• 2 milioane de romani au acces la o modalitate moderna, rapida si sigura de plata a transportului in comun in 6 localitati
Banca Transilvania si PTP Online extind serviciile digitale spre zona de plata a transportului public. Incepand de azi, inclusiv in Sibiu, calatoriile cu autobuzele Tursib vor putea fi platite cu telefonul mobil, prin intermediul aplicatiei 24pay.

Lansata pana acum in Timisoara, Brasov, Iasi, Arad si Ramnicu Valcea, 24pay ofera acces pentru aproximativ 2 milioane de romani la o modalitate moderna, online, de achizitie a biletelor de calatorie pentru transportul in comun. Aplicatia a fost dezvoltata de compania PTP Online, membra a grupului de firme Ecco Group Development, iar platile pentru achizitia biletelor sunt derulate prin solutia de plata online cu oferita de Banca Transilvania.

Pentru BT, implicarea in acest proiect este o oportunitate de a continua proiectele dedicate transformarii digitale si de a fi aproape de comunitatile din care face parte, cu atat mai mult cu cat serviciile online in domeniul transportului public reprezinta o arie mai putin acoperita in Romania.

Sursa: Banca Transilvania