Incepand din 8 august, Patria Bank ofera clientilor persoane fizice dobanzi si mai avantajoase la toate depozitele in lei la termen, de pana la 3.25% pe an. In plus, pentru cei care aleg depozitul aniversar Patria Centenar, Patria Bank a pregatit premii de sarbatoare: 10 excursii la Alba Iulia pentru 2 persoane in perioada Centenarului Marii Uniri.

Pentru romanii care gasesc mereu o cale sa puna bani de-o parte, Patria Bank pune la dispozitie dobanzi atractive. Cele mai avantajoase sunt la produsele cu o maturitate mai mare, incepand de la 12 luni: depozitul Patria Centenar 12 luni – 2,75%, depozitul Patria Clasic 15 luni – 3% p.a. si depozitul Patria Clasic 24 luni – 3,25% p.a.

"Incurajam comportamentul responsabil de economisire in general si acum, in anul Centenarului, dorim sa rasplatim romanii chibzuiti care se gandesc la viitor si economisesc cu fiecare ocazie. Oferta Patria Bank este cu atat mai atractiva cu cat aduce o serie de premii si beneficii sporite: peste 900 de premii garantate in cadrul promotiei Depozitele norocoase se intorc! si excursiile la Alba Iulia, chiar de 1 decembrie 2018.", spune Tica Dumitru, Director, Directia Comerciala Retail.

Printre beneficiile depozitelor Patria se numara: zero comision de constituire sau depunere numerar, bonus de de 0,1% la constituirea prin Internet Banking pentru depozitele la termen, Patria Clasic in lei si zero comision de retragere numerar in ziua scadentei si ziua urmatoare (in conditii specifice) pentru retrageri de pana la 60.000 lei pe zi.

Toate produsele de economisire Patria Bank sunt garantate de Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare, in conditiile legii aplicabile.

Sursa: Patria Bank