"Educatia este cea mai puternica arma pe care voi o puteti folosi pentru a schimba lumea", iar de ceva timp tot mai multe initiative de educatie financiara incearca sa produca o schimbare atat pentru cei mici cat si pentru cei mari.
  
Nici nu iti poti imagina cat de repede trece timpul cand te ocupi de pregatirea celor mici pentru marele eveniment! Iata ca ne apropiem cu pasi repezi de faza nationala (etapa finala) a celei de-a patra editii a Olimpiadei Micilor Bancheri.

De patru ani traditia se respecta, adica in luna mai are loc concursul de cultura generala si proiecte in domeniul educatiei financiare pentru invatamantul primar.

Prin acest concurs se urmareste dezvoltarea si mentinerea interesului copiilor asupra problemelor legate de cunoasterea si aplicarea corecta a instrumentelor de plata, dezvoltarea cunostintelor financiare, intarirea ideii ca "banul inseamna munca", dar si incurajarea tinerilor sa-si impartaseasca initiativele din domeniul educatiei financiare, sa se apropie de mediul bancar si sa cunoasca importanta banilor - economisirea, cheltuirea, investirea, donarea.

Cand se va desfasura evenimentul?

Nu uitati sa va programati ziua de 5 mai pentru un eveniment deosebit!

Atunci va avea loc sustinerea probei scrise in cadrul etapei nationale a Olimpiadei Micilor Bancheri, la Universitatea Romano – Americana, unde cei 120 de elevi din toata tara vor avea ocazia sa isi demostreze "dibacia".

Daca vreti sa retraiti alaturi de alti copii emotiile olimpiadei sau sa aveti parte de o atmosfera cu emotii, pasiune, daruire va invitam ca impreuna cu profesorii coordonatori sa le fiti alaturi.

Fii bancher pentru o zi si un premiu vei primi

Evenimentul se va incheia cu festivitatea de premiere a "celor mai buni bancheri" (finalistilor etapei nationale a Olimpiadei Micilor Bancheri) si va avea loc in Aula Magna a Universitatii Romano-Americane, incepand cu ora 15.30.

Programul complet al activitatilor este prezentat mai jos.