Groupama Asigurari, unul dintre cei mai importanti actori ai pietei locale de asigurari, anunta numirea lui Stefan Stavrositu in pozitia de Director National de Vanzari. Din aceasta pozitie, Stefan va dezvolta si coordona activitatea de vanzari prin retea proprie, brokeri, leasing si parteneriate strategice.

"Numirea lui Stefan vine in completarea unei expertize si viziuni deja puternice pe zona asigurarilor non-viata. Am convingerea ca dimensiunea sa internationala, alaturi de experienta sa in zona asigurarilor de viata, va completa echipa noastra de management si va contribui la dezvoltarea asigurarilor de persoane, pentru noi un obiectiv important. Mai facem deci un pas inspre realizarea obiectivului de a deveni asiguratorul preferat al romanilor, oferind continuitate prin produse si servicii adaptate nevoilor reale ale clientilor si partenerilor nostri.", a declarat François Coste, CEO Groupama Asigurari.

"Groupama Asigurari este una dintre cele mai importante si dinamice companii de asigurari prezente pe piata locala, lucru vital pentru un jucator care activeaza intr-o industrie atat de mult conectata la nevoile clientilor si partenerilor. Ma bucur sa ma alatur echipei Groupama Asigurari si cred ca printr-un efort sustinut vom reusi sa ne atingem cele mai importante obiective strategice.", a declarat Stefan Stavrositu, Director National Vanzari, Groupama Asigurari.

In calitate de Director National Vanzari si membru al Comitetului Executiv, Stefan va contribui la dezvoltarea si implementarea strategiei de vanzari, precum si la realizarea obiectivelor specifice. Misiunea lui va fi si de a contribui la dezvoltarea continua a strategiei companiei si la implementarea acesteia, in vederea consolidarii pozitiei Groupama Asigurari in piata din Romania.
Stefan, cu o experienta de 20 de ani in asigurari, este licentiat in International Business & Economics la Academia de Studii Economice din Bucuresti. De asemenea, este certificat in Sales & Marketing Management in cadrul The Institute of Sales & Marketing Management (ISMM) si in Business Management la CODECS.

Stefan va prelua aceasta pozitie de la Julien Ramillion, care, dupa patru ani in cadrul Groupama Romania, se va indrepta catre o alta pozitie la nivelul grupului Groupama.

Sursa: Groupama