Incepand cu aceasta saptamana, Banca Romaneasca pune la dispozitia clientilor sai persoane juridice contul special dedicat administrarii TVA, gestionat in conformitate cu reglementarile OG 23/2017 aplicabile in prezent.

Pentru acest nou produs din portofoliul Banca Romaneasca nu se percepe comision de administrare/inactivitate. Comisionul aplicat tranzactiilor intra/interbancare efectuate in acest cont este cel standard, conform listei de comisioane aferente clientilor tip SBB, respectiv clientilor Large Corporate si Commercial.

Contul dedicat TVA este disponibil in RON, EUR, USD si se deschide utilizand acelasi flux ca si conturile curente standard (inclusiv desemnarea si atasarea persoanelor imputernicite) si poate fi activat si utilizat si prin Internet Banking.

Contul special dedicat administrarii TVA de la Banca Romaneasca permite depuneri de numerar, creditari intra si inter-bancare, debitari de tipul platilor intra si interbancare, transferuri intre conturi proprii. Acest cont nu permite retrageri de numerar sau atasarea de .

Sursa: Banca Romaneasca