Patria Bank a lansat noul website www.patriabank.ro, platforma care ofera o experienta simplificata, acces la informatii si aplicatii care permit o utilizare prietenoasa de pe orice tip de dispozitiv (PC, tableta, smartphone). Noul website www.patriabank.ro este acum o platforma utila de interactiune si vanzare prin care clientii pot afla informatiile de care au nevoie si pot solicita on-line produsele dorite, totul extrem de simplu.

"Ne-am dorit sa ducem in on-line apropierea si deschiderea cu care facem business in off-line, oferind clientilor si potentialilor clienti un nou website simplu, structurat si in care se poate naviga si gasi informatii la fel de usor precum intr-o conversatie cu consultantii nostri. Am integrat widget-uri noi, dar si clasice, precum geolocatia, convertor de curs valutar, calculatoare de credit sau optiunea de search, intr-o platforma cu un design modern, intuitiv, ce permite acomodarea ofertei de produse si servicii si o experienta cat mai placuta pentru clienti.", a declarat Stefania Cristescu, Director Marketing si Comunicare Patria Bank.

Printre noile functionalitati pe care le propune noul website www.patriabank.ro se numara urmatoarele: informatii rapide de contact, harta cu identificarea locatiei in care se afla vizitatorul si afisarea celei mai apropiate sucursale, calculatoare de credit, formulare pentru solicitarea de produse on-line si oferirea de feedback etc.

"Practic, in noua platforma am incercat sa integram cele mai bune practici si principii de web-design si sa construim o experienta de navigare placuta pentru vizitatorii site-ului nostru, indiferent daca acestia sunt sau nu familiarizati cu tehnologia. Ne dorim ca aceasta platforma sa aduca un plus de valoare si sa devina un instrument cu adevarat util pentru cei ce vor sa afle mai multe despre Patria Bank si serviciile oferite." a declarat Cristina Sacuiu, Project Manager si Coordonator Marketing Patria Bank.

Sursa: Patria Bank