In cadrul campaniei Scade Rata, 10.000 de clienti au semnat deja oferta Bancii Comerciale Romane (BCR) de reducere a ratelor lunare, in medie cu 20%.

”10.000 de clienti se bucura deja de reduse, apreciind strategia BCR de scadere a ratei de si modul pro-activ in care noua oferta include comisioane ZERO (de analiza, de administrare), precum si o asigurare de viata GRATUITA. Campania SCADE RATA este un pas important pe care BCR doreste sa-l faca in consolidarea relatiei cu clientii sai”, a declarat Dana Demetrian, Vicepresedinte Executiv Retail&Private Banking, BCR.

Clientii care au acceptat oferta BCR, pana in acest moment, sunt preponderent barbati (66%), de 44 ani (varsta medie la data refinantarii creditului), din mediul urban (Bucuresti), casatoriti (82%), cu studii universitare si venituri peste medie. Sunt de profesie ingineri, economisti sau functionari publici, care apreciaza ofertele concise si rezultatele rapide. Cunostintele lor financiare sunt bune si foarte bune, cunosc si utilizeaza produsele bancare (utilizeaza, in medie, 3 produse bancare) fiind axati pe platile prin intermediul internet banking-ului. Este un client atent la cheltuielile lunare, dar si la avantajele pe care le obtine in urma colaborarii cu banca.

BCR ofera clientilor cu imobiliare posibilitatea de a beneficia de o fixa pe 5 ani de 4,95%/an, iar celor cu de nevoi personale cu ipoteca o de 5,95%/an. Dupa aceasta perioada, va fi calculata la ROBOR/EURIBOR/LIBOR la 6 luni + 3%, respectiv + 4% pentru clientii cu garantie imobiliara.

Sursa: Comunicat de presa BCR