Persoanele care doresc un de nevoi personale beneficiaza de discount la Banca Transilvania: la Practic BT cu fixe in lei este de 8% (in loc de 10,5%) pentru varianta cu asigurare de viata si somaj, respectiv de 8,5% (in loc de 10,9%) pentru cea fara asigurare. Poate fi imprumutata pentru planuri personale o suma de pana la 100.000 de lei in maxim 48 de ore. Campania are loc in perioada 16 aprilie – 31 mai a.c.

Aplica pentru un Credit de Nevoi Personale oferit de Banca Transilvania
  • Pentru Practic BT se poate aplica online sau in oricare dintre cele peste 500 de sedii BT.
  • La 30 de minute de la aplicarea online, se poate afla suma care poate fi imprumutata, iar in unitatile BT aceasta informatie se afla pe loc. Online se pot realiza inclusiv simulari pentru a afla orientativ valoarea ratelor.
  • Discount-urile se acorda tuturor, indiferent daca persoanele respective primesc sau nu venitul la BT.
  • Perioada pe care poate fi luat acest este de pana la 5 ani, interval in care cele 60 de vor fi egale.
  • Comisionul de analiza este zero.
  • Campania este destinata inclusiv celor care doresc sa refinanteze la Banca Transilvania creditele de la alte banci.
Exemplu: Daca o persoana primeste veniturile in cont BT si opteaza pentru creditul Practic BT cu asigurare, pentru un de 20.000 lei, pe o perioada de 5 ani, cu fixa pe toata perioada de creditare de 8% pe an, rata lunara este de aproximativ 400 de lei. DAE este de 9,33%, costul total al creditului este de 4.886 lei, iar valoarea totala care trebuie platita este de 24.886 lei. Asigurarea, inclusa in costul total al creditului, este de 560 lei.

Banca Transilvania a acordat in 2018 aproape 65.000 de cu fixa clientilor persoane fizice, care au avut ca destinatie mai ales amenajarea locuintelor, achizitii auto, consolidarea mai multor produse de creditare si alte proiecte personale. Aproape 70% dintre clienti au optat pentru varianta cu asigurare, in crestere cu 12% fata de media de pana acum.

Sursa: Banca Transilvania