Startul pentru economii mai avantajoase si castiguri reale mai mari a fost dat inca din primele luni ale anului 2018 pentru ca bancile au decis sa majoreze dobanzile la depozite.

Daca vreti sa aflati ce dobanzi ofereau bancile in primele luni ale anului, dar si modificarile aferente fiecarei banci, consultati articolul Cresc dobanzile la depozite. Tu la ce banca ai economisi?.

"Surprize" la economii nu au fost doar de "martisor", ci si luna mai a adus dobanzi mai mari la depozite. Detalii gasiti in articolul Surpriza lunii mai: dobanzi mai mari la depozite. Economiile tale sunt pe plus?.

Si ultima luna de vara vrea sa ii incurajeze pe romani sa faca economii pentru urmatoarea vacanta sau, de ce nu, pentru a-si indeplini visurile pentru ca bancile ofera dobanzi mai mari la economii.

Compara dobanzi depozite bancare actualizate zilnic, pe FinZoom.ro

La CEC Bank la depozite a crescut cu 0.30 pp pentru anumite maturitati. Detalii despre acest puteti afla de aici.

Dobanzile depozitelor oferite de Credit Agricole Bank au crescut cu 0,15 - 0,60 pp.

Incepand cu 2 august 2018, Banca Comerciala Feroviara a marit cu 0.15 pp dobanzile la la anumite maturitati la depozitul Intercity in lei. Detalii despre noile dobanzi gasiti aici.

La Raiffeisen Bank a fost majorata cu 0.30 pp la Depozitul la termen in lei si cu 0.10 pp la Flexidepozit in lei.

Economisesc, am siguranta banilor!

Desi nu ofera castiguri substantiale, depozitele la termen reprezinta o alternativa sigura de economisire pentru ca sunt garantate in limita a 100.000 euro / deponent / banca.

In caz de faliment al bancii, sumele depuse si dobanzile aferente (minus comisioanele datorate bancii) va sunt returnate in maxim 7 zile (conform unei Directive Europene transpusa in legislatia noastra).

In prezent, pentru un de 1000 lei pe 12 luni puteti obtine un de maxim 29,25 lei.
Tineti cont de Recomandarile Analistilor FinZoom pentru depozitele la termen, comparati pe FinZoom.ro, in sectiunea Economisire, depozitele bancare oferite banci in functie de DAE = depozitului, minus impozit 10%, minus comisioane de cont curent si minus comision de retragere numerar la scadenta (http://www.finzoom.ro/depozite/la-termen/) si alegeti banca la care castigul dumeavostra este unul pozitiv!