Banca Romaneasca lanseaza Creditul FIT (http://www.creditulfit.ro/), un produs prin intermediul caruia clientii se pot bucura de una dintre cele mai mari sume pe care o pot imprumuta cu costuri foarte mici.

Pentru accesarea Creditului FIT nu se percepe comision de analiza, nu se solicita adeverinta de venit sau alte documente (in cazul salariatilor/pensionarilor) si nu sunt necesare garantii imobiliare sau justificarea destinatiei creditului.

Produsul poate fi folosit si pentru refinantare. Clientul primeste raspuns pe loc cu privire la suma maxima ce poate fi obtinuta (suma maxima ce poate fi obtinuta se bazeaza pe un calcul estimativ folosind datele declarate in cererea de credit; raspunsul nu reprezinta decizia finala de finantare a bancii; decizia finala de finantare va fi comunicata dupa analiza de credit).

Suma minima imprumutata este de 1.000 RON, suma maxima este 110.000 RON, iar perioada maxima este de 5 ani, respectiv 10 ani, daca se refinanteaza acordate inainte de 28.10.2011.

Mai mult, vizitatorii paginii de Facebook Banca Romaneasca sunt invitati sa participe la cea de a VII- a Conventie Internationala de Fitness, iar 5 dintre acestia pot primi chiar invitatii duble la eveniment. Ana Cernat, Director General Adjunct Banca Romaneasca considera ca "noul produs, Creditul FIT, completeaza linia de produse si servicii lansate inca din anul 2016 prin care Banca pune la dispozitia clientilor produse financiare simple, transparente. Pentru Banca Romaneasca este foarte important ca fiecare client sa stie de la inceput costurile produsului pe care intentioneaza sa il achizitioneze, astfel incat sa isi poata folosi eficient resursele financiare".

Sursa: Banca Romaneasca