TBI Credit, parte a TBI Bank, si platforma de cloud eCommerce ShopMania BIZ lanseaza o solutie digitala de finantare, pentru plata in rate a cumparaturilor, dedicata celor peste 3.000 de magazine din platforma.

Astfel, toate magazinele care utilizeaza solutia ShopMania BIZ au posibilitatea sa integreze, simplu si rapid in doar cateva click-uri, solutia de finantare TBI Credit direct pe site-ul lor, oferind astfel clientilor posibilitatea sa plateasca produsele achizitionate in rate. Solutia de plata are la baza un flux de creditare care presupune identificarea clientilor printr-un scurt apel video si semnarea electronica a tuturor documentelor. Procesul de acordare a imprumutului pentru valoarea cosului de cumparaturi din magazinele ShopMania BIZ dureaza cel mult 10 minute si este disponibil 24/7.

"Intr-o industrie a comertului extrem de competitiva, magazinele cauta permanent solutii prin care sa ofere clientilor o experienta cat mai buna de shopping, inclusiv in ceea ce priveste optiunile de plata. De aceea, am dezvoltat o solutie digitala de plata destinata comertului , prin care magazinele pot oferi clientilor o metoda cat mai simpla si usoara de a achizitiona produsele si serviciile pe care si le doresc, chiar si atunci cand nu dispun de fonduri suficiente. Produsele financiare atractive, procesul instant de aprobare, campaniile de marketing personalizate, precum si viteza efectuarii platii fac din metoda de finantare eCommerce de la TBI Credit o propunere unica pentru comercianti din diferite industrii, cum ar fi: turism, fashion, DIY si mobilier, IT&C etc.", a declarat Costas Tovil, SVP e-Commerce TBI Credit.

"Ne bucuram sa putem oferi solutia TBI Credit de finantare direct in site catre cei peste 3.000 de comercianti romani care utilizeaza platforma eCommerce ShopMania BIZ. Pe langa beneficii precum cresterea ratei de conversie, cresterea valorii cosului de cumparaturi si accesarea de noi categorii de clienti, o astfel de solutie de plata, care pune cumparatorul pe primul plan, sporeste semnificativ randamentul tuturor actiunilor de marketing si vanzari. Toti comerciantii care utilizeaza platforma ShopMania BIZ pot integra in shop-ul lor produsul de finantare TBI Credit, procesul de integrare presupunand doar cateva click-uri, la fel ca in cazul oricarei alte functionalitati din cadrul platformei ShopMania BIZ. Performanta ridicata a acestui nou instrument de finantare in rate va plasa cu siguranta solutia TBI Credit pe o pozitie centrala in strategia de crestere a magazinelor online", a declarat Arthur Radulescu, Managing Director ShopMania BIZ.

Sursa: TBI Bank