In aceasta perioada, se pot face inscrieri pentru editia de iarna a programului Start Path Global 2016

Mastercard anunta deschiderea perioadei de inscrieri pentru editia de iarna a Start Path din acest an. In cadrul programului Start Path Global, Mastercard colaboreaza cu startup-uri pentru a le ajuta in extinderea afacerilor si a solutiilor dezvoltate, precum si in cresterea profitabilitatii.

Programul Start Path este parte a angajamentului Mastercard de a colabora cu startup-uri din toata lumea pentru a valorifica potentialul celor mai bune startup-uri, pentru a aduce un plus de valoare consumatorilor, partenerilor comerciali si industriei financiare. Start Path a fost lansat in 2014, ca o modalitate prin care Mastercard sa lucreze direct cu startup-uri din toata lumea pentru dezvoltarea unor solutii inovatoare, de la inteligenta artificiala si comert conversational, pana la tehnologii blockchain.

"Mastercard este unul dintre jucatorii globali care promoveaza constant inovatia si atat noi, cat si startup-urile inovatoare, ne ghidam dupa acelasi principiu - de a conecta consumatorii cu solutiile tehnologice ale viitorului. Creativitatea este din ce in ce mai prezenta in ecosistemul produselor si serviciilor financiare, si incurajam startup-urile din toata lumea, si mai ales din tara noastra, sa apeleze la sprijinul si expertiza Mastercard, pentru a-si asigura extinderea accelerata a solutiilor dezvoltate si o evolutie rapida a acestora, cu impact semnificativ la nivelul industriei si al pietei," a declarat Gabriel Ghita, Head of New Business CEE, Mastercard Europe.

Pe parcursul ultimilor doi ani, Start Path a colaborat cu peste 90 companii din 24 tari. In urma colaborarilor initiate in cadrul programului Start Path, Mastercard a investit sau deruleaza proiecte-pilot cu aproximativ 20% dintre companiile inscrise in program.

"In 2014, ne-am propus sa ne extindem orizontul in afara initiativelor companiei noastre si sa sustinem inovatia oriunde o identificam, inclusiv in randul companiilor nou-lansate," a declarat Stephane Wyper, global lead al Mastercard Start Path. "Prin Start Path, am adoptat o abordare personalizata pentru fiecare startup, astfel incat sa maximizam beneficiile aduse atat pentru startup cat si pentru intregul sistem. Credem ca nu exista o abordare standardizata atunci cand colaborezi cu startup-uri, motiv pentru care utilizam mecanisme diferite, precum proiecte-pilot interne sau API-uri Mastercard, precum si acces la reteaua noastra de clienti si parteneri."

Aplica acum:

In fiecare trimestru, Mastercard Start Path recruteaza o noua o noua grupa de startup-uri, care sa demareze programul virtual de sase luni. Inscrierile pentru urmatoarea grupa sunt deschise pana la data de 11 octombrie 2016.

Pentru a va inscrie, vizitati www.startpath.com. Programul este disponibil tuturor startup-urilor din afara Statelor Unite.

Cum poti aplica la Start Path Global:

1. Aplica la www.f6s.com/mastercardstartpathglobal2016 pana joi, 11 octombrie, 2016, la ora 19:00
2. Vei primi un e-mail de confirmare a inregistrarii din partea echipei Start Path
  • In cazul unor companii, este posibil ca echipa Start Path sa va contacteze telefonic pentru a discuta pe marginea formularului de inscriere inregistrat.
3. Echipa Start Path va invita 12 companii la Pitch Day, in Miami, pe 30 noiembrie si 1 decembrie 2016
  • Pitch Day este o oportunitate nu doar pentru a fi inscrisi in program, ci si pentru a cunoaste parteneri de renume ai programului Start Path.
4. Intre 5 si 7 companii vor fi ofertate pentru a se inscrie in program.
5. Programul va incepe printr-o saptamana introductiva, in ianuarie 2017.
6. Mastercard va organiza trei sesiuni de informare pentru a oferi detaliile necesare startup-urilor interesate despre procesul de inscriere:
  • Chat pe Twitter, vineri, 30 septembrie, la ora 14:30 – urmareste @MAStartPath & #StartPathGlobal pentru o sesiune de intrebari si raspunsuri cu startup-uri existente in program, respectiv
  • Webinar-uri joi, 6 octombrie, la orele 17:30 si 01:30 a.m. – pentru inregistrare, vizitati https://startpathglobal.youcanbook.me/.

Pentru a afla mai multe informatii despre procesul de inscriere si despre programul Mastercard Start Path Global 2016, reprezentantii Mastercard va asteapta cu detalii la standul Mastercard din cadrul expozitiei Internet & Mobile World 2016, 5 - 6 octombrie 2016.

Sursa: MasterCard