FinZoom.ro, intrat deja in cel de-al saptelea an de existenta in Romania, pregateste mai multe surprize utilizatorilor sai in urmatoarea perioada.

Primul proiect finalizat de FinZoom.ro este 
Sectiunea Statistica care ofera trei categorii de date (Curs Valutar BNR, Indici de Referinta si Index-urile DAE FinZoom.ro) si multe optiuni de analiza si interpretare ale acestora.

Cel de-al doilea proiect, lansat in exclusivitate pentru Romania cu sustinerea
CETELEM IFN, este un nou tip de comparator pentru piata autohtona - Compara Beneficii.

Prima implementare a fost deja finalizata pe categoria
Carduri de Credit. Principalele motive pentru a cumpara un de reprezinta beneficiile oferite de acesta. Daca doriti sa folositi acest produs pentru perioada de gratie sau fixe cu zero pentru achizitii in magazinele partenere, atunci dobanzile standard devin irelevante, importanta fiind restrangerea produselor care ofera tipul de beneficiu cautat de fiecare utilizator.

Compara Beneficii reprezinta pentru FinZoom.ro cea de-a treia modalitate oferita utilizatorilor sai de a ordona, analiza si compara produsele financiar-bancare. Astfel, Cardurile de Credit beneficiaza in prezent de 1).
Catalog, 2). Compara Costuri si 3). Compara Beneficii.

1. Carduri de Credit - Catalog

Pentru aceia dintre dvs care au o afinitate pentru o anumita banca, folosind Catalogul, veti putea vizualiza toate produsele acesteia. In cazul exemplului nostru, veti putea lista si vizualiza pagina detaliilor pentru toate cardurile de ale fiecarei banci sau IFN selectat (avand ca filtre suplimentare Moneda si Marca).

2. Carduri de Credit - Compara Costuri

Pentru a compara costurile principale ale tuturor cardurilor de din Romania, folositi Compara Costuri. In pagina criteriilor alegeti variantele de interes (tip , moneda, aria si mediul de utilizare, marca) si ordonarea principala (in functie de: DAE , DAE retragere numerar, perioada de gratie, suma minima de rambursat, comision de administrare) si obtineti un tabel de rezultate cu principalele informatii ale tuturor ofertelor care au corespund filtrelor completate.

Din Tabelul de Rezultate puteti analiza principalele date (DAE , DAE retragere numerar, taxa emitere, comision administrare), puteti vizualiza pagina detaliilor pentru fiecare de si puteti compara 2 - 3 produse pentru a va asigura ca alegeti cel mai bun produs pentru dvs.

3. Carduri de Credit - Compara Beneficii

Daca doriti sa comparati beneficiile oferite, atunci trebuie sa folositi cea mai noua comparatie marca FinZoom.ro: Compara Beneficii.

Veti avea la dispozitie trei serii de filtre pe care le puteti folosi simultan pentru a restrange cautarea la cele mai potrivite produse pentru nevoile dvs:
  1. Eliminatorii: Moneda, Tip Card, Marca;
  2. Ordonatoare: DAE Plati, DAE Retragere Numerar, Perioada de Gratie, Taxa Anuala, Suplimentar;
  3. Afiseaza doar: Promotii Azi, Magazine Partener, Rate Fixe Dobanda Zero, Reduceri, Cash-Back, Beneficii Calatorii, Asigurari, Puncte de Loialitate, Co-branded.
De asemenea, pe langa cele mai importante informatii, puteti accesa si pagina detaliilor complete pentru fiecare de in parte.

Impreuna cu Partenerul Proiectulului Compara Beneficii -
CETELEM IFN, in urmatoarea perioada vom lansa un serial de educare a romanilor pe tema cardurilor de .

FinZoom.ro este castigatorul pentru doi ani consecutivi (2008 si 2007) al Premiului Internetic pentru Cel mai Bun Site de Servicii Financiare (fiind si singurul site din nisa comparatoarelor financiar-bancare care a obtinut pana in prezent acest premiu in cadrul competitiei Internetics).

FinZoom.ro a fost lansat oficial in SEP 2006 si face parte din 
Grupul FinZoom Financial Network care este prezent in Bulgaria (MoitePari.bg, CreditLand.bg, InvestNet.bg, Zadrujno.bg, MoiteDelski.bg, EastiSoft.com), Romania (FinZoom.ro, CreditLand.eu, OfertaReduceri.ro) si Turcia (FinZoom.com.tr
).