agricol (inclusiv in baza subventiilor APIA), precum si pentru contractarea oricaror produse si servicii specifice acestui segment, avand in vedere gama diversificata special dezvoltata pentru sustinerea clientilor care activeaza in acest domeniu.

"Deoarece ne dorim consolidarea imaginii de banca activa in sustinerea clientilor care activeaza in agricultura si in domeniile conexe, ca prioritate strategica pentru OTP Bank, venim in sprijinul acestora cu solutii financiare complete. In cadrul targului Indagra 2016, personalul specializat din cadrul OTP Bank sta la dispozitia celor interesati cu informatii detaliate atat despre produsele de finantare dedicate dezvoltarii afacerilor din domeniul agricol, precum si despre solutiile noastre de fluidizare a activitatii operationale a fiecarui client.", a declarat Roxana Hidan, Director Directia IMM, OTP Bank Romania.

"Suntem lider pe linia asigurarilor agricole din Romania, datorita parteneriatelor pe termen lung pe care le dezvoltam cu fermierii, bazate pe incredere, onestitate si respect reciproc. Impreuna cu OTP Bank, venim in intampinarea nevoilor fermierilor cu o oferta completa de finantare si asigurare, ce aduce o serie de beneficii si facilitati, de la reduceri de prima si echipa dedicata, pana la prognoza si diagnoza agrometeo. Peste 2800 de fermieri beneficiaza deja de aceste avantaje, in cadrul programului Asigurarile dau roade, programul fiind deschis si partenerului nostru, OTP Bank. Impreuna, ne dorim ca fermierii sa se poata concentra pe cresterea afacerii lor, iar grijile legate de riscurile climatice sa ramana in seama noastra, principala noastra misiune fiind aceea de a asigura continuitatea activitatilor fermierilor in cazul producerii unui eveniment neprevazut", a declarat Calin Matei, Director General Adjunct Groupama Asigurari.

Sursa: OTP Bank