• 0.35% de procesare tranzactii POS/ e-commerce
  • 3 luni de gratuitate a pachetului POS, pentru clientii din segmentul "e-commerce"
  • Comision zero de instalare si gestiune a terminalului POS

OTP Bank Romania lanseaza o noua oferta speciala pentru pachetul POS, destinat clientilor persoane juridice: 50% reducere la comisionul de procesare, pe o perioada de sase luni si, suplimentar, 3 luni de gratuitate a pachetului POS, pentru clientii din segmentul "e-commerce".

Pachetul POS de la OTP Bank Romania pune la dispozitia clientilor persoane juridice si celor din categoria profesiilor liberale, numeroase avantaje, precum:
  • instalarea si administrarea gratuita a terminalului POS cu tehnologie "contactless";
  • administrarea conturilor curente, indiferent de numarul acestora sau valuta in care sunt deschise;
  • abonament OTPdirekt gratuit (internet banking, SmartBank, contact center si alerte SMS) pentru un utilizator;
  • comision zero pentru ordinele de plata intrabancare in lei realizate prin OTPdirekt;
  • 10 ordine de plata interbancare gratuite/ luna, in lei, realizate prin OTPdirekt.

OTP Bank Romania a redus cu 50% comisionul de procesare in primele 6 luni de utilizare a noului pachet POS. Astfel, pentru rulaje lunare POS de minimum 10.000 de lei, comisionul este de 0.35% (fata de 0.7% standard), iar pentru rulaje POS mai mici de 10.000 RON, comisionul este de 0.45% (de la 0.9% standard).

Clientii care desfasoara activitati in domeniul comertului electronic beneficiaza, suplimentar, de gratuitate in primele 3 luni de utilizare a pachetului POS. Utilizatorii seviciului e-commerce se bucura de asistenta tehnica specializata la configurarea website-urilor si procesarea tranzactiilor prin carduri pe internet, la standardele 3D Secure furnizate de Visa si MasterCard, pentru limitarea riscului de frauda prin card. Mai mult, decontarea tranzactiilor POS este realizata in termen de o zi lucratoare.

"Pe o piata tot mai dinamica, OTP Bank raspunde cerintelor operationale ale companiilor in ceea ce priveste acceptarea la plata a cardurilor bancare, oferindu-le infrastructura necesara, plus o varietate de servicii complementare, la standarde superioare de calitate si in conditii comerciale avantajoase. Intentia noastra este aceea de a acoperi necesarul de servicii bancare al companiilor, din pozitia de partener de incredere al acestora", a declarat Adrian Chichita, Director Carduri, OTP Bank Romania.

Sursa: Comunicat de presa OTP Bank