Luna mai aduce surprize consumatorilor ce au in plan sa-si achizitioneze o locuinta, dar se tem de evolutia ROBOR.

Acum in cazul unor anumite banci din piata, dobanda fixa a ajuns sa fie mai mica decat dobanda variabila.

Pana in prezent, din cele 5 banci ce ofera clientilor sai posibilitatea de a contracta un ipotecar cu dobanda fixa pe un numar de ani, doar la 3 banci dobanda fixa este mai mica decat dobanda variabila.

Vezi ce banci au dobanda fixa mai mica decat dobanda variabila, la creditele ipotecare

BCR este una din bancile la care puteti lua un imobiliar cu o dobanda fixa mai mica decat cea variabila, aceasta din cauza cresterii din ultima vreme a indicelui ROBOR.

Astfel ca in luna mai, consumatorii pot accesa un cu o dobanda fixa mai mica cu 0,12 pp decat cea variabila. Creditul Casa mea cu dobanda fixa 5 ani, are urmatoarele dobanzi:
  • 5,05%/an fixa in primii 5 ani si variabila in restul perioadei de creditare 5,17%/an (ROBOR 6M + 2,6%) – cu asigurare de viata si virare venit
  • 5,35%/an fixa in primii 5 ani si variabila in restul perioadei de creditare 5,47%/an (ROBOR 6M + 2,9%) - cu asigurare de viata, standard
  • 5,15%/an fixa in primii 5 ani si variabila in restul perioadei de creditare 5,27%/an (ROBOR 6M + 2,7%) – fara asigurarare, cu virare venit
  • 5,45%/an fixa in primii 5 ani si variabila in restul perioadei de creditare 5,57%/an (ROBOR 6M + 3%) – fara asigurare, standard
APLICA gratuit aici pe FinZoom.ro pentru un Credit ipotecar cu dobanda fixa si un reprezentant BCR te va contacta in cel mai scurt timp.

In cazul BRD, la Creditul Habitat, dobanda fixa este 5,70% pe 5 ani, ulterior variabila cu 5,73% (ROBOR 6M + 2,85%), costuri sunt valabile doar pentru clientii ce aleg sa-si incaseze venitul prin banca.

Pentru clientii standard, dobanda fixa este 6% pe 5 ani, ulterior variabila cu 6,05% (ROBOR 6M + 3,17%).

Dobanda fixa mai mica cu 0,72 pp gasiti la Marfin Bank pentru creditul Marfin Home cu Dobanda Fixa 1 an, unde dobanda fixa este 5,25%, iar cea variabila este 5,97% (ROBOR 3M + 3.5%). In cazul clientilor ce aleg creditul cu virare , dobanda fixa este este mai mica cu 0,22pp, 5,25% fata de 5,47% (ROBOR 3M + 3%).

Compara pe FinZoom.ro Credite ipotecare de la toate bancile.

APLICA gratuit aici pentru un Credit ipotecar cu dobanda fixa pe 7 ani de la Raiffeisen Bank