Asociatia pentru Relatii cu Investitorii la Bursa din Romania (ARIR) si Societatea pentru Relatia cu Investitorii din UK (The UK Investor Relations Society / IR Society) sunt incantate sa anunte o colaborare exclusiva. Profesionistii din domeniul relatiei cu investitorii din Romania au acum acces la cursurile IR Society si vor obtine un Certificat in Relatia cu Investitorii (Certificate in Investor Relations - CIR) de la un furnizor global de renume. CIR este o calificare recunoscuta la nivel international pentru profesionistii din domeniul relatiei cu investitorii (RI) si ofera resursele necesare pentru implementarea celor mai bune practici in domeniu.

Daniela Serban, Presedinte ARIR:

"Misiunea ARIR este de a oferi membrilor nostri o platforma pentru dezvoltarea profesionistilor din domeniul relatiei cu investitorii. IR Society ne-a ghidat in procesul de infiintare a Asociatiei pentru Relatii cu Investitorii la Bursa din Romania si cu aceasta noua colaborare adaugam un pilon esential in implementarea celor mai bune practici in Romania. Suntem entuziasti sa facilitam accesul profesionistilor din piata de din Romania la o certificare recunoscuta international."

Gary Davies, CEO IR Society:

"Suntem incantati sa colaboram cu Daniela Serban si echipa ARIR pentru a oferi cursuri de dezvoltare profesionala si programul nostru de certificare. Lansat in urma cu mai mult de 10 ani, CIR a devenit referinta pentru profesia de IR, este recunoscut in Marea Britanie si in alte piete internationale ca cea mai bun modalitate de a demonstra competenta in domeniul relatiilor cu investitorii. Avem deja colaborari cu asociatii din Orientul Mijlociu, Asia, Europa si America Latina si suntem incantati sa putem oferi programul pentru membrii ARIR."

Profesionistii interesati sunt invitati sa se inscrie la program care cuprinde un curs pentru studiu individual si un examen in Bucuresti. Subiectele abordate in cadrul cursului se refera la Principii in Relatiile cu Investitorii, Piete financiare, Companii si Reglementare, Cadrul de reglementare, Principii de evaluare contabila si , Relatii cu investitorii eficiente - in practica, asigurand o intelegere vasta a elementelor cheie ale acestui domeniu si ale pietelor financiare, precum si captarea elementelor esentiale privind cele mai bune practici de pe pietele internationale.

Sursa: ARIR