Oxygen Events, cu sprijinul Asociatiei Romane a Bancilor si in parteneriat cu Banca Transilvania, CEC Bank, FNGCIMM si FRC, organizeaza pe data de 29 septembrie, in seria evenimentelor publice Romania Incotro? o noua editie a conferintei dedicate IMM-urilor: "Finantari pentru dezvoltare sustenabila". Conferinta va incepe la ora 9.am. si va avea loc la The Ark, una dintre cele mai frumoase si interesante bijuterii industriale din arhitectura bucuresteana veche, fosta Bursa de marfuri, cladire care face parte din Ansamblul Vama Bucuresti Antrepozite; aceasta cladire a fost refacuta in 2008 si redata circuitului cultural al Bucurestiului. Pe fatada ei inca se mai gaseste vechea stema a Bucurestiului.

Proiectul isi propune sa aduca in atentia bancherilor, antreperenorilor, creativilor, oamenilor de cultura, factorilor de decizie din domeniul culturii, economiei, IMM-urilor, opiniei publice, industriile creative, un domeniu cu o evolutie extraordinara la nivel international, atat datorita rezultatelor economice – contributie directa la PIB, cat si celor sociale – creare de locuri de munca. In acest nou proiect dedicat antreprenorilor urmarim sa dezvoltam un eveniment de impact cu dezbateri, workshopuri si focus-grupuri dedicate mai multor subiecte – finantari, produse inovative, resurse umane, competitivitate si productivitate, dezvoltarea afacerilor.

Initiativa organizarii acestui proiect este sustinuta de date economice concrete, potrivit ca-rora Regiunea Bucuresti – Ilfov se afla pe locul 18 din 253 de regiuni europene in topul ponderii salariatilor din industriile creative fata de celelalte sectoare economice.

Directiile de dezbateri se vor indrepta spre 3 zone: IMM-urile, industriile creative si eco-nomia sociala. Ana Maria Vasile, jurnalist si Adina Sadeanu, producator si scenarist vor modera dezbaterile evenimentului.

Printre speakerii invitati la aceste dezbateri se numara: Andreea Paul, deputat Parlamentul Romaniei, Claudiu Vrinceanu, secretar de stat Ministerul Economiei, *Corina Suteu, ministru, Ministerul Culturii, Florin Danescu, presedinte executiv Asociatia Romana a Bancilor, Tiberiu Moisa, vicepresedinte Bancii Transilvania, Mirela Iovu, vicepresedinte CEC Bank, Valentin Lazea, economist sef BNR, Doina Topala, director CEC Bank, Marius Stefan, Managing Partner Autorom - Rent a Car, Romeo Cretu, an-treprenor & trainer, Leonard Rizoiu, owner LeoHR, Gabriel Chicioreanu, Managing Partner Romartizanat.

Evenimentul acesta este chiar pentru voi: Imm-ule, Antreprenorule Creativ si Bancherule. Vino sa afli, vino sa stii! Tot ce trebuie sa faci e sa trimiti formularul si sa iti rezervi astfel un loc in audienta. Evenimentul va fi "povestit" de Paul Dumitru, Visual Storyteller & Words Magician si transmis in direct pe EnjoyTV. ro. Incepe la 9 fix. Nu intarzia!
Persoana de contact : Hermina Apostol: 0735.232.831 hermina.apostol@oxygen-events.ro

Sursa: Oxygen Events