FinZoom.ro a relansat sectiunea de RCA in parteneriat cu RCA Ieftin pentru a oferi utilizatorilor (persoane fizice sau juridice) posibilitatea de a compara cotatii de pret personalizate in timp real. Astfel, consumatorii au la dispozitie un instrument performant prin care pot alege cea mai avantajoasa oferta conform propriului caz (istoric, tip masina samd) in trei pasi.

Utilizatorii pot folosi criteriile de selectie si comparare pentru a vedea in timp real care este cel mai bun produs de RCA. In functie de campurile completate, se listeaza doar ofertele care corespund cautarii utilizatorului.

Cei trei pasi de urmat in cadrul aplicatiei presupun completarea informatiilor despre masina (pasul 1), despre asigurat (pasul 2) si obtinerea cotatiilor de pret (pasul 3).

Filtrele completate interogheaza in timp real bazele de date ale tuturor asiguratorilor din Romania care ofera RCA si, de asemenea, verifica istoricul solicitantului in CEDAM.

Aplicatii Online cu Finalizare Imediata

In buna traditie a
FinZoom.ro, utilizatorii care au identificat oferta dorita o si pot comanda online avand la dispozitie 2 metode extrem de rapide: comanda online cu livrare in aceeasi zi (dupa completarea tuturor informatiilor in cadrul formularului de comanda RCA Ieftin) sau garantia ca in maxim 30 de minute veti fi contactat telefonic (Luni - Vineri | 08:30 - 21:00 si Sambata | 09:00 - 18:00).

Exista doua modalitati de a beneficia de sistemul de aplicatii online pentru RCA. Prima varianta presupune doar furnizarea detaliilor de contact, urmand a fi sunat de un reprezentant al RCA Ieftin impreuna cu care consumatorii vor gasi oferta optima si care va finaliza procedurile de achizitie in cel mai scurt timp. A doua varianta presupune completarea unui formular mai amplu, dar care va economisi timpul in care polita va ajunge la destinatar. Aceasta presupune furnizarea detaliilor complete privind trimiterea si plata politei de asigurare.

Concursuri si Premii

Si pentru ca suntem in sezonul cadourilor, utilizatorii FinZoom.ro care vor
comanda asigurarea RCA online pot participa la campania "Castiga cu masinaria sansei!", un concurs cu premii organizat de partenerii nostri de la RCA Ieftin in perioada 30.11.2012 - 15.01.2013. Dupa comandarea politei online si alegerea datei la care sa fie anuntati inainte de expirarea politei, utilizatorii pot juca la slotmachine-ul virtual pentru unul premiile oferite.

Premiile, in valoare de peste 8400 de lei, constau in 100 de stik-uri USB, 1 set de 4 anvelope, o excursie la Roma, 5 polite RCA gratuite sau 3.000 de odorizante auto.

Mai mult, toti clientii care aleg sa isi
incheie polita online vor primi gratuit, din partea RCA Ieftin, un curs de conducere defensiva cu Titi Aur pe DVD.

Programul de Sarbatori:
  • 24 decembrie: 8:30-21:00
  • 25 decembrie - inchis
  • 26 decembrie: 08:30-21:00
  • 31 decembrie: 08:30-18:00
  • 1 ianuarie - inchis
  • 2 ianuarie: 08:30-18:00
In cazul consumatorilor care deja au hotarat ca doresc sa achizitioneze RCA-ul de la Allianz Direct, le oferim in continuare posibilitatea de a merge direct in aplicatia online dedicata produsului Allianz Direct.

Speram ca relansarea Sectiunii de RCA raspunde in mod real nevoilor si asteptarilor utilizatorilor FinZoom.ro. Asteptam opiniile voastre despre noua forma a Sectiunii de RCA pe adresa Analisti@FinZoom.ro.