FinZoom.ro aniverseaza implinirea a 6 ani de informare si educare a consumatorilor romani prin noi proiecte si pregateste in urmatorul an mai multe surprize utilizatorilor sai.

FinZoom.ro in Cifre

Incepand cu 2006 si pana in prezent Analistii FinZoom.ro au raspuns la peste 20.000 de intrebari si solicitari de consultanta, au informat prin munca lor zilnica 2.895.703 utilizatori (absolut unici pe intreaga perioada). Acestia au vizitat FinZoom.ro de 5.043.849 ori si au generat 29.695.977 afisari. In urma folosirii comparatoarelor de produse, romanii au aplicat pentru 46.388 oferte financiar-bancare prin sistemul gratuit oferit de FinZoom.ro si peste 20.000 de alte aplicatii au fost colectate de Partenerii FinZoom.ro prin sisteme externe de gestionare a lead-urilor online.

Le multumim utilizatorilor FinZoom.ro pentru increderea acordata si pentru atentia cu care ne urmaresc de 6 ani in ciuda ocazionalelor probleme tehnice care le-au creat diferite neplaceri.

Speram ca noutatile cu care am venit si pe care vom continua sa le lansam in urmatorul an vor compensa si vor face uitate micile incoveniente intampinate.

FinZoom.ro in Mass Media

In toti acesti ani Analistii FinZoom.ro s-au implicat, alaturi de presa financiar-bancara, in buna informare a tuturor romanilor. Astfel, Analistii FinZoom.ro au furnizat sfaturi, comparatii de produse si studii de caz pentru +20 de redactii de presa scrisa si online, au acordat interviuri si au fost prezenti in platourile de televiziune pentru majoritatea posturilor din Romania (TVR 1, TVR 2, Realitatea TV, Romania TV, TVR Info, The Money Channel, Prima TV, Antena 1, Antena 3, PRO TV) si multe statii de radio din capitala si din alte orase importante ale tarii.

FinZoom.ro la Evenimente, Conferinte si Targuri

De asemenea, de-a lungul anilor, FinZoom.ro a fost prezent la majoritatea evenimentelor din domeniul sau si din arii conexe (evenimente, conferinte, targuri imobiliare) si a incercat sa aduca informatiile de care romanii au nevoie oriunde acestia se gasesc.

Mai mult decat atat, FinZoom.ro a organizat mai multe conferinte si dezbateri menite sa aduca in atentia sistemului financiar-bancar si presei problemele cu care se confrunta consumatorii si temele de interes pentru acestia.

Noutatile FinZoom.ro

1. Video & Social Networks.

Dintre noutatile cu care FinZoom.ro isi incepe cel de-al saptelea an de existenta in Romania, mentionam primul proiect finalizat deja de cateva luni: 
Sectiunea Video in care veti gasi reportaje si dezbateri pe teme financiar-bancare al caror subiect principal este interesul consumatorului roman. De asemenea, puteti urmari cele mai noi informatii si sfaturi pe Canalul YouTubePagina de Facebook | Contul de Twitter.

2. Statistica.

Un al doilea proiect, ce tocmai a fost finalizat, este
Sectiunea Statistica. Aceasta ofera trei categorii de date (Curs Valutar BNR, Indici de Referinta si Index-urile DAE FinZoom.ro) si multe optiuni de analiza si interpretare ale acestora. Mai multe detalii aici.

3. Compara Beneficii.

Cel de-al treilea proiect, lansat in urma cu doar o saptamana, o exclusivitate pentru Romania cu sustinerea
CETELEM IFN, este un nou tip de comparator pentru piata autohtona - Compara Beneficii.

Compara Beneficii reprezinta pentru FinZoom.ro cea de-a treia modalitate oferita utilizatorilor sai de a ordona, analiza si compara produsele financiar-bancare. Astfel, Cardurile de Credit beneficiaza in prezent de 1).
Catalog, 2). Compara Costuri si 3). Compara Beneficii. Mai multe detalii aici.

FinZoom.ro este castigatorul pentru doi ani consecutivi (2008 si 2007) al Premiului Internetic pentru Cel mai Bun Site de Servicii Financiare (fiind si singurul site din nisa comparatoarelor financiar-bancare care a obtinut pana in prezent acest premiu in cadrul competitiei Internetics).

FinZoom.ro a fost lansat oficial in SEP 2006 si face parte din 
Grupul FinZoom Financial Network care este prezent in Bulgaria (MoitePari.bg, CreditLand.bg, InvestNet.bg, Zadrujno.bg, MoiteDelski.bg, EastiSoft.com), Romania (FinZoom.ro, CreditLand.eu, OfertaReduceri.ro) si Turcia (FinZoom.com.tr).