Posesorii de carduri Millennium Bank beneficiaza acum de reduceri de 3% pentru cumparaturile achitate cu cardul de debit sau de in magazinele Domo. Parteneriatul dintre retailerul de electrocasnice si IT&C si Millennium Bank face parte din Programul Discount lansat de si include 21 de magazine situate in Bucuresti, Cluj, Brasov, Iasi, Oradea, Timisoara si Constanta.

Programul Discount ofera clientilor Millennium Bank reduceri de pana la 30% cand platesc cu cardul cumparaturile efectuate la comerciantii parteneri ai bancii. Programul include peste 150 de comercianti cu 400 de unitati in toata tara si acopera domenii variate, cum ar fi casa si gradina, servicii medicale, turism, restaurante si cafenele, centre de sport si de infrumusetare, auto si moto, magazine de fashion etc.

Lista comerciantilor parteneri ai Millennium Bank este disponibila pe site-ul bancii, www.millenniumbank.ro. Parteneriatul cu este semnalat si in unitatile partenerilor.

Portofoliul de al Millennium Bank cuprinde Visa si MasterCard, de si de debit, cu cip, pentru persoane fizice si persoane juridice.

Sursa: Comunicat de Presa Millennium Bank