In cadrul emisiunii Money Makers s-a discutat despre cresterea cu 45% a asigurarilor private de sanatate in 2012 si alte aspecte ale sistemului privat de sanatate format din asigurati, asiguratori si furnizorii de servicii medicale, avandu-l invitat pe specialistul in asigurari, Dr. Ec. Alin T. Baiescu.

Video - Click aici

Una din temele importante discutate in cadrul emisiunii a fost cresterea valorica a primelor brute subscrise in 2012 de la 12,2 mil EUR la 17,6 mil.EUR, datorata unui cumul de factori: dezvoltarea si aparitia de noi furnizori de servicii medicale, efortul crescut de promovare a asigurarilor private de sanatate de catre asiguratori si impactul semnificativ avut de intrarea pe piata a asigurarilor de grup incheiate de catre mari companii.

S-au mai abordat si alte teme precum comparatia dintre un abonament la o clinica medicala privata si o asigurare medicala privata sau modul in care se deruleaza relatia dintre cei trei factori implicati: persoana asigurata, asiguratorul si furnizorul de servicii medicale- clinica, cabinet sau spital.