Hidroizolatii Conduraru te ajuta sa scapi de igrasie, inundatii si de avarii mult mai serioase, propunandu-ti de fiecare data solutiile eficiente pentru hidroizolatia terasei tale!

Terasele sunt vulnerabile ploilor si ninsorilor. Pentru a prelungi viata cladirii si totodata ultimul etaj, specialistii trebuie sa aplice un sistem de termo si hidroizolatie adaptat nevoilor dvs.
De peste 15 ani Conduraru Grup va sta la dispozitie pentru a va realiza cele mai fiabile si eficiente termo si hidroizolatii, folosind exclusiv materiale Premium, furnizate de liderii globali, cum ar fi: General Membrane, Soprema, Bauder, Ravago sau Apla-Fabryo, care asigura calitate pe termen lung.

Alegerea materialelor pentru realizarea hidroizolatiei trebuie bazata pe o analiza realizata care releva aderenta la suprafata de suport, stabilitatea si elasticitatea la temperaturi ridicate, impermeabilitatea, comptabilitatea chimica si rezistenta la factorii de mediu – lucru bine stiut de specialistii din cadrul echipei Conduraru Grup.

Indiferent de solutia aleasa, ca este vorba de membrana bituminoasa, PVC, impermeabilizare cu solutii pensulabile, monocomponenta sau chiar bicomponenta, compania va poate garanta rezultate maxime folosind cele mai performante materiale.
Echipa Conduraru Grup este pregatita sa va ofere sprijinul chiar si in situatiile in care terasa prezinta anumite disfunctionalitati. Pentru o investitie care nu depaseste 4% din costul total al cladirii, Hidroizolatii Conduraru va poate prelungi substantial durata de viata a imobilului, folosind tehnici cat se poate de moderne si eficiente.

Nu uitati de intretinerea izolatiei. Fiecare lucrare are o perioada de garantie. Asigurati-va ca luati legatura cu specialistii Conduraru Grup inainte ca garantia curenta a lucrarii dvs. sa expire.

Compania Conduraru Grup si-a castigat increderea partenerilor datorita succesului avut in nenumaratele proiecte de mare anvergura in care s-a implicat, lasand in spate calitatea ireprosabila a lucrarilor efectuate de personalul calificat si specializat in termo si hidroizolatii. Cateva dintre miile de lucrari executate ireprosabil au fost realizate pentru: Aeroportul Baneasa, Fan Courier, Mega Image, LIDL, UTI, Pirelli Romania, Biofarm, Eximbank, Apulum 94, Synergy, Cubic, Consolight, Pangram, Isovolta etc.

Societatea Conduraru Grup este un punct de referinta in industria locala a realizarii lucrarilor de termo si hidroizolatii ce se adreseaza atat constructiilor civile, cat si celor industriale, ce nu se limiteaza numai la terase necirculabile/circulabile, terase inversate sau inierbate, cu vegetatie, ci poate presupune si realizarea lucrarilor de hidroizolatii pentru fundatie, radier, parcari subterane/supraterane, bazine sau chiar impermeabilizarea piscinelor, printre altele.SC CONDURARU GRUP SRL
Site: www.hidroizolatii-conduraru.ro
Str.Utiesului, nr.15, Sector 2, Bucuresti
0721.724.104
office@hidroizolatii-conduraru.ro