FinZoom.ro, alaturi de divizia de brokeraj CreditLand.eu, anunta participarea la Targul International de Apartamente Condominium, organizat la Cluj in incinta Polus Center, in perioada 30 octombrie - 02 noiembrie. Analistii si consilierii FinZoom.ro si CreditLand.eu vor prezenta vizitatorilor posibilitatile de finantare prezente pe piata din Romania si ultimele schimbari aparute odata cu noile norme impuse de Banca Nationala. Mai mult decat atat, participarea specialistilor FinZoom.ro si CreditLand.eu la Targul International de Apartamente Condominium vine in intampinarea nevoilor consumatorilor, astfel incat acestia sa primeasca consultanta necesara in alegerea celei mai avantajoase oferte privind posibilitatile de finantare, economisire sau investitie.

De asemenea, specialistii FinZoom.ro si CreditLand.eu vor fi prezenti la Conferinta de Presa organizata cu ocazia inaugurarii celei de-a VII-a editii a Targului International de Apartamente Condominium, miercuri, 29 octombrie 2008, ora 11.00, la Hotel FULTON, Str. Sextil Puscariu, nr.10, Cluj-Napoca. Coordonatorul Analiza Credite CreditLand, Cristina Ungureanu, va prezenta in cadrul acestei Conferinte de Presa schimbarile ce au intervenit pe piata de creditare odata cu reglementarile impuse de BNR.

Editia a VII-a a Targului International de Apartamente Condominium este organizata de companiile Plus Media si Pro Active Business Communication.

FinZoom.ro este Ghidul Financiar lider pe piata din Romania. Obiectivul asumat este informarea consumatorilor in legatura cu intraga oferta financiara de pe piata autohtona si usurarea eforturilor acestora in cautarea celei mai avantajoase oferte de finantare, economisire sau investitie.

Activitatea Creditland.eu este o consecinta naturala a solicitarilor zilnice de consultanta primite din partea consumatorilor prin intermediul FinZoom.ro din 2006 si pana in prezent. Echipa de consultanti Creditland.eu ofera servicii profesioniste de consiliere financiara pentru zona Bucuresti Ilfov de peste un an avand deja un portofoliu de peste 3500 clienti si acordate in valoare de 6,000,000 EUR.


Persoana de Contact
Cristina IONESCU
Junior PR www.FinZoom.ro
0721.600.476
c.ionescu@FinZoom.com
analisti@FinZoom.com