15.000 de clienti au semnat deja oferta Bancii Comerciale Romane (BCR) de reducere a ratelor lunare, in medie cu 20%, in cadrul campaniei Scade Rata.

"Numarul clientilor care accepta si semneaza oferta noastra de reduse creste intr-un ritm alert, insa suntem pregatiti sa suplimentam eforturile consilierilor din sucursalele BCR, astfel incat sa raspundem prompt si rapid tuturor solicitarilor", a declarat Dana Demetrian, Vicepresedinte Retail&Private Banking, BCR.

Clientii care au acceptat oferta BCR, pana in acest moment, au economisit, in medie, pe perioada creditului ramasa 12.500 euro.

"Am fost placut surprinsi, pentru ca ne pierduseram speranta de a depasi situatia in care ne aflam de cativa ani de zile. Categoric aceasta oferta a venit in sprijinul nostru. Apreciem ajutorul pe care l-am primit si avem speranta unei bune colaborari pe viitor", spune familia David (Bogdan Dumitru si Lucia Elena) care a beneficiat de reducerea ratei lunare cu 130 de euro.

"Am acceptat oferta destul de repede dupa o discutie cu consilierul bancii. Mi-a scazut rata cu 27,49%, reprezentand o suma considerabila" (Maria Oprescu, clienta BCR care a beneficiat de o reducere a ratei lunare cu 300 de euro).

"A fost o oferta neasteptata, m-am bucurat. Apreciez eforturile bancii de a imbunatati relatia cu clientii" este de parere Daniela Tulbure, o clienta BCR care a beneficiat de o reducere a ratei lunare cu 55 de euro.

Oferta BCR ramane valabila in continuare, oferindu-le clientilor cu imobiliare posibilitatea de a beneficia de o fixa pe 5 ani de 4,95%/an si de 5,45% pe 10 ani, iar celor cu de nevoi personale cu ipoteca o de 5,95%/an pentru fixa pe 5 ani si 6,45%/an pentru fixa pe 10 ani. Dupa aceasta perioada, va fi calculata la ROBOR/EURIBOR/LIBOR la 6 luni + 3%, respectiv +4% pentru clientii cu garantie imobiliara.

Sursa: Comunicat de presa BCR