Grupul Prime Kapital a anuntat in cadrul unei conferinte de presa, lansarea primul sau proiect rezidential, Avalon Estate, care ofera aproximativ 800 de locuinte, integrate intr-o comunitate cu acces controlat.

Avalon Estate - Nevoia de mai bine

"De ce ne-am hotarat sa dezvoltam partea rezidentiala? Noi simtim ca standardele rezidentiale in Romania sunt foarte slabe, credem ca oamenii merita mai bine (...) Credem ca putem livra produse la standarde mai ridicate si cu preturi similare" a spus Martin Slabbert, Prime Kapital.

Calitatea, siguranta, linistea si design-ul urbanist definesc Avalon Estate, proiectul rezidential ce le va oferi din 2021 rezidentilor o experienta unica de locuire in zona de nord a Bucurestiului, cu acces usor catre centru si in apropierea zonelor de birouri Pipera si Barbu Vacarescu.

Complexul rezidential de mari dimensiuni, care se estimeaza a fi finalizat in 2024 (realizat in 2 faze), va dispune de:
  • vile cu 4, 5 camere – suprafata medie - 262 mp2
  • townhouse-uri cu 4,5,6 camere – suprafata medie - 156 mp2
  • apartamente parkview cu 4 camere - suprafata medie - 140 mp2
  • apartamente urban cu 2,3 camere - suprafata medie - 70 mp2
Prima faza a proiectului va incepe la jumatatea anului 2019 (termen de finalizare – octombrie 2021), urmand ca cea de-a doua faza sa fie gata la sfarsitul lui 2024.

Printre caracteristicile importante ale proiectului se numara: The Club (dotat cu facilitati de fitness, piscina exterioara de dimensiuni mari, restaurant etc.) si acces la lac, 1,3 ha de parc cu zone de joaca pentru copii, servicii de securitate 24/7, precum si alei ce nu permit accesul masinilor, ce au ca scop asigurarea sigurantei comunitatii in cadrul unui concept urban special proiectat.


Proiectul imbina armonios design-ul urban cu zona verde, unde mai mult de 1/3 din suprafata terenului este ocupata de spatii verzi si de agrement atent planificate.

Se pune accent si pe intimitate, mai ales ca de cele mai multe ori, locuintelor din complexele rezidentiale le lipsesc elementele esentiale ce asigura intimitatea fiecarui proprietar, in plus acestea nu vor avea vedere directa la dormitoare si alte spatii private.


Design interior curat

Avalon Estate pune accent pe calitate in spatiul de locuit, Maggie Kitshoff, Director Proiecte Rezidentiale, Prime Kapital, spune ca locatarii nu vor vedea grinzi sau stalpi in locuintele lor, acestea fiind incorporate in interiorul peretilor, acest lucru permitand crearea de spatii interioare mai inalte si luminoase.

Dezvoltatorii s-au gandit la cele mai mici detalii, de la mascarea tevilor si a firelor, la pozitionarea intrerupatoarelor.

"Am inchiriat o locuinta in Bucuresti si mi-a luat o saptamana sa-mi dau seama cum sa aprind lumina in bucatarie, intrerupatorul era pe hol. Sunt detalii simple, dar trebuie sa ne gandim la aceste detalii pentru a oferi produse de calitate, nu este destul sa oferi spatii ce arata bine" a declarat Maggie Kitshoff.

Ultima etapa a proiectului va include dezvoltarea de zone comerciale integrate, axate pe furnizarea de servicii complementare locuitorilor, precum si o gradinita privata.

Preturile nu au fost comunicate de dezvoltatori dar s-a mentionat faptul ca aceste locuinte vor fi accesibile pentru clienti.